Įkraunama...
Įkraunama...

Mitybos racionas žindyvei.

O gal kartais kokia mamyte galetu man pagelbeti ir atsiusti SAVO MENIU, kad man butu lengviau orientuotis kas yra SVEIKAS VISAVERTIS MAISTAS doh.gif nes tikrai jau bijau valgyt doh.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif
1. Ar bande kas nors valgyti virtus ar keptus kiausinius? Kokia vaikelio reakcija? Ar isvis nerekomenduojama?
2. Ar galima valgyti aguonas? Tarkim iskepti pyraga aguonini ar nupirktuose bandelese?
3. Makaronus? Nes siek tiek nusibodo valgyti avizine ar grikiu kose ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aaangelika @ 2009 11 25, 14:52)
Sveikos!  4u.gif
1. Ar bande kas nors valgyti virtus ar keptus kiausinius? Kokia vaikelio reakcija?  Ar isvis nerekomenduojama?
2. Ar galima valgyti aguonas? Tarkim iskepti pyraga aguonini ar nupirktuose bandelese?
3. Makaronus? Nes siek tiek nusibodo valgyti avizine ar grikiu kose  ax.gif

manau, kad tikrai galima, juolab, kad vaikiukui jau trys mėnesiai
Atsakyti
[quote=Valentukė,2009 11 24, 21:18]
Valgyk į sveikatą 4u.gif tikrai nieko neatsitiks, priešinga, gausi naudingų medžiagų esančių žuvyje.

Aciu, Valentuke mirksiukas.gif pasidarysiu salotu su tunu thumbup.gif
Atsakyti
Aš kiek pamenu iš pradžių valgiau neutralius produktus, bet paskui po truputi pradėjau įvedinėti "rizikingus maistelius" tik sverbiausia nepadauginti ir stebėti mažylio reakcija, o dėl vidurių problemos tai daaaug vandens
Atsakyti
Vakar vakare suvalgiau salotas su tunu ir sunelis atsibudo isbertas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aaangelika @ 2009 11 27, 18:32)
Vakar vakare suvalgiau salotas su tunu ir sunelis atsibudo isbertas  verysad.gif

kokie dar buvo ingredientai?
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2009 11 27, 20:39)
kokie dar buvo ingredientai?

Kukuruza, agurkas, pomidoras, virtas kiausinis, tunas ir majonezas. Salotu lapu nedejau, nes buvau uzmirsusi ju nusipirkti. Aisku visus siuos ingredientus valgiau pirma karta, tai sunku pasakyti butent nuo ko.
Atsakyti
QUOTE(aaangelika @ 2009 11 27, 23:57)
Kukuruza, agurkas, pomidoras, virtas kiausinis, tunas ir majonezas. Salotu lapu nedejau, nes buvau uzmirsusi ju nusipirkti. Aisku visus siuos ingredientus valgiau pirma karta, tai sunku pasakyti butent nuo ko.

Greiciausei sureaguoti galejo i kiausini ir majoneza.
Atsakyti
QUOTE(aaangelika @ 2009 11 27, 22:57)

ir pomidoro neatmesčiau, man gydytoja sakė visas raudonos spalvos daržoves įvedinėti atsargiai, tunas sakyčiau mažiausias kaltininkas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
pasiskaitinejau Jusu tema ir nustebau kaip vargstate su mazyliais ir maistu. Mano maziukui trys men ir 10dienu. Valgau viska ! smile.gif Zinoma Jusu isvardytus kopustus,pupeles ir pan...riboju bet valgau ir neturime bedu...tfu tfu... Zinoma pirma menesiuka ir as bijojau, prisilaikiau siek tiek ir pilvuk maziukui labai pute, bet tai tik pirma menesi atvargome, gerem espumizana kas diena beveik ir baigesi bedos. Vaikelis ramus ir laimingas smile.gif. Valgau tikrai nemazai sokolado, bulkos ir riesutu...zodziu itariu kad cia kiekvienam labai individualus reikalas... Niekada nesureiksminau labai maisto,nei nescia budama turbut vaikiukas ir uzsigrudines del to smile.gif... Tiesa tik pirma menesi itariu kad pabertas mazius nuo BRASKIU uogienes buvo,tai jos iki siol nebevalgau,tik jos vieninteles esu visikai atsisakiusi. Tai tiek is musu patirimo. Sekmes Jums visoms!
Atsakyti
gintare*27, baltai pavydziu rolleyes.gif Saunuoliai! thumbup.gif
O vat mano sunelio veidukas pastoviai isbertas: viena diena maziau, kita- daugiau verysad.gif Ir nesuprantu nuo ko... Gal galite patarti, ka galiu tikrai valgyti? Mazdaug kelias dienas taip pavalgyti, kad berimas isniktu ir tada ragaudama kitus produktus bus lengiau nustatyti butent nuo ko unsure.gif
Atsakyti