Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 17, 17:19)
norėčiau meeto...  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif As ir noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kepuča @ 2009 11 17, 15:40)
Va šitie, iškart pasakė. Nu jo tu patirties turi daugiau žinai, aš jų net neištariu, o ką jau kalbėt apie parašymą lotuliukas.gif  Išraše ginei radau parašyta.
pas mane giminėj nemažai dvynukų thumbup.gif

Sie dvynukai maziau rizikingi, nei monoamnioniniai, tai labai nusiraminau dabar, kai parasei.. Bet reikalauk gydytoju, kad apziuretu kas 3 savaites, nes reikia saugotis transfuzijos sindromo, kuris laiku diagnozuotas gali buti pasalintas. Lankykis pas tikrai gera gydytoja. Nzn kuriam mieste esi, bet del tokio stebukliuko verta pavazineti ir is toliau.. Labai retai pasitaiko komplikaciju, bet jau geriau nepapulti i ta procenta.. Ir labai lauksim nestukiu skyrelyje, kur plepa dvynuku mamytes... Eh, kaip smagu, kad toki stebukleli savo pilvelyje augini.. jei tik kada koks klausimelis iskils, butinai rasyk man - lauksiu..

As irgi noreciau i meet'a smile.gif
Atsakyti
Ir as noriu meeto ax.gif blush2.gif
Atsakyti
na va o mes is kapiniu neseniai grizom uzdegem zvakutes,nuvezem negyvu geliu ir zaislini suniuka,jau parinkom paminkla ir antkapiuka net lengviau pasidare
Atsakyti
QUOTE(irinju @ 2009 11 17, 18:04)
jau parinkom paminkla ir antkapiuka net lengviau pasidare

bet gal geriau nestatyt dabar, palaukt pavasario... g.gif per žiemą susigulėtų žemė...
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 11 17, 17:12)
KAip manai ar prasides taviskis su mano maliuku?

maniskis siaip draugiskas, va su trimeciu pusbroliu randa ka zaist o taviskis jau "dickis' biggrin.gif

noriu noriu noriu... vyro savanorio lotuliukas.gif
noreti sveika nieko nekainuoja. panoresit ir praeis bigsmile.gif , bo tai krizius, taupykit.
mes su viena vaziuojama masina like, tai nelabai man kaip iseitu istrukt, o dar "sikalas-kakalas" (suo) namie, taip kad rezimas grieztas pas mane, bent jau iki gruodzio 4d. issilaikau egza melzejos ir laisvesne busiu

o del paminklo ir as patarciau pavasari daryt, nes is po ziemos iskilnoja, atsoka tvorele ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 17, 18:24)
maniskis siaip draugiskas, va su trimeciu pusbroliu randa ka zaist o taviskis jau "dickis' biggrin.gif

noriu noriu noriu... vyro savanorio  lotuliukas.gif
noreti sveika nieko nekainuoja. panoresit ir praeis bigsmile.gif , bo tai krizius, taupykit.
mes su viena vaziuojama masina like, tai nelabai man kaip iseitu istrukt, o dar "sikalas-kakalas" (suo) namie, taip kad rezimas grieztas pas mane, bent jau iki gruodzio 4d. issilaikau egza melzejos ir laisvesne busiu

ot tai didesnis mano... lotuliukas.gif ai nu tiesa beveik 4,5 metu..

O del meeto tai manau gal ir iseitu tik gruodi ar net koki sausi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 17, 18:24)
ai man kaip iseitu istrukt, o dar "sikalas-kakalas" (suo) namie, taip kad rezimas grieztas pas mane, bent jau iki gruodzio 4d. issilaikau egza melzejos ir laisvesne busiu
o del paminklo ir as patarciau pavasari daryt, nes is po ziemos iskilnoja, atsoka tvorele ir t.t.

Kokiu būdu laikysi? biggrin.gif Praktinis darbas bus? ( seniai karvę jau bemilžau - prieš kokius popra metų gal tik ).

O nenorit meeto pas mane? kugelio prikepčiau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 11 17, 18:34)
Kokiu būdu laikysi?  biggrin.gif  Praktinis darbas bus? ( seniai karvę jau bemilžau - prieš kokius popra metų gal tik ).
O nenorit meeto pas mane? kugelio prikepčiau...  rolleyes.gif

ooooooo jei maistas uz dyka atvaryciau thumbup.gif lotuliukas.gif

nu ka Padruzkes koma lotuliukas.gif
user posted image
Papildyta:
kiauliu gripas
user posted image
Atsakyti
Kokiu būdu laikysi?  biggrin.gif  Praktinis darbas bus? ( seniai karvę jau bemilžau - prieš kokius popra metų gal tik ).
O nenorit meeto pas mane? kugelio prikepčiau...  rolleyes.gif

Nu reiktu gal kazkaip kooperuotis.... nes po viena vaziuot tai brangoka... net nezinau... plius nezinia ir ar MV mane isleistu viena taip toli vairuoti... g.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2009 11 17, 18:46)
ooooooo jei maistas uz dyka atvaryciau  thumbup.gif  lotuliukas.gif

nu ka Padruzkes koma  lotuliukas.gif
user posted image

nu o padruske superine... MV grizus tik apie ja ir pasakojau... sake nesvaik... minti supratau... doh.gif
Atsakyti
aš irgi meeto norėčiau ax.gif . bet va kad toli jūs... nors šiaip tai ne bėda ir nuvažiuot kur nors būtų, gal dar ką pakeliui prigriebčiau mirksiukas.gif .
kuriam krašte jūsų daugiausia susibūrę?
Atsakyti

gruodzio 4 teorijos egzaminas, tipo ukinike busiu, cia ukininku kursus Mastaiciuose lankau
as karves melzt nemoku ir net nebandzius ax.gif ale ka gali zinot zmogau ka kada teks daryt rolleyes.gif
Atsakyti