Įkraunama...
Įkraunama...

spirale "MIRENA"

QUOTE(JurgaJ @ 2010 01 19, 16:58)
As taip pat drauges paprasiau, kad Vokietijoje paziuretu, kiek ji kainuoja. Tik dabar neisivaizduoju, kiek Lietuvoje (ypac su visomis akcijoms/kortelem) kainuoja Mirena, gal neapsimokes is ten tarabanyti
Ir apskritai, dar siek tiek del jos abejoju, nes kai kuri laika geriau KT, tai ne tai kad savo  nenorejau, o ir svetimu (cia as taip juokavau su savo vyru) vyru  schmoll.gif

na matai kai KT geriau irgi nenorejau, o del spirales kaip bus nezinau, neseniai isidejau. Keleta puslapiu atgal, sioje temoje rase kainas merginos, pasiskaityk 4u.gif
Atsakyti
Taigi suzinojau Vokietijoje kaina - 191 Euro, t.y. 624 Lt. Cia maksimali kaina, galima keliom desimtim euro gauti ir maziau, bet tai internete, bet drauge sake, kad is interneto nepirktu... Paskaiciusi kelis puslapiu anksciau apie Lietuvos kainas, gaunasi, kad maziausiai galiu sutaupyti apie 100 Lt. Nors tik tiek, bet smagu kad NORS tiek rolleyes.gif
Atsakyti
http://www.blueskydr.../Product/Mirena
Atsakyti
QUOTE(JurgaJ @ 2010 01 19, 17:58)
As taip pat drauges paprasiau, kad Vokietijoje paziuretu, kiek ji kainuoja. Tik dabar neisivaizduoju, kiek Lietuvoje (ypac su visomis akcijoms/kortelem) kainuoja Mirena, gal neapsimokes is ten tarabanyti

Lenkijoje paskaičiavau apie 530-540 lt kainuoja ( moterytės irgi plepa)
Tai dar ir pačiai šeimai pakeliauti išeina bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(geresne @ 2010 01 20, 17:33)
Lenkijoje paskaičiavau apie 530-540 lt kainuoja ( moterytės irgi plepa)
Tai dar ir pačiai šeimai pakeliauti išeina bigsmile.gif .

na kad Lenkijoje brangiau negu 540 4u.gif
O MAN SIANDIEN ATRODO JAU PAGALIAU BAIGESI KRAUJAVIMAS, JAU TIK TEPA. bijau apsigirti, bet gal viskas tvarkosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulka @ 2010 01 20, 20:52)
na kad Lenkijoje brangiau negu 540  4u.gif
O MAN SIANDIEN ATRODO JAU PAGALIAU BAIGESI KRAUJAVIMAS, JAU TIK TEPA. bijau apsigirti, bet gal viskas tvarkosi biggrin.gif

džiaugiuosi su tavim kartu, kad tau tik baigtusi tie kraujavimai ir tepliojimai...man visa tai priesaky, šiandien buvau pas savo gydytoja, tai sutarem idejimo data jau...kazkaip neramu, kaip man viskas bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 01 20, 19:23)
džiaugiuosi su tavim kartu, kad tau tik baigtusi tie kraujavimai ir tepliojimai...man visa tai priesaky, šiandien buvau pas savo gydytoja, tai sutarem idejimo data jau...kazkaip neramu, kaip man viskas bus  unsure.gif

jo man irgi dziugu 4u.gif
O tu nebijok viskas bus gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivulka @ 2010 01 20, 22:25)
jo man irgi dziugu 4u.gif
O tu nebijok viskas bus gerai drinks_cheers.gif

kad tavo zodziai butu paciam ponui Dievui i ausi 4u.gif
Atsakyti
Zinai as irgi labai bijojau, siaip esu nepakanti skausmui, tai nuejus net paklausiau ar cia ilgai uztruks. Tai mano gine atsake siandien idesim. smile.gif O po to sake viska tau aiskinsiu ka darau. Tai pasake va dabar bus nemalonu ir psio. Viskas greitai, neskausmingai, normaliai, bet po to juk dziaugsies.
Atsakyti
QUOTE(Daivulka @ 2010 01 20, 22:51)
Zinai as irgi labai bijojau, siaip esu nepakanti skausmui, tai nuejus net paklausiau ar cia ilgai uztruks. Tai mano gine atsake siandien idesim. smile.gif O po to sake viska tau aiskinsiu ka darau. Tai pasake va dabar bus nemalonu ir psio. Viskas greitai, neskausmingai, normaliai, bet po to juk dziaugsies.

as ne idejimo bijau, o to, kas bus paskui-visokiu kraujavimu ir tepliojimu, nes tai pats blogiausias dalykas...gydytojas dar ir snd pakartojo, kad adaptacija iki puses metu ir tiek laiko gali teplioti, jeigu teplios is vis....Bet mano gydytojas labai atsakingai ziuri i viska, du tyrimus man padarys, paeme du tepinelius-viena citologini, nors dar nera 2metu, kaip dariaus, zodziu, nori viska apziureti, kad butu viskas tvarkoj, nes juk 5metams deda 4u.gif
Atsakyti
Man idejo gruodzio 29, ir tepliojo tik ta pacia idejimo diena ir viskas, visa menesi esu svari biggrin.gif Dabar laukiu uz keliu dienu mm, idomu kokios jos bus. g.gif
O gal as laukiuosi kad nera jokio tepliojimo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemura @ 2010 01 20, 23:15)
Man idejo gruodzio 29, ir tepliojo tik ta pacia idejimo diena ir viskas, visa menesi esu svari  biggrin.gif  Dabar laukiu uz keliu dienu mm, idomu kokios jos bus.  g.gif
O gal as laukiuosi kad nera jokio tepliojimo?  unsure.gif

tai tau pasiseke 4u.gif nereikia nerimauti, reiskias tau nepasireiskia jokie neigiami salutiniai poveikiai smile.gif
Atsakyti