Įkraunama...
Įkraunama...

spirale "MIRENA"

As ruosiuosi del Mirena vasari, tik nezinau kaip man cia padaryt g.gif MMM prasideda ketvirtadieni, o pirmadieni jau ju pabaiga. Tai kokia diena man ja deti, jei 5-dieni tai tik antra mmm diena, lyg ir per anksti, o 1-dieni jau per velu. 6-dieni poliklinika nedirba doh.gif Ka jus patarsit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 01 21, 15:37)
As ruosiuosi del Mirena vasari, tik nezinau kaip man cia padaryt g.gif MMM prasideda ketvirtadieni, o pirmadieni jau ju pabaiga. Tai kokia diena man ja deti, jei 5-dieni tai tik antra mmm diena, lyg ir per anksti, o 1-dieni jau per velu. 6-dieni poliklinika nedirba doh.gif Ka jus patarsit? 4u.gif

Manyčiau pasitark su gydytoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2010 01 09, 16:57)
Na vat man irgi situacija... Man atveze pries savaite irgi is uzsienio ta Mirena sava nuosava sese. Bet cia mano gydytoja man sako, kad man ji netinka (karta organizmas jau atmete, plius kitos rizikos padideje). Tai sako, kad net nebandyciau antra karta Mirenos, nes pinigai ismesti vel bus. Svarstau, bet greiciausiai tai parduosiu, nes pinigai gi nemazi, kas kad daug pigiau, nei LT.

Tai kaip man reikes zmogus itikinti, kad nesu kokia zulike, rusyje mirenu falsifikatus stampuojanti?  blink.gif

Man atrodo, jei yra originali pakuote, nepraplesta, galiojimo data- tai viskas ok. Galu gale galima prie pirkejos akiu atplesti pakuote kartu ir paziureti, kaip atrodo viduje.  g.gif

LT kainos nenormalios.  doh.gif

Merginos, mano patarimas toms, kurios persigalvojo ir žada parduoti savo Mireną. Patariu neplėšyti pakuočių, tikrai neverta to daryti, nes jau paskui tai tikrai bus sunku parduoti.
Mirena įpakuota į tokį vaakumą taip pavadinkim, o po to įdėta į popierinę pakuotę. Patikėkit, atsiras protingų pirkėjų, kurios Jumis tikrai patikės. Užtenka perkant atidaryti popierinę pakuotę-patikrinti, ar nepažeista ta vaakuminė pakuotė ir pasižiūrėti Mirenos galiojimą.
Aš taip vasarą per SM pirkau Mireną iš forumietės, kuri gyvena Airijoje (tada dar nebuvo uždrausti pardavimo skelbimai Mirenos temoje). Man tarpininkavo pusseserė, ji apžiūrėjo galiojimą, ar nepažeistas vaakuminis įpakavimas ir nupirko. Ir patikėkit, viskas tvarkoj, įvedė man tą Mireną, gydytoja patvirtino, kad viskas su ja gerai ir jaučiuosi gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 01 21, 15:37)

Cia tau gali pasakyti tik gydytojas, bet ketvirta diena tai nera butinai. Tiesiog deda i antra puse menesiniu, kad ji per gausu kraujavima nepasislinktu, ar neiskristu ir t.t.
Va sako uzsienyje tai is vis deda net ne per menesines. Taip kad gydytoja tau ides normaliai penktadieni ir psio....

Atsakyti
QUOTE(Nemura @ 2010 01 21, 13:46)

Jau tikrai nenorėčiau tokio galvos skausmo  schmoll.gif  Užtenka, kad jau šianakt košmarus sapnavau po tokių pasiskaitymų  doh.gif

o tu mažiau skaityk, paskui pamirši kad ir beturi.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,pirksiu Mirena.
Rasykit i AZ su kainom
Vilniuje
aciu smile.gif
Atsakyti
man dejo ne per menesines. ir viskas puiku, smile.gif
Atsakyti
As desiuosi irgi mirena kita menesi pagaliau,daugiau del medicininiu priezasciu,bet neissiplesiu cia. Mane labiausiai nustebino kainos Lietuvoj,man Siaurinej Airijoj deda uz dyka ir dar vaistu dave,kuriuos isgerti pries dejima,kad gimda minkstesne butu ar kazkas panasaus. Bijau nusisneketi,nes medicininis zodynas nelabai platus blush2.gif
tik norejau pasiklausti kiek laiko papildomai saugojotes,nes mama ir mociute pagranduku susilauke su varinem spiralem,nenoreciau buti trecia karta pastojusi su spirale lotuliukas.gif
Atsakyti
man atrodo (nesu tikra 100proc), kad mirena veikia visai kitaip, nei varines spirales, todel kiek as skaiciau, ji veikia nuo pat pradziu ir daug patikimiau, nei varines. del to ir desiu mirena, o ne daug pigesne varine
Atsakyti
SVEIKOS MERGINOS. GAL ŽINOTE, KOKIOS KAINOS MIRENŲ UŽSIENYJE? MANO VYRAS DAŽNAI BŪNA VOKIETIJOJE, TAI PAPRAŠYČIAU, GAL TEN PIGIAU NUPIRKTŲ. KIEK ANGLIJOJ, AR IR TOJ PAČIOJ LENKIJOJ? JEI KAS ŽINOTE, PRAŠAU PARAŠYKITE. PAS MUS LABAI SUBRANGO. AŠ PRIEŠ 4,5METUS DĖJAUSI, TAI MOKĖJAU 650LT. RUGPJŪTĮ MAN TĄ GĖRĮ REIKS KEIST, TODĖL DOMIUOSI PO TRUPUTĮ JAU DABAR. AČIŪ.
Atsakyti
idejo man vakar Mirena ax.gif . ne itin malonu, bet pakenteti tas pora minuciu galima. ziuresim kaip kas bus, tikiuosiu salutiniu poveikiu nesusilauksiu. atsakant i kazkieno klausima, tai gydytoja sake savaite pasisaugoti papildomai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zhydelka @ 2010 01 26, 09:30)
idejo man vakar Mirena ax.gif . ne itin malonu, bet pakenteti tas pora minuciu galima. ziuresim kaip kas bus, tikiuosiu salutiniu poveikiu nesusilauksiu. atsakant i kazkieno klausima, tai gydytoja sake savaite pasisaugoti papildomai ax.gif

Kiek gydytoju tiek nuomoniu. Man sake nereikia saugotis nuo pirmos dienos 4u.gif
Atsakyti