Įkraunama...
Įkraunama...

spirale "MIRENA"

QUOTE(Nerutė @ 2010 02 04, 15:12)
Daivulka tikrai taip, visos skirtingos, visu polinkis i tam tikras ligas irgi skirtingas ir vienom gali ta pati mirena but labai bloga o kitom labai gera - cia nepabandes nesuzinosi  mirksiukas.gif  beje is visu KT kiek esu bandzius man mirena prigijo geriausiai  biggrin.gif

Na as taip ir sakau, kad turi but gerai 4u.gif
Cia as taip juokauju. Viska suprantu, ir nuosirdziai uzjauciu tas, kurioms ji netiko. Gal as po puses metu spajudysiuos ir keiksiu. Ka gali zinot. Kaip tu sakai, nepabandes, nesuzinosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laumupė @ 2010 02 04, 15:15)
O 2 metai su Mirena - tai čia per mažas terminas, kad būtų galima daryti kažkokias galutines išvadas.

na galutiniu as ir nedarau mirksiukas.gif bet tai irgi pakankamas laikas, kad sprest ar yra pasaliniai poveikiai ar ne siuo metu kol ja turiu wink.gif
Jusu patirtis be abejo nesuzavejo ir manes, ir as nzn kaip bus po tu 3 metu..... ar isemus kada anksciau unsure.gif bet kolkas nezadu nieko keist blush2.gif
Atsakyti
Merginos, ar buvo kuriai kad po Mirenos idejimo menesines dingo visiskai! Ar tai normalu? kita savaite keliausiu pas gine doh.gif
Atsakyti
Lialyna man dingo salyginai visiskai wink.gif
mazdaug kas 3-4 menesi biski pateplioja, kitus menesius dazniausia nieko nebuna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2010 02 04, 16:20)
na galutiniu as ir nedarau  mirksiukas.gif  bet tai irgi pakankamas laikas, kad sprest ar yra pasaliniai poveikiai ar ne siuo metu kol ja turiu   wink.gif
Jusu patirtis be abejo nesuzavejo ir manes, ir as nzn kaip bus po tu 3 metu..... ar isemus kada anksciau  unsure.gif  bet kolkas nezadu nieko keist  blush2.gif

Na du metai, tai labai geras terminas kazka spresti...
Jei Mirena atnesiosi 1 metus ir du menesius, tai atsipirks (matemetiskai suskaiciuota, pagal KT kainas). Taip kad moterytes, nesiojam toliau.
O man taip karts nuo karto suspazmuoja pilva, oi oi. As taip mastau, kad gimda negaletu reaguoti i svetimkuni, juk T Nova nesiojau 5 metus. Ir viena spirale pakeite kita ta pacia sekunde. Greiciausiai levongestrelis kariauja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurgaJ: 04 vasario 2010 - 15:48
QUOTE(Nerutė @ 2010 02 04, 16:26)
Lialyna man dingo salyginai visiskai wink.gif
mazdaug kas 3-4 menesi biski pateplioja, kitus menesius dazniausia nieko nebuna  4u.gif

aisku, aciu mirksiukas.gif biski nuraminai! 4u.gif
Atsakyti
Na o man po 15 dienų nuo Mirenos išėmimo pagaliau prasidėjo nuormalios MM. Kol kas nei labai skauda, nei labai gausios, tiesiog normalios, kokios buvo prieš gimdymą thumbup.gif . Tikiuosi per kelis menesius viskas susireguliuos ir pradėsim planuoti 2.gif .
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Daug kam yra tepliojimai ir pakankamai ilgai, kaip tada su smileysex.gif , jeigu 3 ar 6 men. teplioja tai net ir noro jokio nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2010 02 04, 15:55)

del apsigimimu ir mane tas postas  suneramino....
citata is aprasymo:

Mirena vartojimo nėštumo metu rezultatų klinikinė patirtis yra ribota dėl jo aukšto kontraceptinio veiksmingumo, bet moterys turi žinoti, kad iki šiol nėra duomenų apie Mirena sukeltus apsigimimus tais atvejais, kai nėštumas, esant sistemai gimdoje, nebuvo nutrauktas.

ir zinok tu zmogau kuo tiket  doh.gif

O čia, kaip suprantu, kalbama apie apsigimimų riziką, kai pastojama su Mirena, o ne kai pastojama po jos išėmimo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Packa @ 2010 02 04, 17:18)
Sveikos 4u.gif
Daug kam yra tepliojimai ir pakankamai ilgai, kaip tada su  smileysex.gif , jeigu 3 ar 6 men. teplioja tai net ir noro jokio nera g.gif

Va dėl to buvo didelė bėda. Tai viena iš priežasčių, kodėl atsisakiau Mirenos. Jei nebūtų tepliojimų, gal dar ilgiau būčiau nešiojusi, kol dėl nestuke.gif galutinai neapsispręstume.
Atsakyti
QUOTE(Annika @ 2010 02 04, 17:15)
Na o man po 15 dienų nuo Mirenos išėmimo pagaliau prasidėjo nuormalios MM. Kol kas nei labai skauda, nei labai gausios, tiesiog normalios, kokios buvo prieš  gimdymą  thumbup.gif . Tikiuosi per kelis menesius viskas susireguliuos ir pradėsim planuoti  2.gif .

smagaus planavimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialyna @ 2010 02 04, 15:23)
Merginos, ar buvo kuriai kad po Mirenos idejimo menesines dingo visiskai! Ar tai normalu? kita savaite keliausiu pas gine  doh.gif
Kaip gyd. sakė, kad viskas susitvarkyti turi per pusę metų, ir mmm gali visiškai dingti, bet man visada laiku mmm, daugiausiai savaitę pateplioja ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Silvaja @ 2010 02 04, 19:08)
Kaip gyd. sakė, kad viskas susitvarkyti turi per pusę metų, ir mmm gali visiškai dingti, bet man visada laiku mmm, daugiausiai savaitę pateplioja ir viskas ax.gif

o man jau metai praejo, bet ju dar nera blink.gif
Atsakyti