QUOTE(davilyte @ 2010 05 24, 23:07)
Sveiki. gal kazkam pravers mano patirtis. kiek anksciau rasiau apie savo bedeles, bet niekas nekomentavo...

tiek to, dabar rasau, kaip viena is retu variantu nesiojant spirale Mirena
Na o ką čia ir komentuoti? Netiko, vadinasi netiko. Niekas čia per daug ir nekomentuos, tokius pinigus sumokėjus nelabai ir norisi galvoti bei komentuoti neigamą pusę šios kontracepcijos ir tai labai suprantama, juk norisi tikėtis tik geriausio rezultato, tad šioje temutėje dauguma tik džiaugiasi ją įsidėjusios ir dalinasi pirmaisiais įspūdžiais, nors kaip pamenu jie man irgi buvo nelabai kokie, porą savaičių jaučiau sąrėmių pobūdžio skausmus, jau tada organizmas man ją išstumti norėjo, bet matomai paskui apsiprato
Man irgi netiko, nors aš ir 3 metus pranešiojau, ir džiaugiausi, oj kaip gerai buvo, mm vos patepliodavo, kol nepradėjo šlapimo pūslės uždegimai kamuoti ir šiaip visokie neaiškios kilmės klaikūs pilvo skausmai. Dabar jau 5 mėnesiai po Mirenos pašalinimo pagaliau jaučiuosi gerai, net gi puikiai

Buvau pas 2 ginekologes, dirbančias skirtingose klinikose, kurios kaip susitariusios purtė galvas ir sakė, jog tikrai ne nuo Mirenos čia man buvo visos problemos, nors jau kraujais šlapinausi, o vyro tai iš viso negalėjau prisileisti. Ir tik urologas pasakė, gerai padariau, kad išsiėmiau hormoninę spiralę, nes ji vis tik provokuoja tokius dalykus ir po tyrimų pasakė, jog šiandien esu sveika Ir ačiū Dievui, nes jau taip blogai buvo, kad tikrai visokių baisybių buvau prisigalvojus