Įkraunama...
Įkraunama...

spirale "MIRENA"

QUOTE(Jofky @ 2010 05 28, 14:46)
Pakeitus Mireną į naują nesikartoja problemos pirmo karto t.y. kraujavimas, templiojimas, skausmukai?  4u.gif

QUOTE(Fanfan @ 2010 05 28, 16:19)
Aga, man ir idomu ar pektus vel nebuna to tepliojimo ir ciklo issiderinimo.
Kad skausmas gali but, tai tikiu, nes gi naujai sujudina viska.

kadangi keičiausi pietų metu doh.gif ,tai po procedūros truputėlį nemalonu buvo,bet išgėriau nuo skausmo vaistuką,ir po pusvalandžio toliau galėjau sau normaliai dirbt. cool.gif dar vakare vieną tabletę išgėriau,nes maudė truputėlį,bet nereikia norėt,nes jau ir gimda 5 metus ramiai sau buvus, šoką gavo,kas čia ją dabar judina lotuliukas.gif po procedūros aišku reikia paketo,bet jau ant rytojaus(bent jau man) užteko įkloto.Kadangi ,kaip gydytoja paaiškino,gimdos gleivinė tai neišbujojus,tai ir nėra iš kur kraujuot,ten tik nuo sujudinimo visko pakraujavo.Tepliojau gal kokias 3 dienas ne daugiau schmoll.gif,kai tuo tarpu,po pirmosios įvedimo vargau gal pusę metų doh.gif ir vsio,ramyyybė dar 5 meteliam rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Na va siandien buvau pas gydytoja ir mano mirena, sako isitaisiusi puikiai 4u.gif
Jau 1,5 men kaip mes su ja draugaujam bigsmile.gif
Tiesa kai mmm prasidejo, tai uztruko ilgokai beveik 2 sav, bet manau kai mano organizmas normaliai adaptuosis, viskas bus gerai smile.gif Gydytoja patare pagerti rutoaskorbino, tad tikiuosi tepliojimai ir mmm mazes ir trumpes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusiki: 03 birželio 2010 - 15:24
QUOTE(zhydelka @ 2010 05 28, 10:36)
mirena ideta pries 4 menesius. neateina mmmmmm. gal kam taip buvo, kad taip greitai menesiniu nebebutu? ar lekti nestumo testo? jergau jergau doh.gif

man idejo mirena kovo 2 ir apie 4 savaites tepliojo, kai baige teplioti ir as nebesulaukiu mmm siuos menesius.. skaiciau kad taip gali buti, bet kazkaip neramu...
Atsakyti
QUOTE(*Kaledine* @ 2010 06 07, 13:55)
man idejo mirena kovo 2 ir apie 4 savaites tepliojo, kai baige teplioti ir as nebesulaukiu mmm siuos menesius.. skaiciau kad taip gali buti, bet kazkaip neramu...

iš pradžių ir aš panikuodavau doh.gif bet jei užčiuopi siūlus,t.y jei spiralė vietoje,nėra ko jaudintis ax.gif man vėliau patepliodavo kas kokie 4-5 mėn. pora dienelių.apsieidavau su įklotu mirksiukas.gif o jei neramu,nueik dar kartelį pas gydytoją,pamatysi,viskas taip ir turi būti 4u.gif
Atsakyti
Kad as tu siulu ir pradzioj nepajauciau, ar jie labai giliai turi buti?
Atsakyti
QUOTE(*Kaledine* @ 2010 06 08, 20:44)
Kad as tu siulu ir pradzioj nepajauciau, ar jie labai giliai turi buti?

bandziau vel uzciuopti tuos siulus, kazkoki galiuka gal ir uzciuopiau, bet neuzilgo pasirode vos vos rausvos isskyros g.gif net nzn ka galvoti...
Atsakyti
nueik pas gydytoja,pačiai ramiau bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kaledine* @ 2010 06 09, 00:05)
bandziau vel uzciuopti tuos siulus, kazkoki galiuka gal ir uzciuopiau, bet neuzilgo pasirode vos vos rausvos isskyros g.gif net nzn ka galvoti...

jei gydytojas neliepe tau tu siulu ieskoti, tai ir nesuk sau galvos 4u.gif vienoms palieka juos ilgesnius, kitoms trumpesnius, bet vistiek jie yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(***akire*** @ 2010 06 09, 13:14)
jei gydytojas neliepe tau tu siulu ieskoti, tai ir nesuk sau galvos  4u.gif vienoms palieka juos ilgesnius, kitoms trumpesnius, bet vistiek jie yra  smile.gif

na tikrai,nesuprantu,kam ten "grabinetis",man niekad net mintis nekilo ciuopti- yra jie ar ne.... Jei kyla kazkokiu itarimu,kad kazkas negerai-zygiuoji pas gydytoja ir viskas cool.gif
Atsakyti
Man jie isvis nukirpti.
O del ciupimo tu siulu, skirtingu saliu gydytoju, kiek teko lankytis, tai nuomone ta pati, ner ko ten ciupinetis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zivvilte @ 2010 06 09, 15:12)
na tikrai,nesuprantu,kam ten "grabinetis",man niekad net mintis nekilo ciuopti- yra jie ar ne....  Jei kyla kazkokiu itarimu,kad kazkas negerai-zygiuoji pas gydytoja ir viskas  cool.gif

man tai rupejo "pasigrabineti" smile.gif viena karta neradau, kita jau radau, tai ramybe, bet daugiau, sakiau, neieskosiu, nes niekas ir neliepe ju ieskoti is tikruju biggrin.gif
Atsakyti
O mane siandien gydytoja nemaloniai nustebino, pasake kad negalima keisti Mirena, reikia isimti, padaryti tyrimus ir jeigu viskas gerai nauja detis g.gif , ir kad uz kiekviena veiksma reikia moketi doh.gif . Pries 5 metus buvau paprastoje poliklinikoje idejo nemokamai ir gydytoja sake kad galima bus po 5 metu iskarto vienu metu isimti ir nauja ideti bigsmile.gif . Ar tikrai jau mirenos idejimas-isemimas yra mokamas, ar cia privacios klinikos kur lankausi sugalvotas pinigu ciulpimo budas blink.gif ?
Atsakyti