QUOTE(lcool @ 2009 09 07, 18:12)
Sveiki,
Planuoju ir as su savo dukryte 1,5metuku skristi i LA spalio pradzioje.
Norejau paklausti del bagazo, griztant: koks svoris leidziamas ir kiek lagaminu 1am zmogui? Girdejau kad is Jav 1zmogus gali veztis 2x23kg lagaminus, o Europoj 1am zmogui leidziamas 1as lagaminas 20kg. Ar cia uzsakant bilietus reiktu sumoketi is karto uz papildoma bagaza, jei planuoji toki tureti ar kaip?
Paaiskinkit prasau, nesinori su maze veliau problemu tureti
Ir dar, gal kas esate skride su panasaus amziaus vaikuciais i JAV, gal galite pasidalinti patarimais ir patirtim kaip sekesi vaikuciams atlaikyti toki skrydi ir laiko skirtuma
Is anksto dekoju uz informacija
Planuoju ir as su savo dukryte 1,5metuku skristi i LA spalio pradzioje.
Norejau paklausti del bagazo, griztant: koks svoris leidziamas ir kiek lagaminu 1am zmogui? Girdejau kad is Jav 1zmogus gali veztis 2x23kg lagaminus, o Europoj 1am zmogui leidziamas 1as lagaminas 20kg. Ar cia uzsakant bilietus reiktu sumoketi is karto uz papildoma bagaza, jei planuoji toki tureti ar kaip?
Paaiskinkit prasau, nesinori su maze veliau problemu tureti

Ir dar, gal kas esate skride su panasaus amziaus vaikuciais i JAV, gal galite pasidalinti patarimais ir patirtim kaip sekesi vaikuciams atlaikyti toki skrydi ir laiko skirtuma

Is anksto dekoju uz informacija

Sveiki , del bagazo zinau tik tiek kad mes dabar kai skridom su Finnair tai mums leido tik po 2x25 kg. as irgi su dukryte skrydau .tiesa maniskei jau 4 .
pasiemem visokios veiklos , tai paskaitem ,tai deliones padeliojom , veliau kai persedom i bojinga , multikus ziurejom , muzikos klausemes , numigom truputi . mano maziai an tiek patiko skrist kad vis dabar laukia kada vel skrisim mes gryztam i Lietuva spalio men. Adaptavosi mano zuikis nepastebimai man sunkiau buvo ,o mazoji lyg ir nieko isvis . as nemiegojau pirmas tris naktis beveik visai .
o mazoji tik ant pagalves galva padeda ir iskart nusminga , net pasaku nereik skaityti . Net gi pasakysiu kazkaip ja tas klimatas turbut veikia

Nepergyvenkit viskas bus gerai