Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

Ar tusinukus irgi duoda lektuve ar reikia savo tureti? smile.gif
As isskrendu uz 9 dienu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 05 21, 11:37)
Ar tusinukus irgi duoda lektuve ar reikia savo tureti? smile.gif
As isskrendu uz 9 dienu biggrin.gif

Nemačiau kad duotų, visada su savo rašydavau biggrin.gif
Atsakyti
o tai i lektuva juos leidzia isinesti? nesiskaito "astriu" daiktu?
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 05 21, 12:12)
o tai i lektuva juos leidzia isinesti? nesiskaito "astriu" daiktu?

Visada nešuosi net gi kelis tušinius, nes pasiimu gi kryžiažodžiu kokių ar dar ko. Kad ir žiebtuvėlį jau leidžia senai neštis, ankščiau tik degtukus ax.gif
Atsakyti
nu idomiai. o kokios cia avialinijos ir vietinis ar international flight?
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 05 21, 12:23)
nu idomiai. o kokios cia avialinijos ir vietinis ar international flight?

su visokiom. Ir vietinėm ir taratlantinėm.
Paskutinį kart gį gryžau balandžio 22 man rodos, tai kaip ir visda vežiausi ir žiebtuvėlį ir tušinių ir saldainių rankinuke niekam neužkliuvo nei karto, nors patikrina nuodugniai.

O kada neleisdavo veštis tai jaučiu buvo prieš kokius tris metus g.gif
Nes aš į metus po porą kartų suskraidau bigsmile.gif

Viskas praeis labai gerai, pamatysit. Tik nepergyvenkit, nepasimeskit, jeigu nesuprantat perklauskit vis dar po kartą. O ir muitinei žmonės dirba juk savo darbą, nesėdi ten pasodinti specialiai tie kurie kabinėtūsi.
O jeigu gavot leidimą, manau esat tikrai nieko neprisidirbusios todėl ramia sąžinę ir skriskit wub.gif

Pavydžiu aš tai tik aplink rugsėji vėl planuojuos blush2.gif
Atsakyti
Perskaiciau, kad reikia atsispausdinti ta visa waiver leidima keliauti, tik kaip tai padaryti, kad i psl neileidzia? Ar kam atsidaro https://esta.cbp.dhs.gov/
Sitas adresas duotas JAV ambasados psl.. nu neveikia man... ka daryt? Any ideas?
Atsakyti
QUOTE(kauke26 @ 2009 05 22, 13:19)
Perskaiciau, kad reikia atsispausdinti ta visa waiver leidima keliauti, tik kaip tai padaryti, kad i psl neileidzia? Ar kam atsidaro https://esta.cbp.dhs.gov/
Sitas adresas duotas JAV ambasados psl.. nu neveikia man... ka daryt? Any ideas?

Siaip niekas to leidimo net neziuri, bent jau mum nei vienam neziurejo smile.gif Muitinej tikrina tik ta, kuri ranka uzpildai (zalia).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky_diver: 22 gegužės 2009 - 12:56
as atsispauzdinus turiu viska, visa ta esta anketa, raso puslapi kad nereikia tipo spauzdinti, bet as del visa ko, nes teko girdet karta zmones neatsispauzdino o prase pateikti salies is kurios skrido i jav darbuotojai. As jau ketv skrendu, irgi laukiu ir kartu biski bijau, bet ok bus smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas kreipesi i ambasada, butu idomu suzinoti kaip ten sekesi. Nes internetu registruojantis nedave leidimo, tad tik belieka vaziuoti i vilniu
Atsakyti
Sveiki,gal kas skrenda i Jav rugpjucio pradzioje.Nes as ruosiuosi rugpjucio pradzioj skristi ir ieskau darugu,pakeleiviu.Nes anliskai galima sakyt nemoku,tai laaaaabai jau bijau,kaip man ten seksis su tuo skrydziu,juolab kad dar reikes su persedimu skrist.Gal yra panasaus likimo,gal kas irgi yra skrides kalbos nemokejes ir kaip sekesi?
Atsakyti
panos as skrendu ryt i l.a ir neturiu to kelioninio draudimo sveikatos, nezinot ar jis butinas???cia man pasuko pazistama pradejo aiskint kad butinai jis reikalingas, o drauge kelioniu agenturoj dirbanti sako kad jis niekam neidomus jis tik suteikt pirmai pagalbai jei kas nutiktu, o jav ir taip ja suteikia, visos skrendat su tais draudimais visada????????atrasykit kas nors please greiciau
Atsakyti