QUOTE(shopingas @ 2011 01 30, 19:13)
Na man atrodo tiesiog nesusikalbejimas ivyko - tos visos VISA, MasterCard lietuviskos korteles kuo puikiausiai veikia kaip kreditines (nors i minusa su jomis ir neina pirkt ir oficialiai skaitosi kaip debetine kortele). Tiesiog kai tenka tokias korteles naudot uzsienyje, tai reikia rinktis kredita, o ne debita ir viskas.
nezinau, pas mane kas viesejo visi anksciau ar veliau turejo problemu su debetinem, iskaitant mano mama pries kelias savaites isvaziavusia tik.
QUOTE(asju @ 2011 01 30, 20:24)
Labas vakaras, noreciau as jusu paklausti ne sniekaip nesusigaudau, liepos menesi ruosiames skristi i amerika atostogu visa seima, t.y mes su vyru ir musu mazyle. Radom bilietus, bet mum skrendant is Vilniaus reiktu persesti helsinki (1 val ) ir niujorke (2val) nes skrendam i neshville, ar uztektu laiko cia su tais persedimais?

ir dar prie to pacio noreciau paklausti kaip su vaiko maitinimu lektuve nes skrydis ilgas, o vaikas bilieta tures ta kur iki 2 metuku
helsinkyje 1 val pakankama, niujorke 2val - ant ribos, sunku pasakyt. bet blogiausiu atveju sekanciu reisu isskrisit. Del maisto vaikui ant keliu, geriau imkit savo, nes ar duoda priklauso nuo avialiniju, mes esam gave tik Cathay Pacific skrisdami tyreliu keleta stiklainiuku ivairiu. Kitus kartus niekas nieko nesiule, galbut ir butu tureje ka, jei butumem paprase , nzn.