Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinės Amerikos Valstijos

QUOTE(zose61 @ 2009 06 04, 19:11)
Musu draugas irgi gavo leidima, nors pries keleta metu buvo vizos negaves. Paskutini karta, kai skaiciau, man atrodo ta salyga buvo ismesta.

cia is ambasados puslapio:
Jeigu jūsų elektroninis leidimas keliauti yra patvirtintas, šis patvirtinimas rodo, kad jūs turite teisę vykti į Jungtines Valstijas pagal Kelionių į JAV supaprastinimo programą, tačiau, kaip ir viza, jis negarantuoja, kad būsite įleistas į šalį. Atvykus į Jungtines Valstijas atvykimo vietoje Jus patikrins Muitinės ir sienų apsaugos tarnybos pareigūnas, kuris gali nustatyti, kad pagal Kelionių į JAV supaprastinimo programą arba dėl kitos priežasties pagal Jungtinių Valstijų įstatymą jūs negalite būti įleistas.
Taigi, is principo tur but jokio skirtumo...

Atvaziuoja pas draugus sveciu, ir pas mus. Neteko girdeti, kad kas nors butu neileistas.

Na kad ir as manau,kad dabar galima ir vizos negavus,internetiniu budu gaut leidima,anksciau tik negalejo,nes irgi ne vienam kiek zinau dave leidima,nors ir buvo vizos negave.
Atsakyti
QUOTE(zose61 @ 2009 06 04, 12:11)

cia is ambasados puslapio:
Jeigu jūsų elektroninis leidimas keliauti yra patvirtintas, šis patvirtinimas rodo, kad jūs turite teisę vykti į Jungtines Valstijas pagal Kelionių į JAV supaprastinimo programą, tačiau, kaip ir viza, jis negarantuoja, kad būsite įleistas į šalį. Atvykus į Jungtines Valstijas atvykimo vietoje Jus patikrins Muitinės ir sienų apsaugos tarnybos pareigūnas, kuris gali nustatyti, kad pagal Kelionių į JAV supaprastinimo programą arba dėl kitos priežasties pagal Jungtinių Valstijų įstatymą jūs negalite būti įleistas.
Taigi, is principo tur but jokio skirtumo...

taip ir daugiau info jie siulo ieskoti JAv puslapyje travel.state.gov , o ten...
"I was denied a visa on a recent visa application, may I use the VWP (visa waiver program cia jie turi omeny)?

A recent visa denial for any reason could result in denial of an authorization via ESTA, additional questioning at the port of entry, or denial of admission to the United States. Applicants who are uncertain of whether they qualify for VWP travel may choose to apply for a visa. "

taip kad vieno atsakymo nera, bet sakau as asmenishkai nesiruosciau kelionei su beviziu jei man buvo neisduota viza. Nerizikuociau savo laiku, bilietais ir t.t. Juk tereikia nueiti i ambasada ir pasiimti viza, dabar jau joms ne tokie griezti reikalavimai kaip buvo, bet bent zinociau dar is LT neisvaziavus ar esu JAV pageidaujama smile.gif

Atsakyti
atsiprašau, kad pasikartosiu ax.gif bet kažkaip niekas neatsiliepia dėl paso verysad.gif kur rašiau:
mano pasas žalias, bet pagamintas 2007m 11men remiantis mano šaltiniu URM "Lietuvos Respublikos piliečiams, vykstantiems į JAV turistiniais ar verslo tikslais ne ilgesniam kaip 90 dienų laikotarpiui, reikia turėti tik biometrinį pasą ir elektroninį leidimą keliauti į JAV. Biometriniai pasai Lietuvoje išduodami nuo 2006 m. rugpjūčio 28 d." tai kad ir žalias bet jis Biometrinis noriu tik pasitikslinti, ar kas su tokiu pasu keliavo i JAV? būtų siaubas jei dėl to nepasisektų kelionė
negi visi įJAV vykote su vyšnios spalvos pasais? niekas nevyko su žaliais, pagamintais nuo 2006 08 28 ? g.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merilda: 05 birželio 2009 - 10:24
QUOTE(merilda @ 2009 06 05, 11:23)
negi visi įJAV vykote su vyšnios spalvos pasais? niekas nevyko su žaliais, pagamintais nuo 2006 08 28 ?  g.gif  unsure.gif  unsure.gif

Panašu, kad ne, bet tiksliausią atsakymą gautumėt paprasčiausiai pasiskambinusi į URM 4u.gif Ten tiksliai pasakys mirksiukas.gif Nors šiaip, jei rašo, kad galioja išduoti nuo tam tikros datos, tai jokių problemų neturėtų būti, bet dėl visa ko aš paskambinčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
atsiprašau, kad pasikartosiu  ax.gif bet kažkaip niekas neatsiliepia dėl paso  verysad.gif kur rašiau:
mano pasas žalias, bet pagamintas 2007m 11men   remiantis mano šaltiniu URM "Lietuvos Respublikos piliečiams, vykstantiems į JAV turistiniais ar verslo tikslais ne ilgesniam kaip 90 dienų laikotarpiui, reikia turėti tik biometrinį pasą ir elektroninį leidimą keliauti į JAV. Biometriniai pasai Lietuvoje išduodami nuo 2006 m. rugpjūčio 28 d." tai kad ir žalias bet jis Biometrinis   noriu tik pasitikslinti, ar kas su tokiu pasu keliavo i JAV?    būtų siaubas jei dėl to nepasisektų kelionė     
negi visi įJAV vykote su vyšnios spalvos pasais? niekas nevyko su žaliais, pagamintais nuo 2006 08 28 ?  g.gif  unsure.gif  unsure.gif

taigi data aiskiai prasyta. Paso spalva nieko nereiskia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sky_diver: 05 birželio 2009 - 12:06
Ačiū group.gif ax.gif dėl visa ko pasiskambinsiu ax.gif

na va paskambinau, tai sako: jūsų toks bordinis ane? g.gif lotuliukas.gif ne sakau schmoll.gif žalias, dėl to ir skambinu rolleyes.gif tai biškuti pasimetė, pasiklausė paskui kažko, ir sako taip nuo 2006m išduodami biometriniai pasai. skanuota foto turi būt biggrin.gif na tai manau tiks. nes būtų beprotnamis jei netiktų ir neišvažiuočiau verysad.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merilda: 05 birželio 2009 - 13:05
QUOTE(MichGirl @ 2009 06 04, 21:01)
taip ir daugiau info jie siulo ieskoti JAv puslapyje  travel.state.gov , o ten...
"I was denied a visa on a recent visa application, may I use the VWP (visa waiver program cia jie turi omeny)?

A recent visa denial for any reason could result in denial of an authorization via ESTA, additional questioning at the port of entry, or denial of admission to the United States.  Applicants who are uncertain of whether they qualify for VWP travel may choose to apply for a visa. "

taip kad vieno atsakymo nera, bet sakau as asmenishkai nesiruosciau kelionei su beviziu jei man buvo neisduota viza. Nerizikuociau savo laiku, bilietais ir t.t. Juk tereikia nueiti i ambasada ir pasiimti viza, dabar jau joms ne tokie griezti reikalavimai kaip buvo, bet bent zinociau dar is LT neisvaziavus ar esu JAV pageidaujama smile.gif

Nesutinku, kad lengvai isduoda vizas. Mano mama ana savaite buvo, tai negavo. Jinai buvo pries 5 m prasiusi, tai atmete. Internetu dabar bande irgi negavo. Sake, kad is visu zmoniu kurie ta diena buvo, tai tik vieni gavo. Na ir studentai keli buvo, tai jie ir gavo. O taip sake, susidare ispudis, kad lengvai neduoda.
Atsakyti
QUOTE(jjolanta @ 2009 06 05, 11:39)
Nesutinku, kad lengvai isduoda vizas. Mano mama ana savaite buvo, tai negavo.  Jinai buvo pries  5 m prasiusi, tai atmete. Internetu dabar bande irgi negavo. Sake, kad is visu zmoniu kurie ta diena buvo, tai tik vieni gavo. Na ir studentai keli buvo, tai jie ir gavo. O taip sake,  susidare ispudis, kad lengvai neduoda.

as ir nesakiau, kad lengvai isduoda, nu ir vel kazkas neskaito, o uz mane sneka... doh.gif as sakiau reikalavimai nebe tokie griezti kokie buvo, o juos galima susirasti internete ir paskaityt. O jau kam duoda kam neduoda tai cia individualus reikalas.

Beje, man visad idomu buvo is kur taip "zino " zmogeliai kam ambasadoj dave, o kam ne? nu suprantu viena ar kita zmogu gali zinot, gal nugirdai ka, gal po to pasnekejai, bet apie visus ta diena buvusius zinot blink.gif doh.gif Netikiu.. pati ambasadoj kiek esu buvus, niekad nezinojau kas ka gauna, o kas ko ne...
Atsakyti
Oi labai parasta žinoti kiek gavo schmoll.gif
Aš kaip ėjau pernai, dar nebuvo bevizio, tai suleido pirma visus, ir paskui po vieną kvietė, kadangi paskutinė padaviau dokumentus tai išsėdėjau beveik iki 12 ir absoliučiai visų pokalbiai girdėjosi žodis į žodį. Ir visų mačiau kas gavo ko klausė ką atsakė ir t.t. Ten tokia patalpa nedidelė kad nori nenori girdi, nes visi kalba garsiai ir konsulai ir asmenys besikreipiantys dėl vizos.
Aišku aš kaip ėjau iš daugiau nei 50 žmonių negavo tik 2.
Atsakyti
Taip kadangi visus suleidzia i viena patalpa, tai ir gerai girdeti. Matyt ta diena papuole, kad is 10 zmoniu, tik 1 gavo, na ir keli studentai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2009 06 04, 09:30)
Noriu pasitikslinti:Ar cia tas pats, kuri uzsipildai internete ambasados svetaineje ir kai patvirtina - nurodo ji atsispausdinti?
Tai su tuo popieriu ir eini pro patikrinima?

taip. manes net neprase amerikoj jo parodyt. jie ir patys viska mato tirkaisuiai kompe. prase lietuviai ir Helsinki Suomijoj. ypac suomiai nesuprato kaip cia taip as be vizos
Atsakyti
atsiprašau, kad pasikartosiu  ax.gif bet kažkaip niekas neatsiliepia dėl paso  verysad.gif kur rašiau:
mano pasas žalias, bet pagamintas 2007m 11men  remiantis mano šaltiniu URM "Lietuvos Respublikos piliečiams, vykstantiems į JAV turistiniais ar verslo tikslais ne ilgesniam kaip 90 dienų laikotarpiui, reikia turėti tik biometrinį pasą ir elektroninį leidimą keliauti į JAV. Biometriniai pasai Lietuvoje išduodami nuo 2006 m. rugpjūčio 28 d." tai kad ir žalias bet jis Biometrinis  noriu tik pasitikslinti, ar kas su tokiu pasu keliavo i JAV?    būtų siaubas jei dėl to nepasisektų kelionė     

pernai vykau i USA su savo senuciuku zaliu pasu, apiplysusiu truputi. Ir ka, niekas nieko man nesake, tik pavartydavo, paziuredavo atidziau, nes matyt tokiu dar neregeje buvo, ir praleido. Jokiu problemu neturejau, tik juokas imdavo, kai jie ta mano pasa pamatydavo biggrin.gif dar netgi sakyciau Vokietojoje (ten persedau) atidziau ziurinejo, nei pacioje USA. cool.gif
Atsakyti