Įkraunama...
Įkraunama...

mamos ir vaiko kambarys

Kauno "Akropolyje" normalus motinos ir vaiko kambarys - kriaukle su dusiuku, vystymo lenta su ciuzinuku, minkstasuolis... Gaila, kad vienvietis.... Bet kai prireike, ilgai neteko laukti, kokias 10 min... Gerai, kad mano dar tik naujagimis buvo, o su kokiu pusmetinuku jau nelabai ir susitarsi, kad palauktu.... mes ta kambari uzeme 40 min - su visais pavalgymais, atsiraugimais, pervustymais ir subinuko nuplovimais...

ACIU Kauno akropolio administracijai, kad tokia vieta yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(666 @ 2007 03 30, 14:30)
Pritariu ,niekada neteko stovėti eilėje

Deja, jau teko mums Akropoly eileje prie mamos ir vaiko kambario pastoveti doh.gif O uz musu dar atejo mamyte, tai pasiuliau dviese uzeiti- puikiai sutilpom thumbup.gif
Labai sauniai kambariukas sutvarkytas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na dabar akropolis turbut populiarausia laisvalaikio praleidimo vieta kaune lotuliukas.gif kiek teko lankytis tam kambariuka tai eilej laukt neteko tik viena kart po musu jau kazkas lauke, bet mes ten ilgai neuztrunkam. Tik labai sunkiai durys rakinasi as pati jei dar vaika ant ranku laikau neatrakinu prasau ka nors, kad atrakintu blush2.gif
Atsakyti
pagaliau ir Klaipėdos Akropolyje įrengtas normalus vaiko ir mamos kambarys. tikrai neblogai padaryta, vystymo lenta, maistelio šildytuvas, sofute, netgi sauskelnes, drėgnos servetėlės, vata, bintas ir pan. šaunu, kad pagaliau nors po truputį pradėjo rūpintis mamomis ir vaikučiais smile.gif
Atsakyti
Tokių juk praktiškai niekur nėra... Vieni aiškina, kad mamytės turėtų sėdėt namie ir nekišt nosies, tuomet ir žindymo kambarių nereikės. Kiti tik pasijuokia iš tokio požiūrio, nes jau nebe tie laikai, kai buvo galvojama, jog kūdikiui geriau namuose ir jis nieko nesupranta, nes yra mažas nestuke.gif Seimas nepriima jokių įpareigojimų, pvz, žindymo kambarius įrengti prekybos centruose, savivaldybėse, bibliotekose ir kitose viešose vietose. Kur keičiate sauskelnes, jei išvykstate į miestą pasivaikščioti?
Atsakyti
kambariai turi buti viesose vietose. be abejones. kaip tik kaunoaleja.lt rasoma apie savaitgali viename prekybos centre ivykusi incidenta. protestuodama mama maitino kudiki paciame pc. prisidengusi, zinoma.
Atsakyti
QUOTE(kristina111 @ 2008 02 03, 20:49)
Tokių juk praktiškai niekur nėra... Vieni aiškina, kad mamytės turėtų sėdėt namie ir nekišt nosies, tuomet ir žindymo kambarių nereikės. Kiti tik pasijuokia iš tokio požiūrio, nes jau nebe tie laikai, kai buvo galvojama, jog kūdikiui geriau namuose ir jis nieko nesupranta, nes yra mažas nestuke.gif Seimas nepriima jokių įpareigojimų, pvz, žindymo kambarius įrengti prekybos centruose, savivaldybėse, bibliotekose ir kitose viešose vietose. Kur keičiate sauskelnes, jei išvykstate į miestą pasivaikščioti?

o as taip ir nesupratau: cia kalbame apie zindyma ar sauskelniu keitima? g.gif

sauskelnes keiciu ten, kur prisireikia. jei sedim kavinej ir kavine neturi tam pritaikytos vietos, sauskelnes pakeiciu prie stalo. zinoma, ne ant stalo lotuliukas.gif stengiuosi su vaikais sestis prie tokiu staliuku, kurie su minkstasuoliais. tada nera problemos pasiguldyti kudiki ir susitvarkyti reikaliukus.
be abejo, esu keitusi ir parke ant suoliuko, ant zoles, vezimelyje ir tt.

QUOTE(Geras @ 2008 02 03, 20:54)
protestuodama mama maitino kudiki paciame pc. prisidengusi, zinoma.

mano kudikiai maisto gaudavo tada, kai uzsinoredavo, ir ten, kur tuo metu budavom. ir visai be jokiu protestu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 03 vasario 2008 - 21:01
As tai uz zindymo kambarius thumbup.gif Juk ne visos gali maitinti viesai. as gyvenu ne LT ir cia visur yra maitinimo kambariai. As ramiai galiu leistis su mazyle i miesta visai dienai, nes zinau kad problemu pamaitinti nebus. greitai vyksiu i LT atostogom, tai vat idomu kaip yra su maitinimo salygomis pvz. Kaune g.gif jei noresiu visa diena praleisti Laisves alejoje, ar bus kur pamaitinti? g.gif
Atsakyti
paprastai zindymo ir sauskelniu keitimo vietos sutampa smile.gif tas pats kambarys. Kaune toks yra Megoje ir PJ restorane prie fontano. PJ (pizza jazz) turi tik vystymo stala moteru tualete. O Mega - atskira patalpa. Ten su vezimu ivaziuot galima. As irgi maitindavau visur. O pries 10 d gime antras kudikis. Ketinu daryti ta pati - ir sauskelnes keisti, ir maitinti kur iseina. bet tokio spec. kambario vis tiek noreciau smile.gif
Atsakyti
Jums gerai kad galite maitinti bet kur smile.gif o man tiesiog uzspazmuoja, jauciu kad net pienelis nenormaliai bega ir dukryte nerimsta, kai reikia maitinti prie pasaliniu ar viesoj vietoj. Todel tiesiog maitinu tik namie, o jei mieste, tai tam skirtose patalpose. Kaip supratau atostogaujant turesiu siek tiek problemu, bet gal kaip nors susirasiu tas ramias vieteles rolleyes.gif
Atsakyti
pamenu, karta, kai dar maitinau noju, nuejau i senuju rusiu restorana. uzkast. nojus valgydavo kas valanda. tai ir papietaut nespejau, kaip uzsimane. tai jie turejo toki torsera. uzstste mane ir ramiai pamaitinau. na, o dramos teatre mane nugrudo i uzkulisius ir is ten leido ziuret spektakli kol maitinau. man tai problemu nera, o kitom tai tikrai didele problema. todel blogai, kai tokiu kambariu LT nera.
Atsakyti
QUOTE(Geras @ 2008 02 03, 20:54)
kambariai turi buti viesose vietose. be abejones. kaip tik kaunoaleja.lt rasoma apie savaitgali viename prekybos centre ivykusi incidenta. protestuodama mama maitino kudiki paciame pc. prisidengusi, zinoma.

Na, aš maitinu visuose pc ir bibliotekose ir t.t be jokio protesto ir prisdengus, neapsinuoginu, nes šalta būtų plikai sėdėti ar vaikščioti.

O va kad higienistai pareikalauktų kiekvienam wc įrengti vystymo lentą, tai būtų super pasiekimas. Nes keisti kelnes nepatogu, o žiemą dar ir šalta. Kavinėje prie stalo keisti ir nehigieniška, nes kakutis, kad ir koks gražus ir kvepiantis mamos pienu maitinamų vaikų, vis tiek yra kakutis, tėvams rankas po to derėtų nusiplauti. O jei dar mišiniu vaikas maitinamas, tai ir aplinkiniams smarvė...
Atsakyti