Įkraunama...
Įkraunama...

mamos ir vaiko kambarys

QUOTE(July @ 2008 02 03, 21:33)
Jums gerai kad galite maitinti bet kur smile.gif  o man tiesiog uzspazmuoja, jauciu kad net pienelis nenormaliai bega ir dukryte nerimsta, kai reikia maitinti prie pasaliniu ar viesoj vietoj. Todel tiesiog maitinu tik namie, o jei mieste, tai tam skirtose patalpose. Kaip supratau atostogaujant turesiu siek tiek problemu, bet gal kaip nors susirasiu tas ramias vieteles rolleyes.gif

Galima kokią spec. maikutę maitinimui turėti, kad nereikiu kelti į viršų arba yra tokios skaros, kurios užsimeta ant vaiko ir nesimato nieko - nesuprasi ar jis ten miega ar šiaip guli - alternatyva slingui.

Spec. kambariai gal ir būtų gerai, bet aš pvz. labiau už aplinkinių požiūrio keitimą (žinoma čia žymiai sunkesnis dalykas nei padaryti maitinimo kambarius).
Esu iš tų storžievių kurios nesupranta kodėl pvz, kokioje kavinėje turiu eiti į spec. kambarį (jei ten toks būtų), nes suaugę žmonės valgo prie stalo, tai kodėl mažas nekaltas lėliukas su mama turi būti izoliuojamas į visai kitą patalpą tam momentui.

Man pvz. žymiai maloniau matyti maitinančią mamą kavinėje, nei kokį prie gretimo staliuko sėdintį storulį, kuris čiapsi valgydamas kiaulės koją, užsigeria alumi ir dar atsirūgsta prie stalo schmoll.gif
Atsakyti
As manau jie labai naudingi. As kazkaip neatsipalaiduoju kai ziuri daug zmoniu, o kai sunkiau pienukas teka tik mazius nervuojasi doh.gif Kazkaip maitinimui turi buti salygos, o kaip pvz atvaziuoja sveciai as maitiniti iseinu i kita kambari. I PC su maziumi einu retai, bet toks kambarys tikrai naudingas- as juo pasinaudociau smile.gif
Atsakyti
man atejus su vaikais i kavine papietauti butu pakankamai sudetinga iseiti i kita patalpa zindyti kudikio, nes tektu vyresnius vaikus prie stalo palikti vienus. o jie abu dar darzelinio amziaus. rolleyes.gif todel, net jei ir butu atskiras zindymo kambarys, as i ji neiciau.

o stai sauskelnes prie stalo keisti visai nesmagu. nemanau, kad butu sudetinga WC irengti atlenkiama stala. beje, tokio stalo reiktu ir vyru WC - teko kalbeti su vienu teveliu, kuris sake, kad jeigu moteru tualete dar retkarciais gali pamatyti toki dalyka, tai vyru tualete - tikrai ne... g.gif
Atsakyti
Teko karta kavineje maitinti. Uzsidengiau skara ir nelabai kas suprato, ka mes veikiame ax.gif O siaip, kai i Akropoli vykstame, ten nekyla jokiu problemu. Yra puikiai irengtas mamos ir vaiko kambarys. Ten ir pamaitinti vaikeli galima, ir misinuka bei maisteli pasisildyti, ir sauskelnes pakeisti thumbup.gif
Papildyta:
Tiesa, neseniai kalbejomes su drauge sia tema. Su maziuku nelabai kur gali iseiti. Kavines nepritaikytos lankytis su leliukais: nera mamos ir vaiko kambario, butu bent pastatyti keli staliukai su sirma ar atskyrimu vaiko pamaitinimui. Turbut mamos su vaikais nepageidaujamos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2008 02 05, 21:09)
As kazkaip neatsipalaiduoju kai ziuri daug zmoniu...

O tu įsitikinusi, kad jie žiūri? smile.gif Pabandyk atsisėsti ir žindyti prieš veidrodį - juk nieko ten TOKIO nesimato. smile.gif Aš kartą maitinau lėktuve, šalia buvo laisva kėdė, o sekančioj sėdėjo moteris. Maitinau iš tos krūties, kur buvo arčiau jos. Vilkėjau maikutę ant petnešėlių, tad viršutinė dalis šiaip ar taip buvo 'apnuoginta'. Moteris pradėjo man aiškinti, kad turėčiau duoti vaikui atsigerti, nes užguls ausytes lėktuvui kylant. Aš jai sakau: tai, kad aš duodu... Ji man vėl: duokit vaikui gerti. Sakau: ji geria! Turbūt iš penkto karto suprato, kad aš maitinu krūtimi. biggrin.gif
Apskritai, kuo labiau dangstaisi, tuo labiau atkreipi dėmesį, ką veiki. Tačiau elgiantis natūraliai (pvz, su specialiais marškinėliais), žmonės tiesiog gali pagalvoti, kad vaikas miega rankose. smile.gif

QUOTE(ragnez @ 2008 02 05, 21:12)
beje, tokio stalo reiktu ir vyru WC - teko kalbeti su vienu teveliu, kuris sake, kad jeigu  moteru tualete dar retkarciais gali pamatyti toki dalyka, tai vyru tualete - tikrai ne... g.gif

Tiesiai į taikinį. drinks_cheers.gif

Aš už tai, kad būtų maitinimo kambariai. Ypač didelėse, triukšmingose erdvėse. Tačiau pati maitindavau ten, kur būdavau.
Atsakyti
Man pvz. žymiai maloniau matyti maitinančią mamą kavinėje, nei kokį prie gretimo staliuko sėdintį storulį, kuris čiapsi valgydamas kiaulės koją, užsigeria alumi ir dar atsirūgsta prie stalo schmoll.gif
[/quote]

lotuliukas.gif Cia tai teisingai pasakyta, bet kaip ir kas estetiskiau atrodo sulauktume daug skirtingu nuomoniu. Isitikinus, kad kokiam skustagalviui-"playbojui" new_russian.gif zymiai graziau alaus bokalas su kiaules koja.. lotuliukas.gif
Man asmeniskai, labai grazus mamos ir vaikiuko glaudus rysis tuo momentu, bet viesai lens.gif taip darydama nesijausciau ant tiek gerai, kaip kad budami vieni su kudikeliu..
O jei atsakinet i klausima, ar reikia tokiu kambariu PC- tai zinoma, kad reikia visu 100 proc. UZ
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2008 02 05, 22:31)
Apskritai, kuo labiau dangstaisi, tuo labiau atkreipi dėmesį, ką veiki.

tikrai taip: tas didelis salis ar skara, apgaubianti kudiki ir kaltos kaltos motinos akys droviai palydincios kiekviena praeivi rolleyes.gif net as susinepatoginu, kad drisau zvilgteleti praeidama, lyg ta moteris kazka nederamo darytu lotuliukas.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi,kad tokie kambariai bent jau Akropoly egzistuoja smile.gif O va kai kurios vakaru salys tuo pasigirti tikrai negali.Pvz Olandijoje,ten gyvenu,tai maitinanciai mamai arba neik i miesta,arba kavineje(kur iki siol rukoma) tarp milijonu kitu zmoniu maitink verysad.gif
Atsakyti
Reikalingi tiek pervystymo stalai, tiek maitinimo kambariai- arba tikrai faina- jei turėtų širmas- ir mama galėtų nenueiti nuo stalo...Na aš esu maitinusi viešai vingio parke... Ir automobilyje (savam) O vingio parke kai mes su vyru ėjome ir mažoji išalkusi pradėjo šaukti Mb privertė mane ją pamaitinti... Kaip dabar pamenu- išsirinkome patį atokiausią takelį- labiausiai apleistą... nei vieno žmogaus nebuvo nei kvapo... bet vos tik pradėjau maitinti tuoi visiems prireikė eiti per tą takelį... Ir žiūri visi. Nors ir nusisukusi buvau, ir prisidengusi, bet Mb sakė kad jau taip žmonės žiūrėjo akis išsproginę... kĄ GI AŠ ČIA DARAU...
Atsakyti
Ar matete, per zinias rode incidenta del maitinimo maximoje? Baisu protest.gif Lyg i tarybinius laikus butume grize. Bet kokios administratores ten dirba. Vyti jas tokias is darbo. Nejau nebuvo imanoma zmoniskai elgtis?
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2008 02 06, 22:51)
Ar matete, per zinias rode incidenta del maitinimo maximoje? Baisu protest.gif  Lyg i tarybinius laikus butume grize. Bet kokios administratores ten dirba. Vyti jas tokias is darbo. Nejau nebuvo imanoma zmoniskai elgtis?

nemaciiau, papasakok
Atsakyti
QUOTE(dia.dia @ 2008 02 07, 00:51)
Ar matete, per zinias rode incidenta del maitinimo maximoje? Baisu protest.gif  Lyg i tarybinius laikus butume grize. Bet kokios administratores ten dirba. Vyti jas tokias is darbo. Nejau nebuvo imanoma zmoniskai elgtis?

Ir as nemaciau g.gif
Na, papasakok, kas ten buvo?!
Atsakyti