QUOTE(July @ 2008 02 03, 21:33)
Jums gerai kad galite maitinti bet kur
o man tiesiog uzspazmuoja, jauciu kad net pienelis nenormaliai bega ir dukryte nerimsta, kai reikia maitinti prie pasaliniu ar viesoj vietoj. Todel tiesiog maitinu tik namie, o jei mieste, tai tam skirtose patalpose. Kaip supratau atostogaujant turesiu siek tiek problemu, bet gal kaip nors susirasiu tas ramias vieteles 

Galima kokią spec. maikutę maitinimui turėti, kad nereikiu kelti į viršų arba yra tokios skaros, kurios užsimeta ant vaiko ir nesimato nieko - nesuprasi ar jis ten miega ar šiaip guli - alternatyva slingui.
Spec. kambariai gal ir būtų gerai, bet aš pvz. labiau už aplinkinių požiūrio keitimą (žinoma čia žymiai sunkesnis dalykas nei padaryti maitinimo kambarius).
Esu iš tų storžievių kurios nesupranta kodėl pvz, kokioje kavinėje turiu eiti į spec. kambarį (jei ten toks būtų), nes suaugę žmonės valgo prie stalo, tai kodėl mažas nekaltas lėliukas su mama turi būti izoliuojamas į visai kitą patalpą tam momentui.
Man pvz. žymiai maloniau matyti maitinančią mamą kavinėje, nei kokį prie gretimo staliuko sėdintį storulį, kuris čiapsi valgydamas kiaulės koją, užsigeria alumi ir dar atsirūgsta prie stalo