Įkraunama...
Įkraunama...

Megzti batukai jums-pagalba Katerinai

Ačiū, Katerina wub.gif thumbup.gif Gavau siuntinuką, bet vis neparašiau... Beje, tie žydri meškiukai mano dukrai tiko, tai vaikšto dabar išsišiepusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BonBons @ 2010 02 17, 18:53)
Ačiū, Katerina  wub.gif  thumbup.gif Gavau siuntinuką, bet vis neparašiau... Beje, tie žydri meškiukai mano dukrai tiko, tai vaikšto dabar išsišiepusi  lotuliukas.gif

thumbup.gif o norejau paklausti, kokio amziaus jusu dukrytei...?
noriu uzsakyti duktereciai kuriai 1metukai ir 4 men...namuose vaikstant vaikutis slysta. O su tepukais ar nebus slidu?
nes toks grozis wub.gif ir vaiksciojanciam zmoguciui norisi apaut ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte sesyte: 17 vasario 2010 - 17:01
aciu Katerina, 4u.gif
gavau tepukus, jie nustabus wub.gif

Atsakyti
Manai jau 3 metukai, tai neslysčioja g.gif
Atsakyti
Nu Katerina.....man truksta zodziu Tavo darbeliu grazumui apsakyti. Cia Viktorija jei dar prisimeni. Dziugu matyti, kad radai nisa kur gali save realizuoti. Smagu girdeti, kad laikaisi gerai. Gaila, kad maniskis jau isaugo is tokiu tapuku ir nelabai ju nesioja, bet jau zinau kur galima bus dovaneliu uzsisakyt jei prireiktu. Ziauriai grazu. thumbup.gif SAUNUOLE
Atsakyti
NERINGUUTE, GYTUKE!!
Viesai Jusu atsiprasau, kad iki siol negavote batuku!!! Tikrai neapgavau Jusu, paprasciausiai su Saulyte is ligonines tik vakar paleido. Buvo akytei skubi operacija. Nieko rimta, bet.. Taigi, atleiskite, tik syrit issiunciau batelius verysad.gif Ir kai gausite, praneskite, kad butu man rami sazine.. doh.gif

Viktorija, cia tu, kuri su manimi dalyvavo gymdyme??? doh.gif 4u.gif biggrin.gif wub.gif
Zinome nepamirsome!!!! Labai malonu, kad tau patiko mano bateliai.. blush2.gif
Linkejimai Domanteliui ir Daliui 4u.gif
Parasysiu ant dienu tau e-mail drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katsiarynab @ 2010 02 26, 11:22)
NERINGUUTE, GYTUKE!!
Viesai Jusu atsiprasau, kad iki siol negavote batuku!!! Tikrai neapgavau Jusu, paprasciausiai su Saulyte is ligonines tik vakar paleido. Buvo akytei skubi operacija. Nieko rimta, bet.. Taigi, atleiskite, tik syrit issiunciau batelius verysad.gif  Ir kai gausite, praneskite, kad butu man rami sazine.. doh.gif

Viktorija, cia tu, kuri su manimi dalyvavo gymdyme??? doh.gif  4u.gif  biggrin.gif  wub.gif
Zinome nepamirsome!!!! Labai malonu, kad tau patiko mano bateliai..  blush2.gif 

Ne cia ne ta Viktorija. Cia ta kur su drauge ir suneliu buvom atvaziave pas tave mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, noreciau stai tokiu, tik melsvu, berniukui. Kazkur 3-6men, tai cia 10cm, taip?
user posted image

Man nera skubu, nes vaikinas gims tik kovo viduryje o ir tai ne iskart leksim lankyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laukiu mazo stebuklo @ 2010 02 26, 10:49)
Ne cia ne ta Viktorija. Cia ta kur su drauge ir suneliu buvom atvaziave pas tave mirksiukas.gif

Ai, prisimenu, sveika! 4u.gif tongue.gif

Is stiklo, gerai, parasysiu kai padarysiu smile.gif
Atsakyti
[quote=katsiarynab,2010 02 26, 11:22]

su Saulyte is ligonines tik vakar paleido. Buvo akytei skubi operacija. Nieko rimta, bet..

verysad.gif Sveikatytes Saulytei, o tau stiprybes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte sesyte: 26 vasario 2010 - 22:24
QUOTE(katsiarynab @ 2010 02 26, 10:22)
NERINGUUTE, GYTUKE!!
Viesai Jusu atsiprasau, kad iki siol negavote batuku!!! Tikrai neapgavau Jusu, paprasciausiai su Saulyte is ligonines tik vakar paleido. Buvo akytei skubi operacija. Nieko rimta, bet.. Taigi, atleiskite, tik syrit issiunciau batelius verysad.gif  Ir kai gausite, praneskite, kad butu man rami sazine.. doh.gif

Viktorija, cia tu, kuri su manimi dalyvavo gymdyme??? doh.gif  4u.gif  biggrin.gif  wub.gif
Zinome nepamirsome!!!! Labai malonu, kad tau patiko mano bateliai..  blush2.gif 

Katerina, nepergyvenk tu dėl tų batukų,nereikai čia jokių viešų atsiprašymų, tikiu, kad neapgavai , svarbiausia sveikit.
Atsakyti
QUOTE(katsiarynab @ 2010 02 26, 10:22)
NERINGUUTE, GYTUKE!!

tikrai nieko panasaus net nepagalvojau mirksiukas.gif
viskas gerai,sveikit 4u.gif
Atsakyti