Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(Solemn still @ 2010 01 13, 21:43)
del to kad MK ilgai uztenka, t.y. ilgiau negu kitu firmu as nesutinku. as Mk kremus naudoju ne ilgiau nei kitu firmu, naudodavau.aisku jei pvz MK naudoju du kremus paakiams, viena vakare kita ryte, diena o kitos firmos vienos rusiek krema diena ir vakara tai taip tuomet biggrin.gif , bet siaip tai tikrai netiesa. maee taip pat itikinejo, kad Mk reik daug maziau tepti nei kitu kremu, kad kitos neteisingai tepasi, nemoka, tepa kaip kitu firmu kremus po daug uztad greiciau baigiasi-netiesa, tepuosi tiek kiek ir kitu firmu kremus tepiau ir tikrai taip kaip sake kai kad uztenka,  pusej metu -ne. veliau kaip kilo daug gincu ir pasisakymu kad netiesa,tai pasitaise-iki puses metu. Tiesa iki puses metu, o tas laikas iki puses metai nuo... istikruju man uztenka 3 menesiams kremo. MK drekinancio ruzavo ir violetinio, o emulsijos time wise ilgiau nes ten ir talpa buvo 100 ml o ne 51 g kaip minetu kremu.
o del akiu valiklio negaliu pasakyti nieko nes kazkaip  nepamenu, neisedemejau kiek laiko naudojau anuos ir kiek MK. bet ik galiu paskyti kai blakstienos ... ziurink kokiu tusu, kokios firmos ir kiek, jei ir ilginanciu ir storinanciu tai tenka ir daugiau pavalyt, t.y daugiau ir valiklio ir kelis vatos tamponelius panaudoti. aisku yra moteru kurios galima sakyti beveik nesidazo akiu, koki karteli sepeteliu ... tai tokiu atveju ir valyt nera ka ir maziau priemones reikia.
taip kad tie kiekiai kosmetiko sunaudojami labai individualiai. jei daznai naudojam pries krema kaukes, kompresus darom tai ir kremo oda maziau sugeria, o ziema kai sildymas, salciai oda daugiau ir sugeria kremo. o be to ir nuo odos priklauso, nes pas visus vienodai.

Visiskai su tavimi sutinku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(<Vaida> @ 2010 01 13, 18:55)
Lorial valiklio tikrai ilgai uztenka, ne maziau nei giria MK. Visu pirma noreciau paklausti is kur zinote mano pajamas, kiek galiu sau leisti, kiek ne? Jei nepastebejote rasiau, kad naudoju gera kosmetika, garsiu firmu dazniausiai is uzsienio parveza, bet nepradesiu cia vardinti, visi pasipuikavimai man juokingi, del to niekur ir nerasiau savo naudojamos kosmetikos firmu pavadinimu. MK mane nuvile, tad ir pasakiau, kaina neatitinka kokybes, man uzteko ta vakara pabandyti, kad atsirinkti tinka ar ne. Jos platiname svaitoma ne ten kur reikia, kokia reali MK savikaina tera? Viena pasnekove teisingai paminejo, kad platinama kosmetika, daug kur sutaupo, tai realiai ir pigesne turi buti. ATSAKYKITE TADA KODEL MK AMERIKOJE 40 PROC. PIGIAU, NEI LT??? Jei as randu atitinkamos kokybes produkta pigiau, tai zinoma, kad ji ir perku, nera taip, kad svaistau pinigus i kaire ir i desine, bet kas patinka,sau galiu leisti. Jei sia kosmetika platinate, nereikia jos i padanges iskelti, kam patinka, tas ja ir renkasi, kam ne atsisako, tad nereikia taip ikyriai savo nuomones pirsti.

Na ir palyginot Lorial ir MK akiu maiazo valikli doh.gif
Kaip galima nuspresti is pirmo karto kas tinka kas ne g.gif ,is pirmo karto galite tik pastebeti ar odele nesuelergizavo,jei iki tol buvo priziurima odele,tai tam kad pamatytumet skirtuma ir efekta reikia laiko ir ne dienos ar dvieju,o keleta menesiu. I visus kitus klausymus atsakyti yra neverta todel kad suprantu jog Jus ieskote kuo pigenes kainos,ir isgarsintu reklamomis firmu kosmetika,o ar bent karta pasidomejote ir palyginote sudeti,is ko perkate,kas gamina Jusu naudojama produkcija ir kas ja perparduoda.Tikrai nesiulau Jums pirktis ir naudotis Mary kay kosmetika,ir pilnai suprantu kad visi negali jos naudotis,kiekvienas zmogus renkasi individualiai ko jam reikia,kas tinka ir kas patinka,bet nereikia taip stipriai nusukti i lankas..

QUOTE(Solemn still @ 2010 01 13, 21:43)
del to kad MK ilgai uztenka, t.y. ilgiau negu kitu firmu as nesutinku. as Mk kremus naudoju ne ilgiau nei kitu firmu, naudodavau.aisku jei pvz MK naudoju du kremus paakiams, viena vakare kita ryte, diena o kitos firmos vienos rusiek krema diena ir vakara tai taip tuomet biggrin.gif , bet siaip tai tikrai netiesa. maee taip pat itikinejo, kad Mk reik daug maziau tepti nei kitu kremu, kad kitos neteisingai tepasi, nemoka, tepa kaip kitu firmu kremus po daug uztad greiciau baigiasi-netiesa, tepuosi tiek kiek ir kitu firmu kremus tepiau ir tikrai taip kaip sake kai kad uztenka,  pusej metu -ne. veliau kaip kilo daug gincu ir pasisakymu kad netiesa,tai pasitaise-iki puses metu. Tiesa iki puses metu, o tas laikas iki puses metai nuo... istikruju man uztenka 3 menesiams kremo. MK drekinancio ruzavo ir violetinio, o emulsijos time wise ilgiau nes ten ir talpa buvo 100 ml o ne 51 g kaip minetu kremu.
o del akiu valiklio negaliu pasakyti nieko nes kazkaip  nepamenu, neisedemejau kiek laiko naudojau anuos ir kiek MK. bet ik galiu paskyti kai blakstienos ... ziurink kokiu tusu, kokios firmos ir kiek, jei ir ilginanciu ir storinanciu tai tenka ir daugiau pavalyt, t.y daugiau ir valiklio ir kelis vatos tamponelius panaudoti. aisku yra moteru kurios galima sakyti beveik nesidazo akiu, koki karteli sepeteliu ... tai tokiu atveju ir valyt nera ka ir maziau priemones reikia.
taip kad tie kiekiai kosmetiko sunaudojami labai individualiai. jei daznai naudojam pries krema kaukes, kompresus darom tai ir kremo oda maziau sugeria, o ziema kai sildymas, salciai oda daugiau ir sugeria kremo. o be to ir nuo odos priklauso, nes pas visus vienodai.

Visu pirma noriu pabresti tai,kad ml. tai turio matas,o gramas-mases,o tai nera 1=1 biggrin.gif taip pat kiek laiko kremo uztenka naudojant du kartus per diena,tai isskaiciuoja ne konsultantai,tam dirba mokslininkai,ir dar labai daug priklauso ka naudojat kasdien,ar tik krema ant nupraustos vandeniu odos ar priziurit odele sistemingai,kokia oda ir t.t.(apie ka ir pati minejote).Konsultantas ivardija kiek laiko uztenka kremo jei priziuresit odele taip kaip rekomenduojama.
Naudojant vatos diskelius,Jus dalinates produkciaj per pus su "juo",tai lyginti ir nebera ka smile.gif

QUOTE(PUPA13 @ 2010 01 13, 22:09)
Kas liecia akiu makijazo valikli tai man jo tikrai maziau reikia,nes as naudoju su tuo popereliu(nezinau kaip pavadinti,kur per pristatymus buna padeti),nes tie vatos diskeliai tai daug valiklio i save sugeria.Man metam uztenka 2 buteliuku valiklio ir tikrai dazausi kiekviena diena ir nemazai.Man atrodo,kad nedaug g.gif .Manau kaip ir kiekvienas atsirenkame kas tinka,o kas ne.Bet valiklis man  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na ir palyginot Lorial ir MK akiu maiazo valikli doh.gif
Kaip galima nuspresti is pirmo karto kas tinka kas ne g.gif ,is pirmo karto galite tik pastebeti ar odele nesuelergizavo,jei iki tol buvo priziurima odele,tai tam kad pamatytumet skirtuma ir efekta reikia laiko ir ne dienos ar dvieju,o keleta menesiu. I visus kitus klausymus atsakyti yra neverta todel kad suprantu jog Jus ieskote kuo pigenes kainos,ir isgarsintu reklamomis firmu kosmetika,o ar bent karta pasidomejote ir palyginote sudeti,is ko perkate,kas gamina Jusu naudojama produkcija ir kas ja perparduoda.Tikrai nesiulau Jums pirktis ir naudotis Mary kay kosmetika,ir pilnai suprantu kad visi negali jos naudotis,kiekvienas zmogus renkasi individualiai ko jam reikia,kas tinka ir kas patinka,bet nereikia taip stipriai nusukti i lankas..

Zinoma palyginau, taip iseina nebera geresnio akiu valiklio nei MK, labai klysti. Jau net juokas ima skaitant, jei as pasitepiau MK krema man oda trauke, tai man reikia dar du men. tepti ir tiketis, kad nebetrauks? Jei blizgesys nemalonus per lipnus buvo dar 2 men. tepti, tiketis, kad prades patikti? As atsirenku kas man tinka labai greitai. Dar karta sakau ar minejau kokiu firmu naudoju??Neminejau, naudoju tas, kai kuriu cia net nebuna,o uzsienyje labai vertinamos, kadangi turiu kas man parveza,tai pinigus leidziu tikrai gerai kosmetikai,o ne svaistau cia visokiom nesamonem. Zinoma ziuriu kur gera daikta pigiau isigyti, jei man taip patiktu MK, tai paprasyciau, kad is Amerikos 40 proc. pigiau parveztu. Zinoma nepirksiu to pacio daikto brangiau, jei galiu ta pati nusipirkti pigiau ir tai dauguma daro ir tai visiskai normalu, reta kuri pirks brangiau nepaieskojus pigiau, na gal tos kurios turi neribotas galimybes. Tad kaip perku ir kiek isleidziu tikrai neturi Jums rupeti, kalba ne apie tai! Jei man netiko nepatiko, gaunasi, kad as nemoku pasirinkti, neturiu pinigu MK. Va cia lietuviu problema ir yra pamate didesne kaina, jie jau iskarto galvoja,oho cia jau kokybe... O su MK ir prasidada jei surasi dar merginu bus nuolaida tiek ir tiek, jei pas tave susitikimas bus dar tiek, o tai labai pigina pacia kosmetika. Puikiai ismanau apie marketinga, kada jo strategija gerai parenkama, o kada ne...

Atsakyti
QUOTE(<Vaida> @ 2010 01 14, 13:51)
Zinoma palyginau, taip iseina nebera geresnio akiu valiklio nei MK, labai klysti. Jau net juokas ima skaitant, jei as pasitepiau MK krema man oda trauke, tai man reikia dar du men. tepti ir tiketis, kad nebetrauks? Jei blizgesys nemalonus per lipnus buvo dar 2 men. tepti, tiketis, kad prades patikti? As atsirenku kas man tinka labai greitai. Dar karta sakau ar minejau kokiu firmu naudoju??Neminejau, naudoju tas, kai kuriu cia net nebuna,o uzsienyje labai vertinamos, kadangi turiu kas man parveza,tai pinigus leidziu tikrai gerai kosmetikai,o ne svaistau cia visokiom nesamonem. Zinoma ziuriu kur gera daikta pigiau isigyti, jei man taip patiktu MK, tai paprasyciau, kad is Amerikos 40 proc. pigiau parveztu. Zinoma nepirksiu to pacio daikto brangiau, jei galiu ta pati nusipirkti pigiau ir tai dauguma daro ir tai visiskai normalu, reta kuri pirks brangiau nepaieskojus pigiau, na gal tos kurios turi neribotas galimybes. Tad kaip perku ir kiek isleidziu tikrai neturi Jums rupeti, kalba ne apie tai! Jei man netiko nepatiko, gaunasi, kad as nemoku pasirinkti, neturiu pinigu MK. Va cia lietuviu problema ir yra pamate didesne kaina, jie jau iskarto galvoja,oho cia jau kokybe... O su MK ir prasidada jei surasi dar merginu bus nuolaida tiek ir tiek, jei pas tave susitikimas bus dar tiek, o tai labai pigina pacia kosmetika. Puikiai ismanau apie marketinga, kada jo strategija gerai parenkama, o kada ne...

drinks_cheers.gif yra tikrai geru firmu ir be Mary Kay,bet tai ka lyginate nei is tolo nieko panasaus neturi smile.gif Jei tepantis krema oda trauke tai akivaizdu kad parinktas nepagal ta odos tipa,bet tai nereiskia kad visa kosmetika Jums netinka smile.gif
Labai dziaugiuosi kad esate marketingu zinove,ir puikiai suprantate ar konsultante siulo nuo savo uzdarbio Jums nuolaida ar ne biggrin.gif Tai kas liecia susitikimus,nelabai supratau kas blogai?Jus pasikvieciat drauges kurios turi galimybe isbandyti produkcija,tai ko negali padaryti arduotuveje ar perknat internetu ir Jums nuo to gerai,gaunate nuolaida pati isigyti kosmetikai ir pan. kas cia siame pasiulyme yra blogai? g.gif
Jus kalbate tai kaip galvoja LT ,kaip kas ka daro,bet elgiates lygiai tai pat pat,tik to nepastebite ar nenorit pripazinti kad Jus taip pat esate viena is Ju biggrin.gif

P.S.Butu labai smagu jei diskutuotumet apie produkcija kuria naudojate kitoje temoje,si tema skirta Mary Kay kosmetikai,ir jei Jus jos nenaudojate,ji Jums nepatinka,tai nera ir apie ka kalbeti smile.gif Aciu uz postus ir uz savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2010 01 15, 01:03)
drinks_cheers.gif  yra tikrai geru firmu ir be Mary Kay,bet tai ka lyginate nei is tolo nieko panasaus neturi  smile.gif Jei tepantis krema oda trauke tai akivaizdu kad parinktas nepagal ta odos tipa,bet tai nereiskia kad visa kosmetika Jums netinka  smile.gif
Labai dziaugiuosi kad esate marketingu zinove,ir puikiai suprantate ar konsultante siulo nuo savo uzdarbio Jums nuolaida ar ne biggrin.gif  Tai kas liecia susitikimus,nelabai supratau kas blogai?Jus pasikvieciat drauges kurios turi galimybe isbandyti produkcija,tai ko negali padaryti arduotuveje ar perknat internetu ir Jums nuo to gerai,gaunate nuolaida pati isigyti kosmetikai ir pan. kas cia siame pasiulyme yra blogai? g.gif
Jus kalbate tai kaip galvoja LT ,kaip kas ka daro,bet elgiates lygiai tai pat pat,tik to nepastebite ar nenorit pripazinti kad Jus taip pat esate viena is Ju  biggrin.gif

P.S.Butu labai smagu jei diskutuotumet apie produkcija kuria naudojate kitoje temoje,si tema skirta Mary Kay kosmetikai,ir jei Jus jos nenaudojate,ji Jums nepatinka,tai nera ir apie ka kalbeti smile.gif Aciu uz postus ir uz savo nuomone  4u.gif

Bent jau man dvisluoksnis MK nuo Lorial dvisluoksnio niekuom nesiskiria ir tai tik mano nuomone...O ar as sakiau, kad visa kosmetika man nepatiko? Minejau, kas ir tiko, pasidalinau savo nuomone, pasakiau, kas nepatiko,o kas tiko. Pagrinde neigiamai atsiliepiai apie pacia platinamo strategija....Anot Jusu sis formumas tik tiem kas liaupsina. Deje, formumas yra tam, kad cia gali pasisakyti visi kam patiko ir kam ne. Nepergyvenkite spesiu prisijungti ir prie kitu forumu apie savo naudojama kosmetika, as cia dar tik naujoke, taip, kad spesiu visur. smile.gif Labai netaktiska esate, jei pasakiau neigiama nuomone, vadinasi as cia nepageidaujama, reikia ismokti priimti ir tai kas neigiama, ne tik teigiama. Beje, dar MK konsultantai teigia, kad prisitaikius kremukus juos ir reikia nuolatos naudoti, tai vel didziausia nesamone, dermatologai, visada kala i galva, kad laikas nuo laiko reikia pakeisti krema negalima prisiristi prie vieno, ilga laika naudojant viena ir atsiranda daug problemu su oda...Kaip dauguma lietuviu is tos puses, kad ieskau to pacio daikto pigiau,zinoma taip pat elgiuosi. Kiek skaiciau forumu dauguma merginu tariasi, klausineja, kur ta pati daikta galima isigyti pigiau, milijonus ne tie susikrauna, kurie perka neapsidaire,o tie, kurie kiekviena centa paskaiciuoja. mirksiukas.gif O is tos puses, kad pasako daikto vertes neatitinkancia kaina tikrai nepuolu pirkti, taip, kad sio bruozo neturiu. Problema ir yra, kad vis dar daug zmoniu nemoka pasirinki tikrai kokybisko daikto uz atitinkancia kaina, pamacius didesane suma automatiskai galvojama va cia tai jau kokybe, daug kur tik grazios kalbos, liaupses...O tie pasisedejimai man pigi reklama, atrodo pradzioje idomu grazu, o po to jau konsultantes perdetos liaupses, beprotiskas spaudimas isigyti viena ar kita daikta....As labiau linkusi pirkti gera daikta, kurio antkainiai yra pagal kokybe uzdeti, o ne pagal pigia reklama....Gal Jums ir normalu atrodo is savo draugiu nulupti 40 proc., bet man tai atrodo nenormalu, gyvenime negaleciau pelnytis is draugiu...
Is vartojanciu sia kosmetika tikrai nemazai ir neigiamu atsiliepimu cia. Konsultantems siulyciau, ne tik kibti i atlapus,o atsizvelgiaunt i visu nuomone, bandyti kazka tobulinti sios produkcijos platinime...
Atsakyti
Teko susidurti su keliomis konsultantemis kurios tikrai tersia sitos kosmetikos varda doh.gif ir kuo daugiau ir saldziau kalba,kad labai gera kosmetika ir ziuri kuo daugiau tau parduoti,tada as jau nieko visai nebeperku.Man pristatymai visai patinka,ateini,pabandai kosmetika,mane labiau domina dekoratyvine,kurios as nei parduotuveje taip neisbandysiu nei tuo labiau siusdamasi.Bet cia priklauso nuo konsultanciu,paprasciausiai jums nepasiseke su konsultante kuri vede pristatyma.Nes pas kita konsultante nuejusi man pasiule tapti konsultante ir pirktis del saves kosmetika pigiau.O kas liecia draugystes uz kiek nori uz tiek parduodi,niekas taves netikrina uz kiek tu draugems parduosi.Renkamies kiekviena kas kam tinka ir dziaugiames gyvenimu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(<Vaida> @ 2010 01 16, 14:48)
O tie pasisedejimai man pigi reklama, atrodo pradzioje idomu grazu, o po to jau konsultantes perdetos liaupses, beprotiskas spaudimas isigyti viena ar kita daikta....As labiau linkusi pirkti gera daikta, kurio antkainiai yra pagal kokybe uzdeti, o ne pagal pigia reklama....Gal Jums ir normalu atrodo is savo draugiu nulupti 40 proc., bet man tai atrodo nenormalu, gyvenime negaleciau pelnytis is draugiu...
Is vartojanciu sia kosmetika tikrai nemazai ir neigiamu atsiliepimu cia. Konsultantems siulyciau, ne tik kibti i atlapus,o atsizvelgiaunt i visu nuomone, bandyti kazka tobulinti sios produkcijos platinime...

"Grozio pamokeles " skirtos tam ,kad moterys gautu daugiau informacijos kaip tinkamai priziureti savo oda ir tuo paciu susipazintu su Mary Kay produkcija,tai ko neimanoma padaryti parduotuveje,kol kas pas mus parduotuvese isbandyti kremus ant veido neduoda verysad.gif Labai gaila,kad Jus papuolete ant konsultantes is kurios pajutot spaudima pirkti,nuo konsultantes darbo taip pat labai daug kas priklauso.
Jei tai yra ziurima ,kaip i bizni ir i darba,tai protingos drauges supranta ,kad tai darbas is kurio konsultante gyvena. Ir jos pirkdamos is konsultanciu sumoka tik 40 %,pirkdamos "Sarmoje" kiekviena palieka nuo 100-200% antkaini,"Kristianoje" -300-500% o cia Jusu nuomone yra normalu?Gal galetumet ivardinti tas firmas,kuriu produkcija perkant nemoketumem nei vieno lito antkainio,manau kad tokiu nera rolleyes.gif
Antra vertus,jei jau draugei neleidzia sazine parduoti ir nuo jos dar uzdirbti,tai yra galimybe ir jai pasiulyti pirktis paciai su 40% nuolaida mirksiukas.gif
Kiek pamenu is Jusu postu tai panasu ,kad Jums buvo viskas blogai ir konsultacija,ir produkcija ir t.t. apart to,butu naudingiau jei butumet parasiusi kas nepatiko ir ka noretumet pakeisti tame.
Papildyta:
QUOTE(PUPA13 @ 2010 01 16, 21:13)
Teko susidurti su keliomis konsultantemis kurios tikrai tersia sitos kosmetikos varda doh.gif ir kuo daugiau ir saldziau kalba,kad labai gera kosmetika ir ziuri kuo daugiau tau parduoti,tada as jau nieko visai nebeperku.Man pristatymai visai patinka,ateini,pabandai kosmetika,mane labiau domina dekoratyvine,kurios as nei parduotuveje taip neisbandysiu nei tuo labiau siusdamasi.Bet cia priklauso nuo konsultanciu,paprasciausiai jums nepasiseke su konsultante kuri vede pristatyma.Nes pas kita konsultante nuejusi man pasiule tapti konsultante ir pirktis del saves kosmetika pigiau.O kas liecia draugystes uz kiek nori uz tiek parduodi,niekas taves netikrina uz kiek tu draugems parduosi.Renkamies kiekviena kas kam tinka ir dziaugiames gyvenimu tongue.gif

drinks_cheers.gif nuo konsultanciu vedamu pamokeliu tikrai labai daug kas priklauso smile.gif
Atsakyti
[quote=Tigriukee,2010 01 16, 22:04]
"Grozio pamokeles " skirtos tam ,kad moterys gautu daugiau informacijos kaip tinkamai priziureti savo oda ir tuo paciu susipazintu su Mary Kay produkcija,tai ko neimanoma padaryti parduotuveje,kol kas pas mus parduotuvese isbandyti kremus ant veido neduoda verysad.gif Labai gaila,kad Jus papuolete ant konsultantes is kurios pajutot spaudima pirkti,nuo konsultantes darbo taip pat labai daug kas priklauso.
Jei tai yra ziurima ,kaip i bizni ir i darba,tai protingos drauges supranta ,kad tai darbas is kurio konsultante gyvena. Ir jos pirkdamos is konsultanciu sumoka tik 40 %,pirkdamos "Sarmoje" kiekviena palieka nuo 100-200% antkaini,"Kristianoje" -300-500% o cia Jusu nuomone yra normalu?Gal galetumet ivardinti tas firmas,kuriu produkcija perkant nemoketumem nei vieno lito antkainio,manau kad tokiu nera rolleyes.gif
Antra vertus,jei jau draugei neleidzia sazine parduoti ir nuo jos dar uzdirbti,tai yra galimybe ir jai pasiulyti pirktis paciai su 40% nuolaida mirksiukas.gif
Kiek pamenu is Jusu postu tai panasu ,kad Jums buvo viskas blogai ir konsultacija,ir produkcija ir t.t. apart to,butu naudingiau jei butumet parasiusi kas nepatiko ir ka noretumet pakeisti tame.
Papildyta:

Na matyt neskaitete visko, ka esu rasiusi, buvau ivardinusi, kas man patiko. Va butent ta ir reiketu keisti, kad konsultantes turetu realiai pateikti kosmetikos privalumus, padeti pasirinkti,o ne tiesiog terorizuoti ir per daug idealizuoti...O kad kosmetika galima pabandyti, zinoma tai pats didziausias pliusas, neperki kates maise...Siaip gyvenime esu labai taktiska, tad iki dabar atsakau konsultantei labai mandagiai, suprantu jos toks darbas, bet su ikyrumu daug nepasieksi...Tie dazni skambuicai, laiskai i pasta ar jau sugalvojau, ka isigyti,tikrai menkina firmos varda ir igrista, kad visiskai praeina noras ka ir isigyti. Taip taip visur lt antkainiai yra per dideli pilnai sutinku, bet del MK antkainiu man tas labiausiai nesuprantama, kodel Lietuvoje zymiai brangiau nei Amerikoje, nes kaip tik eksportuojamos prekes buna daug pigesnes, nei salyje, kurioje gaminama....Nereikia visko taip tiesiogiai suprasti ka parasau, antkainiai yra visur, bet kaip MK platinamai kosmetikai jie lt per dideli sakyciau, visos tos pamokeles netiesiogiai iskaiciuojama i produkcijos kaina...Tikrai is dalies sutinku gal tokiai kategoriskai mano nuomonei turejo prastas konsultantes darbas, o jos ko gero pirmoji firmos etikete smile.gif

Atsakyti
QUOTE(<Vaida> @ 2010 01 16, 23:53)
Tikrai is dalies sutinku gal tokiai kategoriskai mano nuomonei turejo prastas konsultantes darbas, o jos ko gero pirmoji firmos etikete smile.gif

drinks_cheers.gif as manau kad prie Jusu griestos nuomones tai turejo daug itakos smile.gif O tie ikyrus skambuciai,laiskai,kuriu tekstas toks,kuri paraset doh.gif ,tai parodo ko istikruju konsultante siekia,ar padeti moterims issirinkti tinkancias priemones ,jas pritaikyti pagal odos tipa,ar tik parduoti kuo daugiau ir nesvarbu ar tai tinka ar ne.
Gal but ateityje sutiksit ir kita konsultante,zinoma jei pati to noresit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukee: 17 sausio 2010 - 00:09
Noriu uztarti zodi uz MK. Man laaabai patinka Mary Kay, naudoju jau 3 metus. Veidui priemones tikrai vertos tu pinigu, kitu brandu priemoniu veidui ne uz ka nebebandau, nebent rankom, kunui.. O dermabrazija is vis nereali.. konsultante, kuri mane konsultuoja, tikrai puiki, nieko nepersa, viska kantriai aiskina, ir kiek dovanu gavau..be to, ji labai intelektuali ir stilinga. Taip, atsiuncia pasiulymus i emeila, ir labai gerai. Nepatinka - istrinkit.
Zodziu, merginos, negailekit pinigu groziui.. Geros priemones kainuoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo echolialija: 17 sausio 2010 - 01:13
QUOTE(PUPA13 @ 2010 01 17, 13:53)
Noriu pagirti skutimosi ir duso geli,nu nerealus man thumbup.gif.J

dar labai geras kremas po skutimosi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(<Vaida> @ 2010 01 16, 23:53)
,pirkdamos "Sarmoje" kiekviena palieka nuo 100-200% antkaini,"Kristianoje" -300-500%

Sarma tikrai netaiko mažesnio antkainio nei Kristiana. Užtenka pažiūrėt tas pačias prekes ir jų kainas - jos vienodos.
Atsakyti