Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(Sidabrinė Fėja @ 2010 01 08, 22:40)

Beje, as niekada ir nesakiau, kad mišriaodė/riebiaodė turėtų teptis sausai odai skirtą kremuką... Juk yra ir daugiau alternatyvų mišriaodėms, ne tik Neriebi drėkinamoji želė.
Jūsų pastaba, kad negalima kremo teptis lauke tai  doh.gif manau ir bobutei tas suprantama  biggrin.gif
Džiaugiuosi, kad bent Martyna mane suprato  drinks_cheers.gif

Papildomai drekinti odele misriaodem/riebiaodem (ypac ziemos metu),kai oda netenka dregmes ,skirtas sis kremas arba Advanseris (kuris rekomenduojamas jau vyresniom moterim).Daugiau "alternatyvu" as nezinau,gal but Jus galetumet pasiulyti kazka daugiau apart teigusi kad sis ziemai netinka g.gif

"Jeigu šis gelis iš tikrųjų sukurtas žiemai, tai kam das tas vėsinamasis efektas ? kad dar šalčiau būtų ? "
Sorry,bet siuo teiginiu tikrai pagalvojau kitaip nei norejai pasakyti,man asmeniskai ar ziema ar vasara odele nori vesinimo,gaivos ir lengvo kvepavimo cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Martyna @ 2010 01 08, 18:02)
Niekas nesako, kad to kremo negalima naudot žiemą namuose, aš pati jau n-tąjį buteliuką jo naudoju  ax.gif

Tai Jus norit pasakyti ,kad si krema naudojat tik tada kai nesiruosiat ta diena keliauti i lauka? g.gif
Atsakyti
naudoju drėkinamąją žele žiemą ir vakare, ir ryte, pasitepus einu į lauką g.gif kad nušaltų veidas dar taip nebuvo g.gif
Atsakyti
na merginos nesitikėjau, kad mano klausimas sukels tokias diskusijas blush2.gif
tai gi katologe radau ilgalaikio drėkinamojo poveikio kremas, ar jis tinka mišriai odai?sakau, gal žiemai jis tinkamas būtų? blush2.gif
Atsakyti
Ka patartumet sausai pleiskanotai odai,plius yra spuogu jie raudoni ir pleiskanoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird77777 @ 2010 01 09, 10:16)
tai gi katologe radau ilgalaikio drėkinamojo poveikio kremas, ar jis tinka mišriai odai?sakau, gal žiemai jis tinkamas būtų? blush2.gif

Taip jis tinka ziemai ir tinkantis misriai odai,jei Jus esate vyresne nei 25m.amziau. smile.gif Kiek supratau tai kalba eina apie "Advanser" kremuka,kurio kaina 100 lt g.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aistute30 @ 2010 01 09, 18:59)
Ka patartumet sausai pleiskanotai odai,plius yra spuogu jie raudoni ir pleiskanoja  verysad.gif

Kurioj veido zonoje keliasi spuogai ir ka naudojat?Greiciausiai odele Jums nusausina priemones,ir ji yra praradusi dregme,bet ne sausa rolleyes.gif

QUOTE(laimusia30 @ 2010 01 09, 22:31)
Ar jau yra 2010 m naujas katalogas?  4u.gif

Deja...kol kas schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Tigriukee,2010 01 10, 00:39]
Taip jis tinka ziemai ir tinkantis misriai odai,jei Jus esate vyresne nei 25m.amziau. smile.gif Kiek supratau tai kalba eina apie "Advanser" kremuka,kurio kaina 100 lt g.gif smile.gif
Papildyta:

taip apie šį, bet man dar ankstoka jį naudoti... blush2.gif o kaip kremai iš 5-etapės odos priežiūros?
ai ir dar toks kvailas klausimas kuo skiriasi skaistinamasis ir koreguojamasis pieštukai? blush2.gif po ko juos reiktų naudoti?gal kokių atsiliepimų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird77777 @ 2010 01 10, 13:34)
taip apie šį, bet man dar ankstoka jį naudoti... blush2.gif o kaip kremai iš 5-etapės odos priežiūros?
ai ir dar toks kvailas klausimas kuo skiriasi skaistinamasis ir koreguojamasis pieštukai? blush2.gif po ko juos reiktų naudoti?gal kokių atsiliepimų? 4u.gif

Kasdien galit naudoti is 5etapes ,o papildomai dregmei suteikti odelei siulyciau "neriebi drekinamiji zele".
Skaistinamasis piestukas tinka slepti patamsejimus paakiu zonoje,mimikos rauksles ir t.t. jis atspindi sviesa ir paslepia patamsejimus.O koreguojamasis-maskuoja randus,kapiliarus,patamsejimus po akimis taip pat ,pigmentines demes ir t.t.Koreguojama piestuka reikia naudoti pries "apsaugele",o skaistinamaji piestuka po jos.
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2010 01 08, 00:07)
Šis gaivus, be riebalu gelis atkuria drėgmės balansą ir palaiko drėgme iki 10 val. Vėsinantis gelis susigeria iš karto, taip pat turi vitamino E ir žaliosios arbatos ekstrakto. Idealiai tinka normaliam ,mišriai , riebiai odai.  thumbup.gif
user posted image

g.gif nepasakyčiau, kad šis kremukas - idealus sprendimas schmoll.gif .... Mano veido oda yra mišri, sakyčiau net daugiau į riebesnę. Kai užsitepu šį gelį, toks vaizdas, kad nieko neužsitepiau ir oda tiesiog reikalauja ką nors užtepti, kad atsigautų ir pajustų drėkinimą. Daviau net sesei išbandyti (jos yra normali oda) manydama, kad skirta ne mano odos tipui, bet rezultatas buvo tas patc 4u.gif . Beje taip drėkinti odą bandžiau pavasarį - vasarą, tai žiemą labai jau abejočiau.....

Man tai super TimeWise drėkinamoji jaunystę pratęsianti emulsija thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(iTARA @ 2010 01 10, 19:36)
g.gif nepasakyčiau, kad šis kremukas - idealus sprendimas  schmoll.gif .... Mano veido oda yra mišri, sakyčiau net daugiau į riebesnę. Kai užsitepu šį gelį, toks vaizdas, kad nieko neužsitepiau ir oda tiesiog reikalauja ką nors užtepti, kad atsigautų ir pajustų drėkinimą. Daviau net sesei išbandyti (jos yra normali oda) manydama, kad skirta ne mano odos tipui, bet rezultatas buvo tas patc  4u.gif . Beje taip drėkinti odą bandžiau pavasarį - vasarą, tai žiemą labai jau abejočiau.....

Man tai super TimeWise drėkinamoji jaunystę pratęsianti emulsija  thumbup.gif .

Sis kremas yra naudojamas ant TimeWise drekinamosios jaunystes pratesiancios emulsijos.Uztepus tik si krema po prausiklio drinks_cheers.gif kad oda reikalaus daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2010 01 07, 12:17)
Reikia uzpildyti pretendziju lapa ir issiusti emeilu,o prekes ir saskaita perduoti per kurjere smile.gif
O kad pagaminta Lenkijoje pati paziurejau ant megintu produktu, viena dar drauge gavo meginuka, ant jo taip pat parasyta, kokio dar irodymo reikia? Be to, konsultante pasakojo, kad daznai vyksta i stažuotes, senimarus Lenkijoje ,kiek supratau ten ir gamykla yra. Visada pirkdama kosmetika ziuriu, kur ji pagaminta.
Norit pasakyti kad seminarai vyksta gamykloje??????
O kiek laiko uztenka to Lorial valiklio Jums?
Jus pamatete zodi POLAND o daugiau matet tai ka norejot o ne tai kas parasyta biggrin.gif
Kiek pastebeja blogus atsiliepimus raso tik tos kurios nenaudoja MK produkcijos,kurios negali sau tiek leisti isigyti siai produkcija ir pan....Jei produktas patiko,tai prie ko cia kaina  g.gif uz kokybe ir mokame, visada galima rasti prie ko prikibti jei kokybe gerai tai brangu,arba neatitinka kokybe kainos ir t.t.

Lorial valiklio tikrai ilgai uztenka, ne maziau nei giria MK. Visu pirma noreciau paklausti is kur zinote mano pajamas, kiek galiu sau leisti, kiek ne? Jei nepastebejote rasiau, kad naudoju gera kosmetika, garsiu firmu dazniausiai is uzsienio parveza, bet nepradesiu cia vardinti, visi pasipuikavimai man juokingi, del to niekur ir nerasiau savo naudojamos kosmetikos firmu pavadinimu. MK mane nuvile, tad ir pasakiau, kaina neatitinka kokybes, man uzteko ta vakara pabandyti, kad atsirinkti tinka ar ne. Jos platiname svaitoma ne ten kur reikia, kokia reali MK savikaina tera? Viena pasnekove teisingai paminejo, kad platinama kosmetika, daug kur sutaupo, tai realiai ir pigesne turi buti. ATSAKYKITE TADA KODEL MK AMERIKOJE 40 PROC. PIGIAU, NEI LT??? Jei as randu atitinkamos kokybes produkta pigiau, tai zinoma, kad ji ir perku, nera taip, kad svaistau pinigus i kaire ir i desine, bet kas patinka,sau galiu leisti. Jei sia kosmetika platinate, nereikia jos i padanges iskelti, kam patinka, tas ja ir renkasi, kam ne atsisako, tad nereikia taip ikyriai savo nuomones pirsti.
Atsakyti
del to kad MK ilgai uztenka, t.y. ilgiau negu kitu firmu as nesutinku. as Mk kremus naudoju ne ilgiau nei kitu firmu, naudodavau.aisku jei pvz MK naudoju du kremus paakiams, viena vakare kita ryte, diena o kitos firmos vienos rusiek krema diena ir vakara tai taip tuomet biggrin.gif , bet siaip tai tikrai netiesa. maee taip pat itikinejo, kad Mk reik daug maziau tepti nei kitu kremu, kad kitos neteisingai tepasi, nemoka, tepa kaip kitu firmu kremus po daug uztad greiciau baigiasi-netiesa, tepuosi tiek kiek ir kitu firmu kremus tepiau ir tikrai taip kaip sake kai kad uztenka, pusej metu -ne. veliau kaip kilo daug gincu ir pasisakymu kad netiesa,tai pasitaise-iki puses metu. Tiesa iki puses metu, o tas laikas iki puses metai nuo... istikruju man uztenka 3 menesiams kremo. MK drekinancio ruzavo ir violetinio, o emulsijos time wise ilgiau nes ten ir talpa buvo 100 ml o ne 51 g kaip minetu kremu.
o del akiu valiklio negaliu pasakyti nieko nes kazkaip nepamenu, neisedemejau kiek laiko naudojau anuos ir kiek MK. bet ik galiu paskyti kai blakstienos ... ziurink kokiu tusu, kokios firmos ir kiek, jei ir ilginanciu ir storinanciu tai tenka ir daugiau pavalyt, t.y daugiau ir valiklio ir kelis vatos tamponelius panaudoti. aisku yra moteru kurios galima sakyti beveik nesidazo akiu, koki karteli sepeteliu ... tai tokiu atveju ir valyt nera ka ir maziau priemones reikia.
taip kad tie kiekiai kosmetiko sunaudojami labai individualiai. jei daznai naudojam pries krema kaukes, kompresus darom tai ir kremo oda maziau sugeria, o ziema kai sildymas, salciai oda daugiau ir sugeria kremo. o be to ir nuo odos priklauso, nes pas visus vienodai.
Atsakyti
Kas liecia akiu makijazo valikli tai man jo tikrai maziau reikia,nes as naudoju su tuo popereliu(nezinau kaip pavadinti,kur per pristatymus buna padeti),nes tie vatos diskeliai tai daug valiklio i save sugeria.Man metam uztenka 2 buteliuku valiklio ir tikrai dazausi kiekviena diena ir nemazai.Man atrodo,kad nedaug g.gif .Manau kaip ir kiekvienas atsirenkame kas tinka,o kas ne.Bet valiklis man thumbup.gif
Atsakyti