Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(ladybird77777 @ 2009 11 18, 12:18)
sveikos 4u.gif naudoju MK apsaugėlę bei birią pudrą, esu begalo patenkinta thumbup.gif tai gundausi ir ktų produktų įsigyti mano oda mišri, artėjant šalčiam norėčiau kaip nors ją apsaugoti, nes šaltuoju sezonu turiu su odele daug vargo,kyla spuogai, oda papilkėja,oda aplink akis paburksta,dar linkusi į alergiją... nu atrodau tikrai  nekaip verysad.gif gal galit patarti kokias priemones man naudoti?man 22m.raukšlių kaip ir nėra ax.gif (pienelis,kremas ir t.t)būčiau labai dėkinga 4u.gif 
P.S užsisakiau TW pienelį 3 in 1 ar ne per stiprus bus mano odai?

as sakyciau, kad geriau 5 etape sistema pradet naudot,
butu gerai kad tavo konsultante parinktu tau, pagal tavo oda, visas 4 priemones
TM ankstoka... nebent jau oda ''pavargusiai'' atrodo ir reikalinga kova su pirmom raukslytem
o akytem, pradet naudot paakiu krema, jis tikrai pades wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangirdiene @ 2009 11 18, 12:41)
as sakyciau, kad geriau 5 etape sistema pradet naudot,
butu gerai kad tavo konsultante parinktu tau, pagal tavo oda, visas 4 priemones
TM ankstoka... nebent jau oda ''pavargusiai'' atrodo ir reikalinga kova su pirmom raukslytem
o akytem, pradet naudot paakiu krema, jis tikrai pades wink.gif

na tas ir yra ,kad odelė labai "pavargusiai" atrodo mokslai, mažas vaikutis, bemiegės naktys...suvytus ir atrodau ne pagal amžių nors raukšlių kaip minėjau dar nėra, bet noriu odą truputį atgaivint verysad.gif
o akytėm kremas kuris geriau tiktų, nes ten kelių rūšių blush2.gif
Atsakyti
noriu scruba isbandyti kuris geresnis zalias ar rudas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(questa @ 2009 11 18, 12:59)
noriu scruba isbandyti kuris geresnis zalias ar rudas?  g.gif

tai, kad jie vienodi, tik kvapai skiriasi. Žalias toks gaivus, o rudas saldesnis berods.
O patinka jie man abu tongue.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird77777 @ 2009 11 18, 12:54)
na tas ir yra ,kad odelė labai "pavargusiai" atrodo mokslai, mažas vaikutis, bemiegės naktys...suvytus ir atrodau ne pagal amžių nors raukšlių kaip minėjau dar nėra, bet noriu odą truputį atgaivint verysad.gif
o akytėm kremas kuris geriau tiktų, nes ten kelių rūšių blush2.gif

kuris su dozatorium
10-0032-18 TimeWise® intensyviai regeneruojamasis paakių kremas 14 g 115, –

TimeWise® intensyviai regeneruojamasis kremas drėkina, stangrina ir šviesina. Dažinis
dygminas atstato odos rūgščių, vandens ir lipidų pusiausvyrą bei užtikrina teisingą odos drėkinimą.
Peptidai regeneruoja ir stangrina odą, padaro ją elastinga, skatina kolageno ir elastino
gamybą. Alavijas pagerina kraujo apytaką odoje, ramina sudirginimus bei regeneruoja. Vitaminas
E – tai stiprus antioksidantas, apsaugantis odą nuo senėjimo.
Atsakyti
QUOTE(ladybird77777 @ 2009 11 18, 13:18)
sveikos 4u.gif naudoju MK apsaugėlę bei birią pudrą, esu begalo patenkinta thumbup.gif tai gundausi ir ktų produktų įsigyti mano oda mišri, artėjant šalčiam norėčiau kaip nors ją apsaugoti, nes šaltuoju sezonu turiu su odele daug vargo,kyla spuogai, oda papilkėja,oda aplink akis paburksta,dar linkusi į alergiją... nu atrodau tikrai  nekaip verysad.gif gal galit patarti kokias priemones man naudoti?man 22m.raukšlių kaip ir nėra ax.gif (pienelis,kremas ir t.t)būčiau labai dėkinga 4u.gif 
P.S užsisakiau TW pienelį 3 in 1 ar ne per stiprus bus mano odai?

Siulyciau sias priemones :
TW 3/1 prausiklis
Kauke F3
TW jaunyste pratesianti emulsija
Aqne tiksline emulsija pries spuogus
Makiazo pagrindas

QUOTE(Mangirdiene @ 2009 11 18, 17:01)
kuris su dozatorium
10-0032-18 TimeWise® intensyviai regeneruojamasis paakių kremas 14 g 115, –

TimeWise® intensyviai regeneruojamasis kremas drėkina, stangrina ir šviesina. Dažinis
dygminas atstato odos rūgščių, vandens ir lipidų pusiausvyrą bei užtikrina teisingą odos drėkinimą.
Peptidai regeneruoja ir stangrina odą, padaro ją elastinga, skatina kolageno ir elastino
gamybą. Alavijas pagerina kraujo apytaką odoje, ramina sudirginimus bei regeneruoja. Vitaminas
E – tai stiprus antioksidantas, apsaugantis odą nuo senėjimo.

Ladybird77777,Jums siulyciau naudoti du paakiu kremus tai vienas butu butent sis,kuri labai graziai apibudino Mangirdiene,o kitas butu -Maitinamoji paakiu emulsija,kuri iveikia daugybe faktoriu, kurie yra tamsiu ratilu ir pabrinkimu po akimis priezastys - salina aplinkos kenksminga poveiki, ultravioletines spinduliuotes , odos pakitimu del amziaus poveiki, isores dirgikliu poveiki,
taip pat pasalina melanino pertekliu.
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2009 11 19, 00:04)
Siulyciau sias priemones :
TW 3/1 prausiklis
Kauke F3
TW jaunyste pratesianti emulsija
Aqne tiksline emulsija pries spuogus
Makiazo pagrindas
Ladybird77777,Jums siulyciau naudoti du paakiu kremus tai vienas butu butent sis,kuri labai graziai apibudino Mangirdiene,o kitas butu -Maitinamoji paakiu emulsija,kuri iveikia daugybe faktoriu, kurie yra  tamsiu ratilu ir pabrinkimu po akimis priezastys - salina aplinkos kenksminga poveiki, ultravioletines spinduliuotes ,  odos pakitimu del amziaus poveiki, isores dirgikliu poveiki,
taip pat pasalina melanino pertekliu.

Gal būtų galima paveiklėlius.
Atsakyti
QUOTE(slapta_mintis @ 2009 11 19, 14:20)
Gal būtų galima paveiklėlius.

user posted image
user posted image
user posted image
Is sios serijos pirmoji priemone
user posted image
user posted image
Paakiams:
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukee: 20 lapkričio 2009 - 09:53
gal kuri mamyte naudoja Mary Kay makiazo pagrinda, zada, kad jis matiskuma riebiai odai islaiko beveik 8 val. o kaip yra is tikruju?
Atsakyti
QUOTE(rentabili @ 2009 11 20, 15:41)
gal kuri mamyte naudoja Mary Kay makiazo pagrinda, zada, kad jis matiskuma riebiai odai islaiko beveik 8 val. o kaip yra is tikruju?

jei kartu naudosit ir mineraline pudra ir visa tai desit ant paruostos odeles,tai tikrai taip ir bus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo make-up: 20 lapkričio 2009 - 14:47
QUOTE(make-up @ 2009 11 20, 16:47)
jei kartu naudosit ir mineraline pudra ir visa tai desit ant paruostos odeles,tai tikrai taip ir bus 4u.gif

Kokias spalvas reikėtų rinktis šviesiaodei, nes kai žiūrėjau katalogą tai labai daug atspalvių. Kai buvau vakarėly tepė beige 400 stipriai maskuojančiu makiažo pagrindu. Ką geriau rinkti ar maskuojančią veido priemonę, ar stipriai maskuojantį makiažo pagrindą?
Atsakyti
ziurint ka jus maskuojate,man makiazo pagrindas strazdanu nepaslepia,o maskuoklis jas siek tiek slepia
Atsakyti