Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(slapta_mintis @ 2009 11 20, 15:51)
Kokias spalvas reikėtų rinktis šviesiaodei, nes kai žiūrėjau katalogą tai labai daug atspalvių. Kai buvau vakarėly tepė beige 400 stipriai maskuojančiu makiažo pagrindu. Ką geriau rinkti ar maskuojančią veido priemonę, ar stipriai maskuojantį makiažo pagrindą?

sviesiaodei 400,tikrai netinka schmoll.gif ir nemacius veiduko sunku pasaky,manau tiktu kazkuris is 300,302 ar 304.makiazo pagrindas neskirtas maskuot trukumus. O stipriai maskuojantis yra skirtas turinciom sausa ir normalia oda ,o vidutiniskai maskuojantis riebia ir misria.
Atsakyti
QUOTE(Amadinka @ 2009 11 20, 15:08)
ziurint ka jus maskuojate,man makiazo pagrindas strazdanu nepaslepia,o maskuoklis jas siek tiek slepia

Amadinka, pas mane irgi strazdanu pilnas veidas mirksiukas.gif aš nauduoju Full-coverage foundation 300 beige. Tai čia skaitosi makiazo pagrindas ar maskuoklis? o kaip tas maskuoklis atrodo, nu ar kaip vadinasi blink.gif mano veidas normaliai-sausas 4u.gif
Atsakyti
jus kur naudojat skaistosi makiao paridas,o maskuoklis yra concelare ju yra keliu atspalviu.tokia juoda maza,kaina 40lt
Atsakyti
sveikos jau kelios dienos naudoju TW 3 in 1 pienelį ir esu labai patenkinta thumbup.gif tik labai sunkiai man akių makiažą nuplauną...o gal jis ir neturi jo nuplaut?tai norėčiau paklausti kaip tas akių valiklis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ladybird77777 @ 2009 11 22, 20:26)
sveikos jau kelios dienos naudoju TW 3 in 1 pienelį ir esu labai patenkinta thumbup.gif tik labai sunkiai man akių makiažą nuplauną...o gal jis ir neturi jo nuplaut?tai norėčiau paklausti kaip tas akių valiklis? blush2.gif

oi,su juo negalima plauti akiu schmoll.gif akiu valiklis thumbup.gif geresnio produkto nesu atradus valyt akiu makiaza,o dirbdama esu isbandzius viska ka siulo LT rinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo make-up: 22 lapkričio 2009 - 19:44
dar iskylo klausimas ar sita kosmetika gamina lenkai kad katalogo gale visi rekvizitai lenkijos
Atsakyti
QUOTE(REGIS @ 2009 11 26, 19:18)
dar iskylo klausimas ar sita kosmetika gamina lenkai kad katalogo gale visi rekvizitai lenkijos

ne ,tiesiog baltijos saliu atstovybe yra Lenkijoj.
Atsakyti
Taigi jau turiu akių makiažo valiklį ir mikrodermą...esu labai patenkinta tikrai MK su mano odele daro stebuklus thumbup.gif dar tik savaitę naudoju TW 3IN 1 bet jau matau, kad oda tapo gražesne,išnyko nemalonus tempimo jausmas, o po mikrodermos ji tokia švelni wub.gif
tik kiek kartų ją naudoti tą mikrodermą? mano oda mišri blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird77777: 27 lapkričio 2009 - 08:55
QUOTE(ladybird77777 @ 2009 11 27, 08:53)
Taigi jau turiu akių makiažo valiklį ir mikrodermą...esu  labai patenkinta tikrai MK su mano odele daro stebuklus thumbup.gif dar tik savaitę naudoju TW 3IN 1 bet jau matau, kad oda tapo gražesne,išnyko nemalonus tempimo jausmas, o po mikrodermos ji tokia švelni wub.gif
tik kiek kartų ją naudoti tą mikrodermą? mano oda mišri blush2.gif

as siulyciau nustatyti kokia savaities diena tai procedurai wink.gif pvz. sekmadienis smile.gif kad darbo savaite butu skaistesnis veidukas wink.gif
gali pora kartu per savaite, bet ne dazniau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mangirdiene: 27 lapkričio 2009 - 10:28
QUOTE(Mangirdiene @ 2009 11 27, 11:27)
as siulyciau nustatyti kokia savaities diena tai procedurai wink.gif pvz. sekmadienis smile.gif kad darbo savaite butu skaistesnis veidukas wink.gif
gali pora kartu per savaite, bet ne dazniau

drinks_cheers.gif nuo vienos iki kitos proceduros turi buti maziausiai 2 d. pertrauka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2009 11 20, 10:46)
user posted image
user posted image
user posted image
Is sios serijos pirmoji priemone
user posted image
user posted image
Paakiams:
user posted image
user posted image

Jaunai odai TW gali netikti, bet kokiu atveju pries isigyjant reikia pas savo konultante isbandyti. Paakiams jaunoms skiriamas paakiu gelis, jis tinka pavargusioms, issausejusioms (ypač kai dirbama daug prie kompiuterio, sausose, šildomose patalpose ir pan.) akims atgaivinti. Ja rekomenduoja ir vyrams, kurie vairuoja daug. Jo sudetyje yra žaliosios arbatos, ramunėliu ekstrakto ir kt.
Papildyta:
QUOTE(Tigriukee @ 2009 11 27, 23:50)
Dar lapkritis nesibaige  smile.gif
O gruodi,bus taip pat knyga,bet ne darbo  thumbup.gif

noriu papildyti dėl pasikeitusio TW emulsijos dizaino, tūrio ir nekitusios kainos. Tiesiog dizainas buvo pakeistas ne šiaip sau. ax.gif Dabartinė tubelė yra patogesnė biggrin.gif , nes mažiau išbėga emulsijos, nei prieš tai buvusi, o tai kompensuoja ta skirtumą, kurį mes tiesiog išmesdavome dėl pertekliaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridaM @ 2009 11 28, 00:26)
Jaunai odai TW gali netikti, bet kokiu atveju pries isigyjant reikia pas savo konultante isbandyti.

Kalba buvo apie 22m.turincia moteri ir apie problemine,pavargusia odele.Siuo atveju TW priemones efektyvesnes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukee: 28 lapkričio 2009 - 00:19