Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(*Sausainiukas* @ 2010 05 25, 10:32)
Turejote omeny, kokiai odai skirtą? smile.gif Normaliai-sausai. Naudojau kitos firmos prausiklį. Taip taip, zinau, reikia sistemos biggrin.gif Sutinku, tik bandau issirinkti smile.gif

drinks_cheers.gif kad siuo metu Jums per riebus sis kremas kadangi odele yra misri,siulyciau isbandyti ta pati krema tik kito tipo odai,misriai/riebiai.
Idealiausias varijantas butu,isbandyti priemones visas nuo prausiklio iki apsauginio kremo pas konsultante,tada galetumet apsispresti ar Jums patina,kaip jauciasi odele ir t.t.,nes nuo vieno kremo sunku ka ir pasakyti,taip pat labai daug priklauso koki naudojat prausikli,kokio tipo odai ir t.t.
Atsakyti
Sveikutės,

Gal kas galėtų patarti. ax.gif Jau 3 mėnesius naudojau 3in1 pienelį (normaliai ir sausai odai) ir jaunystę pratęsiančią emulsiją TW (normaliai ir sausai odai). Odos būklė akivaizdžiai pagerėjo, tačiau kuo toliau, tuo labiau pastebiu, kad veidas pradėjo blizgėti, kaip jau tos priemonės per riebios tapo, nors rytais po dušo jaučiu poreikį odą pariebinti biggrin.gif Galvoju, gal reikėtų pakeisti priemones į kokias drėkinančias? Tik va nežinau kurią formulę pasirinkti?
Atsakyti
QUOTE(Bellina @ 2010 05 28, 09:39)
Sveikutės,

Gal kas galėtų patarti.  ax.gif  Jau 3 mėnesius naudojau 3in1 pienelį (normaliai ir sausai odai) ir jaunystę pratęsiančią emulsiją TW (normaliai ir sausai odai). Odos būklė akivaizdžiai pagerėjo, tačiau kuo toliau, tuo labiau pastebiu, kad veidas pradėjo blizgėti, kaip jau tos priemonės per riebios tapo, nors rytais po dušo jaučiu poreikį odą pariebinti  biggrin.gif Galvoju, gal reikėtų pakeisti priemones į kokias drėkinančias? Tik va nežinau kurią formulę pasirinkti?

Sios priemones taip pat drekina oda,tik jos skirtos sausai/normaliai odai,gal but Jusu odele misri/riebi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukee: 28 gegužės 2010 - 09:08
QUOTE(Tigriukee @ 2010 05 28, 10:04)
Sios priemones taip pat drekina oda,tik jos skirtos sausai/normaliai odai,gal but Jusu odele misri/riebi?  g.gif

Greičiausiai, kad dabar jau mišri g.gif galvoju gal išbandyti odos balansą atkuriantį drėkinamąjį kremą (Formulė 2)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bellina @ 2010 05 28, 10:48)
Greičiausiai, kad dabar jau mišri  g.gif  galvoju gal išbandyti odos balansą atkuriantį drėkinamąjį kremą (Formulė 2)?  g.gif

Yra ir TimeWise serija skirta misriai/riebiai odai,jei norit stangrinti odele ir saugoti ja nuo rauskliu tada rekomeduociau naudoti TimeWise serija smile.gif
Jusu atveju reikia keisti ne tik krema,bet ir prausikli rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tigriukee: 28 gegužės 2010 - 09:56
Labutis 4u.gif
pamaciusi sia tema, negalejau neparasyti ir negirti mano labiausiai perkamo MK gaminio tai seseliu thumbup.gif neturiu kitokiu tik situs!!! Labiausiai mane zavi, kad juos galima tepti slapius!!! thumbup.gif 10 balu siam gaminiui, spalvom ir issilaikymui. Na o kremukai is MK man visai netiko... naudojau dar tada kai penkiaetape kainavo 100 doleriu doh.gif ir galiu pasakyti, kad pasitvirtino posakis, nesvarbu kiek kosmetika kainuoja, jeigu ji tau netinka tai ir tukstancius kainuojanti netiks doh.gif
Atsakyti
Su vasara visas 4u.gif Dabar iskilo toks klausimas.Buvo mano oda i riebuma,naudojau F3 krema.Dabar ji pas mane kaip ir normali jau,galvoju i ka pakeisti g.gif.O kaip tas kremukas Time Wise su SPF15 filtru.Kazkaip apie ji mazai kalbama.
Atsakyti
man tai patinka jis, o kitom nzn,
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2010 06 01, 15:34)
man tai patinka jis, o kitom nzn,

O koks tavo odos tipas?Nes jis kazkaip niekur neakcentuojamas,o pagal aprasyma tai visai neblogas atrodo.Bet turbut kol pati nepabandysiu tai ir nesuzinosiu smile.gif
Atsakyti
mano oda normali. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2010 06 02, 08:55)
O koks tavo odos tipas?Nes jis kazkaip niekur neakcentuojamas,o pagal aprasyma tai visai neblogas atrodo.Bet turbut kol pati nepabandysiu tai ir nesuzinosiu smile.gif

Jis skirtas visu tipu odai,taciau riebiaodems gali ir per riebus atrodyti rolleyes.gif drinks_cheers.gif su tavo nuomone,kiekvienai skirtingai jis patinka,todel siulyciau pries isigijant ji isbandyti smile.gif
Atsakyti
As asmniskai esu prastos nuomones apie sia kosmetika verysad.gif Man nepatiko ju kremai, o ypac pudros. Labai riebalino man veiduka, ir kimsdavo poras. Kai kurie gaminiai, tebestovi lentynoj. Teks ismesti. Daugiau nezadu jos isigyti schmoll.gif Ir dar kainos tikrai nemazos doh.gif
Atsakyti