Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

QUOTE(Ai neskauda @ 2010 06 08, 21:50)
o nuo tos sumos konsultante pasiima 29 lt  ax.gif

blink.gif kaip grubiai nuskambejo pasiima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė Fėja @ 2010 06 08, 21:47)
Tiesa, bet nelabai supratau tokio pobudžio Jūsų komentaro ir ką Jūs norėjote juo pasakyti... g.gif Visi, kas dirba, nori užsidirbti... Pasakiau kaina tokią, kokia ji yra... Juk pirkdama "Maximoje" ar kur kitur neskaičiuojate kiek pinigų pasiima gamintojas, pati Maxima ir pan., ar netiesa ? Aš į MK žiūriu labai rimtai, dirbu su atsidavimu ir nuoširdžiai stengiuosi žmonėms padėti išspręsti jų odos problemas, man čia ne koks "pasižaidimas", todėl natūralu, kad iš to noriu ir užsidirbti... Ar tai yra blogai ?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif arba nueina pas dantiste ir neklausia, o kiek jus pasiimat sau? Taisosi dantukus, moka didelius pinigus ir dziaugiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Questa @ 2010 06 09, 15:48)
blink.gif  kaip grubiai nuskambejo pasiima  blush2.gif

Nepasiima netgi, nes dar yra kurjeriniai, pristatymas, skambučiai ir kitos išlaidos, kurių čia nieks nepaskaičiavo biggrin.gif
Nežinau, įstojau ir aš savu laiku į tas konsultantes, bet kad viskas man ten grindžiama vos ne naryste sektoje lotuliukas.gif Nori įstoti -sumoki, nori tobulintis - sumoki..Jokių mėginėlių...nori klientei ką parodyti - pati nusiperki, parodai...paskaičiavau visas išlaidas ir gryną pelną, tai nelikau sužavėta. Aišku, laiko sugaišto dar neskaičiavau... Čia naudinga daugumoje toms, kad sau perkasi ax.gif
Atsakyti
truputi nusivylusi sia kosmetika esu..

geriausias dalykas sios kompanijos tai akiu valiklis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anglis @ 2010 06 11, 10:16)
truputi nusivylusi sia kosmetika esu..

geriausias dalykas sios kompanijos tai akiu valiklis  thumbup.gif

o man kaip tik akiu valiklis nepatiko schmoll.gif
Bet nera nieko kas visiems patiktu ir tiktu.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 06 11, 11:14)
o man kaip tik akiu valiklis nepatiko  schmoll.gif
Bet nera nieko kas visiems patiktu ir tiktu.

man jis patiko todel, kad idealiai pasalina tusa su vienu vatinuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anglis @ 2010 06 11, 11:26)
man jis patiko todel, kad idealiai pasalina tusa su vienu vatinuku smile.gif

Man ir valiklis thumbup.gif ,net netikejau,kad ties juo ir apsistosiu,o jei dar valytumetes su ju servetelemis(nu niekaip neatsimenu kaip jos vadinasi)tai sanaudos is vis mazos.Siaip daug kas man ten patinka ir naudoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2010 06 12, 11:55)
Man ir valiklis thumbup.gif ,net netikejau,kad ties juo ir apsistosiu,o jei dar valytumetes su ju servetelemis(nu niekaip neatsimenu kaip jos vadinasi)tai sanaudos is vis mazos.Siaip daug kas man ten patinka ir naudoju 4u.gif

man irgi tos servetes patinka smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

as susidomejau sia kosmetika, daug kas giria. Tad jusu klausiu kokia man linija pasiulytumet, man 27 , oda siek tiek sausa - normali. Tarkin jai sakyciau viska kremas, valiklis, kauke, tonikas..... ar yra taikomos nuolaidos, ar tiesiog tai kas kotaloge, ir ar kainuoja pristatymas, apsvieskit mane blush2.gif miestas siauliai
Atsakyti

i 
Tema skirta dalintis atsiliepimais apie kosmetiką.
Platinančių kosmetiką diskusijos apie jų darbo reikalus nepageidaujamos .
Atsakyti
Merginos paaiškinkite kas sudaro tą penkiaetapę sistema? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2010 06 16, 19:17)
Merginos paaiškinkite kas sudaro tą penkiaetapę sistema?  blush2.gif

1.Prausiklis
2.Kauke
3.Tonikas
4.Kremas
5.Apsauginis kremas (makiazo pagrindas,arba kitaip krempudra).
Atsakyti