QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 06 23, 10:14)
As kadangi su seseliais nelabai draugauju, tai man lieka tik ant zandu tepti
Reikia isbandyti, nes man jis per daug blizgus pasirode ir guli nenaudojamas
Du paskutinieji tai visai kas kitas
O pirmo nemaciau, reikes isbandyti
Bazė būna įvairių spalvų ir skirta atšviežinti veido odai:
G e l t o n a dengia violetines dėmes, mėlynus paakius, ratilus po nemiegotos nakties.
Ž a l i a raudonai veido odai, kapiliarams, spuogams dengti.
V i o l e t i n ė dengia pigmentines dėmes. Neutralizuoja gelsvą, žalsvą, blyškią odos spalvą. Suteikia skaidrumo pojūtį.
B a l t a tinka baltaodžiams europiečiams, suvytusiai odai suteikia gaivesnį atspalvį. Galima tepti prieš pagrindą ir ant labai plono pagrindo sluoksnio, taip makiažui suteikiamas skaidrumas.
R o ž i n ė atskaistina veido odą, papilkėjusią nuo streso.
Mary Kay turi geltona atspalvį, smėlio ,ir dar vieną atspalvį na ne baltą bet ir ne smėlio spalvos,spalvytės yra skirtos europiečių odos atspalviams.
Dar kai kurios kompanijos turi žydrą,orandžinį atspalvį,tačiau tai tikrai ne europietiškam odos atspalviui.
Dar viena iš mano paminetų priemonių yra flomasteris - taip vadinama priemonė, maskuojanti problemines vietas paakius, patamsėjimus, mimikos raukšles tinka ant vokų, kaip šešėlių pagrindai. Būna taip pat įvairių atspalvių(balti, žali, violetiniai, geltoni, oranžiniai, rudi..).Mary Kay turi smelio (gelsvas) atspalvi ir rausva.
Na pasakiau tai kiek as zinau,nebent kazko nesupratau apie ka kalba ir maisau priemones