Įkraunama...
Įkraunama...

Mary Kay

Labutis visoms, kurios cia supranta apie MK ir gali patarti. drinks_cheers.gif
Sia kosmetika naudoju ir zinau seniai, seseliai jau minejau sitoj temelej, kad man nepakeiciami, bet va kremuku ir as negaliu pagirti, na tiesiog man jie netiko..
ir tik poto paskaiciau kaip kazkuri rase,kad juos galima grazinti blink.gif sia kosmetika perku is savo tetos kuri ja prekiauja, bet pasirodo net gimines tokiu dalyku nepasako... doh.gif simtais kainuojantys kremai guli spintoje, nes man jie netinka, o kiek jau ismeciau doh.gif o isbandziau beveik viska blink.gif
tik viena klausimeli turiu dar:
ar dar yra skutimosi rinkinys moterims? na seniau budavo kremukas ten toks kojytems skustis is losjonas berots, kaip jisai? Esu girdejusi,kad buvo geras. MB naudoja vyriska linija skutimuisi ir negali ja atsidziaugti, putu reikia nedaug ir iskarto pastebejo,kad geru putu pagalba oda yra taip suminkstinama ,kad nebesusipjausto savo veiduko wub.gif todel galvoju,gal man kojytems to rinkinuko reik blink.gif bet ar yra jis dar?
ir kaip Jums serveteles makiazui valytis? ar geros jos? ar tiesiog...
aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pomona33: 16 birželio 2010 - 22:58
QUOTE(Pomona33 @ 2010 06 16, 23:56)
Labutis visoms, kurios cia supranta apie MK ir gali patarti.  drinks_cheers.gif
Sia kosmetika naudoju ir zinau seniai, seseliai jau minejau sitoj temelej, kad man nepakeiciami, bet va kremuku ir as negaliu pagirti, na tiesiog man jie netiko..
ir tik poto paskaiciau kaip kazkuri rase,kad juos galima grazinti  blink.gif sia kosmetika perku is savo tetos kuri ja prekiauja, bet pasirodo net gimines tokiu dalyku nepasako... doh.gif  simtais kainuojantys kremai guli spintoje, nes man jie netinka, o kiek jau ismeciau  doh.gif o isbandziau beveik viska  blink.gif
tik viena klausimeli turiu dar:
ar dar yra skutimosi rinkinys moterims? na seniau budavo kremukas ten toks kojytems skustis is losjonas berots, kaip jisai? Esu girdejusi,kad buvo geras. MB naudoja vyriska linija skutimuisi ir negali ja atsidziaugti, putu reikia nedaug ir iskarto pastebejo,kad geru putu pagalba oda yra taip suminkstinama ,kad nebesusipjausto savo veiduko  wub.gif  todel galvoju,gal man kojytems to rinkinuko reik  blink.gif bet ar yra jis dar?
aciu uz atsakymus 4u.gif

Taip ,skutimosi rinkinukas yra,niekur jis nedingo.Labai juo dziaugiuosi thumbup.gif
O del serveteliu apie kurias kalbate? Apie tas kur tik valyti makiazui,ar su zoleliu ekstraktais makiazui valyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2010 06 16, 22:13)
1.Prausiklis
2.Kauke
3.Tonikas
4.Kremas
5.Apsauginis kremas (makiazo pagrindas,arba kitaip krempudra).

Kaip man aiskino konsultante apsauginis kremas nera tas pats kas makiazo pagrindas g.gif Ir kad ant apsaugeles papildomai tepamas makiazo pagrindas.

QUOTE(Pomona33 @ 2010 06 16, 23:56)

ar dar yra skutimosi rinkinys moterims? na seniau budavo kremukas ten toks kojytems skustis is losjonas berots, kaip jisai? Esu girdejusi,kad buvo geras. MB naudoja vyriska linija skutimuisi ir negali ja atsidziaugti, putu reikia nedaug ir iskarto pastebejo,kad geru putu pagalba oda yra taip suminkstinama ,kad nebesusipjausto savo veiduko  wub.gif  todel galvoju,gal man kojytems to rinkinuko reik  blink.gif bet ar yra jis dar?
aciu uz atsakymus 4u.gif

As turiu skutimosi zele/duso zele (du vienama, jus apie sita?), tai man labai patinka, kas man svarbiausia nesausina odos ir uztenka labai ilgam. Tik gal man noretusi, kad kiek daugiau putuotu.
MB irgi liko patenkintas tiek putomis tiek zele po skutimosi, jus turi problematiska veido oda, po skutimosi labai beria, bet po MK oda atrodo maziau sudirginta. O vat vyriskas veido kremas jam netiko.
Man serveteles makiazui valyti nepatiko, nuvalo tikrai netobulai.
Atsakyti
Labas, 4u.gif

Aciu atsakiusioms, 4u.gif atsiprasau, kad ne vietoje parasiau.(nes cia tik atsiliepimai blush2.gif )
Tad noriu paklausti MK kataloge raso brandziai odai, o pagal MK nuo kada skaitosi brandi oda?
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 06 17, 11:03)
Kaip man aiskino konsultante apsauginis kremas nera tas pats kas makiazo pagrindas  g.gif Ir kad ant apsaugeles papildomai tepamas makiazo pagrindas.

schmoll.gif o kas tada pagal Jusu konsultante yra apsauginis kremas -apsaugele? Tada kas makiazo pagrindas?- ta pati apsaugele? doh.gif
Na cia ta niekaip nesupratau g.gif

QUOTE(luga @ 2010 06 17, 14:51)
Tad noriu paklausti MK kataloge raso brandziai odai, o pagal MK  nuo kada skaitosi brandi oda?

Butent apie koki produkta klausiat?
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2010 06 16, 23:12)
Taip ,skutimosi rinkinukas yra,niekur jis nedingo.Labai juo dziaugiuosi  thumbup.gif
O del serveteliu apie kurias kalbate? Apie tas kur tik valyti makiazui,ar su zoleliu ekstraktais makiazui valyti?  g.gif

aciu uz ats 4u.gif
As net nezinojau,kad dar ir kitokios atsirado serveteles doh.gif
as turejau omeny serveteles, tokiam ruzavam ipakavime budavo makiazui valyti, o jei atsiradi ir kitos tai kokios jos? Kurios geresnes ir kuo skiriasi?
Papildyta:
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 06 17, 10:03)

As turiu skutimosi zele/duso zele (du vienama, jus apie sita?), tai man labai patinka, kas man svarbiausia nesausina odos ir uztenka labai ilgam. Tik gal man noretusi, kad kiek daugiau putuotu.MB irgi liko patenkintas tiek putomis tiek zele po skutimosi, jus turi problematiska veido oda, po skutimosi labai beria, bet po MK oda atrodo maziau sudirginta. O vat vyriskas veido kremas jam netiko.
Man serveteles makiazui valyti nepatiko, nuvalo tikrai netobulai.

Na seniau kiek pamenu rinkinukyje du buteliukai budavo, skutimosi zele moterims ir losjonas berots g.gif o dabar matyt du viename g.gif

o MB irgi odele jautri, po skutimosi visa raudona ypac kaklo oda, tai su MK putomis tiesiog kaip kita oda atrodo thumbup.gif jam netiko losjonas po skutimosi kur yra, na o va kremukas tas su SPF tinka ziauriai, o jo oda labai jautri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2010 06 17, 22:32)
schmoll.gif  o kas tada pagal Jusu konsultante yra apsauginis kremas  -apsaugele? Tada kas makiazo pagrindas?- ta pati apsaugele?  doh.gif
Na cia ta niekaip nesupratau  g.gif

Makiazo pagrindas yra priemone kuri dedasi ant apsaugeles. O apsaugele paruosia veida makiazo pagrindui.
Stai taip man buvo isaiskinta ir jau metus laiko taip naudoju, tik apsaugele tepu labai plonu sluoksniu, tai laaaabai taupiai ji pas mane naudojasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2010 06 17, 22:32)
schmoll.gif  o kas tada pagal Jusu konsultante yra apsauginis kremas  -apsaugele? Tada kas makiazo pagrindas?- ta pati apsaugele?  doh.gif
Na cia ta niekaip nesupratau  g.gif

Čia matyt gavosi sąvokų "makalionė"... biggrin.gif Tikriausiai skirtingos konsultantės produktus skirtingai vadina, todėl dabar nesusikalbam kur kas...
Pavyzdžiui, man apsaugėlė ir apsauginis kremas yra dvi skirtingos sąvokos....
Apsauginiu kremu vadinu kremą su SPF apsauga, o apsaugėle - MK kremą su atspalviu (liaudiškai tariant kreminė pudra arba makiažo pagrindas).

MK Apsaugėlės pagrindinė funkcija yra apsaugoti odą nuo žalingo aplinkos poveikio, ji neužkemša porų ir yra be riebalų, tačiau klientės dažniausiai "apsaugėlę" vadina kremine pudra, nes ji turi atspalvį...

Apsaugėlė taip pat atlieka makiažo pagrindo vaidmenį, kadangi ant jos galima dėti birią arba kompaktinę pudrytes...

Todėl iš esmės galima sakyti, kad apsaugėlė = kreminė pudra = makiažo pagrindas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 06 17, 22:52)
aciu uz ats  4u.gif
As net nezinojau,kad dar ir kitokios atsirado serveteles  doh.gif
as turejau omeny serveteles, tokiam ruzavam ipakavime budavo makiazui valyti, o jei atsiradi ir kitos tai kokios jos? Kurios geresnes ir kuo skiriasi?
Papildyta:
Na seniau kiek pamenu rinkinukyje du buteliukai budavo, skutimosi zele moterims ir losjonas berots  g.gif  o dabar matyt du viename  g.gif

Kitos serveteles yra sausos be zoleliu ekstrakto ,kurios taupo produkcija (ypac akiu makiazo valikli) thumbup.gif Ju kataloge nera wink.gif O skiriasi nuo to kam jas norite naudoti,jei vietoj prausiklio kelioneje,tai siulyciau tas apie kurias zinote Jus is seniau,jei valyti akis vietoj vatos diskeliu tada siulyciau kitas smile.gif

Netaip supratote,tas pats ir dabar tik jos taip ir vadinosi :
Mary Kay kuno prausimosi ir skutimosi zele 2/1
Mary Kay drekinamoji emulsija
Papildyta:
QUOTE(Sidabrinė Fėja @ 2010 06 17, 23:05)
Čia matyt gavosi sąvokų "makalionė"...  biggrin.gif

Todėl iš esmės galima sakyti, kad apsaugėlė = kreminė pudra = makiažo pagrindas  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2010 06 17, 22:15)
Kitos serveteles yra sausos be zoleliu ekstrakto ,kurios taupo produkcija (ypac akiu makiazo valikli)  thumbup.gif  Ju kataloge nera wink.gif O skiriasi nuo to kam jas norite naudoti,jei vietoj prausiklio kelioneje,tai siulyciau tas apie kurias zinote Jus is seniau,jei valyti akis vietoj vatos diskeliu tada siulyciau kitas  smile.gif

Netaip supratote,tas pats ir dabar tik jos taip ir vadinosi :
Mary Kay kuno prausimosi ir skutimosi zele 2/1
Mary Kay drekinamoji emulsija
Papildyta:

drinks_cheers.gif

Aaaa tai zinojau abejas doh.gif tik netaip supratau doh.gif
aha, as kalbu apie tas slapias, kelionei, ne apie tas kur skirtos vietoj vatos diskeliu. rolleyes.gif Tai tos slapios mane domina kaip jos makiaza nuvalo
na aciu Jums ,kad pagaliau susikalbejome lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pomona33 @ 2010 06 17, 23:56)
Aaaa tai zinojau abejas  doh.gif  tik netaip supratau  doh.gif
aha, as kalbu apie tas slapias, kelionei, ne apie tas kur skirtos vietoj vatos diskeliu.  rolleyes.gif  Tai tos slapios mane domina kaip jos makiaza nuvalo
na aciu Jums ,kad pagaliau susikalbejome  lotuliukas.gif

smile.gif
Makiaza nuvalo puikiai , taciau akiu zonai jas naudoti netinka .
Atsakyti
QUOTE(Tigriukee @ 2010 06 18, 06:09)
smile.gif
Makiaza nuvalo puikiai , taciau akiu zonai jas naudoti netinka .

Na tai va, doh.gif vienas jau nusipirkau tokias serveteles, kitos firmos... doh.gif ir kur jas dabar det g.gif
Aciu Jums labai uz atsakyma 4u.gif nes as kai paskaitau uzrasa,kad makiazui valyti, tai atrodo turetu buti savaime suprantama, kad ir akis valyti tinka... doh.gif kam tada tokios reikalingos, jei akim netinka schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti