Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VIId.)

o TAI KIEK GALVU SEIP TURIT, JAUCIU VISA PLANTACIJA....
o CIA MANO NAUJASIASuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2009 11 12, 00:03)
o TAI KIEK GALVU SEIP TURIT, JAUCIU VISA PLANTACIJA....
o CIA MANO NAUJASIASuser posted imageuser posted image

Tikriausiai iš Rimi? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 11 11, 23:37)
siunčiuosi pagrinde iš Royalio, o kitos per eilę metų iš parduotuvių, bazių pažystamų. Taip palaipsniui susikaupė. Kai pradės žydėti būtinai prodysiu. Tik būna , kad  kitos ir kelis metus nežydi, būna, kad nusilpsta svogūnai ir kol vėl neužauga -žiedų nėra.

Galiu tik įsivaizduoti, kad turint tokį kiekį, žiemą galima džiaugtis ne vienu žiedu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2009 11 11, 23:37)
siunčiuosi pagrinde iš Royalio, o kitos per eilę metų iš parduotuvių, bazių pažystamų. Taip palaipsniui susikaupė. Kai pradės žydėti būtinai prodysiu. Tik būna , kad  kitos ir kelis metus nežydi, būna, kad nusilpsta svogūnai ir kol vėl neužauga -žiedų nėra.

Tai lauksim foto bigsmile.gif tokia įvairovė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre.vilnius @ 2009 11 11, 21:33)
O as atvaziavau pas mama paatostogaut. uzlipu laiptais i antra auksta, kuris nesildomas, ir nera daug sviesos - o ten, kokia 8 vazonai su amariliu vaikiukais.

Ar galėsi man kokį vieną Palangės grožį perleisti blush2.gif

Eglužės grožis saugiai dėžutėj ilsisi. Bet svogūno DYDIS, kaip ne palangės grožio bigsmile.gif Tuo pačiu ištraukiau ir lašišiuką iš žemių ir greta suguldžiau wub.gif Dar iš jūsų pasirinksiu palangės grožių daugiau ir pavasarį aš juos sodinsiu į DIDELĮ vazoną thumbup.gif thumbup.gif

Vakar apžiūrėjau švedukus- ogi ir Bogota žiedstiebiuką leidžia thumbup.gif thumbup.gif Oi bus VAIZDŲ yahoo.gif

Po jūsų postų sumąsčiau ir aš patikrinti savo miegalius. Ir ką jūs manot- vienas su puviniu doh.gif Tai aš jį išdraskiau, į margancofkę ir iš ryto paguldžiau džiūti mirksiukas.gif Tikiuosi bus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 12 lapkričio 2009 - 08:49
Dėl puvinio tai gal tiktų kažkoks tirpalas, kurios kardelius augina turėtų geriau žinot, nes jų temytėj skaičiau, kad iškasus kardelius ir kad nesunyktų visas derlius reikia jame pamirkyt,ir tada į rūsį tik nežinau kokiam čia tam tirpale. Parūpo kai mamai iš kokių 40 kardelių liko 17, tai tada paskaitijėjau. Tai gal ir amarilkom tiktų tokia apsauga g.gif
Atsakyti
Laba. Gal kas turit amariliu vaikuciu pardavimui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 11 12, 10:04)
Dėl puvinio tai gal tiktų kažkoks tirpalas, kurios kardelius augina turėtų geriau žinot, nes jų temytėj skaičiau, kad iškasus kardelius ir kad nesunyktų visas derlius reikia jame pamirkyt,ir tada į rūsį tik nežinau kokiam čia tam tirpale. Parūpo kai mamai iš kokių 40 kardelių liko 17, tai tada paskaitijėjau. Tai gal ir amarilkom tiktų tokia apsauga  g.gif

Yra toks tirpalas svogūninėms gėlėms. Vėliau su foto nuotrauką įkelsiu. naudoju ir amariliams smile.gif
Atsakyti
Aš paskutiniu metu tik tyliai stebėjau kaip jūs čia visokius grožius perkat ir laikiau save ant trumpo pavadėlio kad ir aš nesugriešyčiau biggrin.gif Bet dabar jau ir aš turiu kuo pasigirti-mano shetelinginis Liberty išsiskleidė savo grožybes wub.gif vargšo net kotas nulinko doh.gif Nors aš kiek esu turėjus man visi žiedai nusveria kotą blink.gif
P.S. Foto bus rytoj mirksiukas.gif
Atsakyti
Štai tokį aš naudoju:

Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2009 11 12, 10:19)
Aš paskutiniu metu tik tyliai stebėjau kaip jūs čia visokius grožius perkat ir laikiau save ant trumpo pavadėlio kad ir aš nesugriešyčiau  biggrin.gif  Bet dabar jau ir aš turiu kuo pasigirti-mano shetelinginis Liberty išsiskleidė savo grožybes  wub.gif  vargšo net kotas nulinko  doh.gif  Nors aš kiek esu turėjus man visi žiedai nusveria kotą  blink.gif 
P.S. Foto bus rytoj  mirksiukas.gif

Laukiam foto
Atsakyti
Oi lauksim laukism mes žiedelių lauksim, kad jie pasirodytų ir mums foto thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pas mane, kai tik dendrobiukas žydi, tai seilėtekis bet kokį žiedą pamačius doh.gif
Atsakyti