Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (VIId.)

QUOTE(cunami @ 2009 11 12, 10:19)
Aš paskutiniu metu tik tyliai stebėjau kaip jūs čia visokius grožius perkat ir laikiau save ant trumpo pavadėlio kad ir aš nesugriešyčiau  biggrin.gif  Bet dabar jau ir aš turiu kuo pasigirti-mano shetelinginis Liberty išsiskleidė savo grožybes  wub.gif  vargšo net kotas nulinko  doh.gif  Nors aš kiek esu turėjus man visi žiedai nusveria kotą  blink.gif 
P.S. Foto bus rytoj  mirksiukas.gif

Gerai augini, jei žiedai nusveria kotą thumbup.gif
Atsakyti
Matėt šio sezono naujieną Tosca (foto skolinta wink.gif )
user posted image
karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 12 lapkričio 2009 - 10:13
QUOTE(Teska @ 2009 11 11, 19:02)
Amariliai jau pas mane  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Aš būsiu kiaulė ir sau didesnį pasiliksiu  blush2.gif  4u.gif

Tai zinoma,taip ir priklauso drinks_cheers.gif Jau vien uz rupesti turiu but dekinga 4u.gif Tai kau jau turesi visa 'rinkinuka"-lauksiu ziniu ax.gif
O gal ko nors gero PC yra uzvezta,kur nors? g.gif ar tik Red lion bombos visur karaliauja?

bigsmile.gif kiek pas jus zieduku nusimato greitu laiku thumbup.gif
Mane tai kol kas tik orchiu ziedai dziugina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2009 11 12, 10:13)
karsta.gif

O kur čia tokia naujiena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2009 11 12, 11:13)
user posted image
karsta.gif

Vau bigsmile.gif Noriu ... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2009 11 12, 11:13)
user posted image
karsta.gif

Labai gražus, bet man dar pilnaviduriams silpnybė nesibaigė, tai susilaikysiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2009 11 11, 12:27)
su vienu svogunu nerizikuochiau schmoll.gif  imsiu mazhiausiai 4-5. Ish ju gal bent vienas ishgyvens rolleyes.gif
del plastikiniu vazonu,- skaichiau uzsienio amarilsciku forumuose, kad i zheme primaisho perlito,- tada ji laidesne orui, o tuo pachiu, sugeria pertekline dregme, veliau ja ish leto atiduodamas zhemei. Gal verta pabandyti g.gif

4-5 blink.gif pavydziu kad gali tiek sau leist blush2.gif jau tikrai is tiek keletas gyvu liktu..
O zeme as ir naudoju su perlitu-pirkau jau gatavai sumaisyta maisiukuose..nu tikrai labai faina tokia puri thumbup.gif Turetu patikt amarilkom smile.gif
Atsakyti
Gal kuri netyčia važiuodama amariliukų pasiimti, užsuko į schetelig pažiūrėt amarilkų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teska: 12 lapkričio 2009 - 10:40
QUOTE(Teska @ 2009 11 12, 10:40)
Gal kuri netyčia važiuodama amariliukų pasiimti, užsuko į schetelig pažiūrėt amarilkų?

Aš TIKRAI NE schmoll.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 11 12, 11:41)
Aš TIKRAI NE  schmoll.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

o kodėl aš neužėjau doh.gif labai gundžiausi, bet neužsukau, o dabar gailiuos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 11 12, 11:40)

Jei viskas pavyks, tai šeštadienį užsuksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 11 12, 09:30)
4-5 blink.gif pavydziu kad gali tiek sau leist blush2.gif jau tikrai is tiek keletas gyvu liktu..
O zeme as ir naudoju su perlitu-pirkau jau gatavai sumaisyta maisiukuose..nu tikrai labai faina tokia puri thumbup.gif Turetu patikt amarilkom smile.gif

nu chia ne galejime sau leist esme, o dideliam nore lotuliukas.gif be to, amerikoj jie tikrai labai pigus,- perkant 3 vienas kainuoja 4 $ tik. tai kiek chia?- 10 litu? irnesakyk.gif bet neatrasho jie, padlos, i mano uzhklausimus doh.gif reikes bandyt per aplinkui siustis unsure.gif jei gausiu sveiku ir gyvu,- pasidalinsiu su tavim friends.gif
Atsakyti