Įkraunama...
Įkraunama...

Kur patartumėte keliauti pavasarį

Sveiki smile.gif šiemet atostogos nusimato liepą. kur patartumėt keliauti liepos pradžioje-viduryje? noriu pabėgti iš LT rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.P @ 2009 05 07, 13:24)
taip, bet liepos mėn., jaučiu, galima iškepti kaip viščiukui ant griliaus, jei turima galvoj pietų pusė. biggrin.gif

Na, pernai Turkijoj liepos pabaigoj - rugpjūčio pradžioj būdavo virš +40, bet neiškepėm biggrin.gif Manau, žmogus pats žino, ar gali didesnį karštį pakelt, ar ne. Jei ne-lai traukia į kokią Norvegiją smile.gif Tik nereikia pamiršt, kad ten kažkoks kitoks tas karštis. Aš, kai Lietuvoj +30 jau gaištu, vos kojas pavelku, o Turkijoj normaliai jaučiausi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2009 05 07, 12:37)
Na, pernai Turkijoj liepos pabaigoj - rugpjūčio pradžioj būdavo virš +40, bet neiškepėm biggrin.gif Manau, žmogus pats žino, ar gali didesnį karštį pakelt, ar ne. Jei ne-lai traukia į kokią Norvegiją smile.gif Tik nereikia pamiršt, kad ten kažkoks kitoks tas karštis. Aš, kai Lietuvoj +30 jau gaištu, vos kojas pavelku, o Turkijoj normaliai jaučiausi thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mes praeitais metais per pati karsti keliavome Kretoje visas dienas...normalu viskas buvo... smile.gif
Atsigaivinimui man padedavo...suvilgyti ranku alkunes saltu vandeniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Įdomi @ 2009 05 07, 14:37)

Todel, kad Turkijoj tokios tempos nebuvo tongue.gif Pernai buvom rugpjucio pirmom dienom. Pagal saita gismeteo nurode, kad bus 35-36, nuvaziavom, o ten viesbucio elektrinis rode...+45 bigsmile.gif Kadangi vezemes kudiki, tai naturalu, kad isidejau oro termometra, ir ka, jis rode tik...+35 biggrin.gif
Zodziu, nezinau, ka ten skaiciavo ir pagal ka, juk buna celsijaus ir fareingeito matavimai, ale normaliai jautemes ir mes, ir kudikis Turkijoj vidurvasary. O kur malonumas maudytis +30 laipsniu juroje wub.gif Ja irgi ismatavom, irgi del kudikio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.P @ 2009 05 07, 13:24)
taip, bet liepos mėn., jaučiu, galima iškepti kaip viščiukui ant griliaus, jei turima galvoj pietų pusė. biggrin.gif

Man liepą-rugpjūtis idealus laikas keliauti į kalnus. Slovakijos Tatrai arba Alpės Bavarijos, Šveicarijos, Prancūzijos pusėje. Tiesiog fantastika.
Atsakyti
Kur patartumėt per Velykas pabėgti nuo visų kumpių ir kiaušinių? Pinigėlių skirti galim nedaug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linuskė @ 2010 01 29, 14:14)
Kur patartumėt per Velykas pabėgti nuo visų kumpių ir kiaušinių? Pinigėlių skirti galim nedaug smile.gif

Priklauso ko tikites is atostogu, jei norit keliauti po sali ir nemegstat sedeti viesbuty kur viskas iskaiciuota tai siulyciau pietu Ispanija arba Portugalija, nes ten lengva keliauti savarankiskai, mes keliavom praeitais metais su nuomuotu masiniuku po Portugalija ir buvai labai smagu ir patogu,zmones labai draugiski, jei patys nekalba angliskai tai butinai suras ka nors kas kalba ir tikrai nepaliks bedoje.Ispanija man irgi labai patiko, buvau ten tris kartus skirtingose vietose ir tikrai dar sugrisciau.Graikija irgi verta pamatyti tik ten viskas brangiau man pasirode.Oras balandi bus neblogas visose mano isvardintose salyse.Jei norit maudyniu ir paguleti pleze tai reiketu gal Egipta ar Kanaru salas rinktis, bet ten nebuvau tai negaliu patarti.Aisku dar yra daug nuostabiu tolimesniu saliu, bet jei biudzetas ribotas tai ju nesiulau.Cia yra neblogas puslapiukasEurope travel-gal rasit kokiu ideju.Dar pamirsau pamineti Roma,ten tkrai yra ka veikti ir balandy turetu buti super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareuk: 29 sausio 2010 - 20:31
QUOTE(vasareuk @ 2010 01 29, 19:26)
Priklauso ko tikites is atostogu, jei norit keliauti po sali ir nemegstat sedeti viesbuty kur viskas iskaiciuota tai siulyciau pietu Ispanija arba Portugalija, nes ten lengva keliauti savarankiskai, mes keliavom praeitais metais su nuomuotu masiniuku po Portugalija ir buvai labai smagu ir patogu,zmones labai draugiski, jei patys nekalba angliskai tai butinai suras ka nors kas kalba ir tikrai nepaliks bedoje.Ispanija man irgi labai patiko, buvau ten tris kartus skirtingose vietose ir tikrai dar sugrisciau.Graikija irgi verta pamatyti tik ten viskas  brangiau man pasirode.Oras balandi bus neblogas visose mano isvardintose salyse.Jei norit maudyniu ir paguleti pleze tai reiketu gal Egipta ar Kanaru salas rinktis, bet ten nebuvau tai negaliu patarti.Aisku dar yra daug nuostabiu tolimesniu saliu, bet jei biudzetas ribotas tai ju nesiulau.Cia yra neblogas puslapiukasEurope travel-gal rasit kokiu ideju.Dar pamirsau pamineti Roma,ten tkrai yra ka veikti ir balandy turetu buti super thumbup.gif

Puslapis turetu buti europe travel soriukas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareuk: 29 sausio 2010 - 20:51
Maldyvai arba Karibai.
Atsakyti
Tenerifė ( ar kt. Kanarų sala) thumbup.gif
Atsakyti
mes rugpjuty planuojam i Šveicariją. O gal kitą šalį rinktis? Dar galutinai neapsisprendėm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paradigma @ 2009 05 06, 14:46)
Sveiki  smile.gif  šiemet atostogos nusimato liepą. kur patartumėt  keliauti liepos pradžioje-viduryje? noriu pabėgti iš LT  rolleyes.gif

Jalta bigsmile.gif

Antra šalis/kurortas į kurį noriu grįžti ne vieną kartą 4u.gif
nepamačiau datos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 09 kovo 2010 - 01:17