Įkraunama...
Įkraunama...

Kur patartumėte keliauti pavasarį

Labas visiems kas planuoja keliauti ar jau kelavo geguzes men.
Mes planuojam kelione su dviem vaikais: 1,2 m ir 5 m. geguzes menesi. Tai noriu suzinuoti i koki sali geriau nuvaziuoti, kad budu silta ir jura silta.
Atsakyti
Turkija, Egiptas. Vaikai nedideli, turbūt, nenorėsit intensyvios kelionės. Tuo laiku ir Kroatijoj, Prancūzijoj, Ispanijoj, Šveicarijoj gražu smile.gif
Oi, kaip laukiu kokios kelionės. Širdis cypia. Pernai negalėjau išvažiuot, nes mažas vaikelis, tai visą vasarą tik tos mintys sukosi, net naktimis sapnuodavau, bet vaikas svarbiau ax.gif Ir šiemet nežinau, kaip pavyks, bet teks ryžtis. Man gal bus sunkaiu, nei jam g.gif
Atsakyti
Sveiki. Reike patarimu, kur galima nuo 20 balandziu nuvazijot atostagu, kad butu oras siltas,jura g.gif patarkit mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
o man reik patarimo kur nuvaziuoti uo kovo 20 biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Atejau pas jus su klausimeliu, tikiuosi kas nors pagelbes smile.gif
Kur pataretumete nuvykti (Europa) kovo men. (link pabaigos), kad butu galimybe i jura ilisti? g.gif Numanau, kad variantu nedaug, nes kiek ziurineju pati, tai visur dar pakankamai salta verysad.gif Turbut galetu tikti tik koks Egiptas ar Turkija g.gif Bet as tokia kelioniu zinove, kad galiu ir grybauti doh.gif biggrin.gif
Buciau labai dekinga, jei kas nors mane bent kiek apsviestu ir akytes atmerktu biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2011 02 28, 13:25)
Laba diena  4u.gif

Atejau pas jus su klausimeliu, tikiuosi kas nors pagelbes  smile.gif 
Kur pataretumete nuvykti (Europa)  kovo men. (link pabaigos), kad butu galimybe i jura ilisti?  g.gif  Numanau, kad variantu nedaug, nes kiek ziurineju pati, tai visur dar pakankamai salta  verysad.gif  Turbut  galetu tikti tik koks Egiptas ar Turkija  g.gif  Bet as tokia kelioniu zinove, kad galiu ir grybauti  doh.gif  biggrin.gif 
Buciau labai dekinga, jei kas nors mane bent kiek apsviestu ir akytes atmerktu  biggrin.gif  mirksiukas.gif

Kovo mėnesį į jūrą Europoje drąsiai galite įlisti Kanarų salose (Gran Kanarija, Tenerifė ir t.t.)... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2011 02 28, 11:51)
Kovo mėnesį į jūrą Europoje drąsiai galite įlisti Kanarų salose (Gran Kanarija, Tenerifė ir t.t.)... 4u.gif

Numanau, kad tokia kelione truputi brangesne nei vidutine? g.gif Mama sumaste pailseti, tai jei reiktu kokio nebrangaus varianto, bet ir reikalavimu pas ja nedaug, tiesiog poilsine kelione, su jura ir saulute ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2011 02 28, 13:54)
Numanau, kad tokia kelione truputi brangesne nei vidutine?  g.gif  Mama sumaste pailseti, tai jei reiktu kokio nebrangaus varianto, bet ir reikalavimu pas ja nedaug, tiesiog poilsine kelione, su jura ir saulute  ax.gif

Taip, jei iš LT, tai tikrai brangiau, nei vidutinė...Bet mamai kitoks variantas ko gero ir netinka, tad jei kovo mėnesį, tai belieka Egiptas... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2011 02 28, 15:52)
Taip, jei iš LT, tai tikrai brangiau, nei vidutinė...Bet mamai kitoks variantas ko gero ir netinka, tad jei kovo mėnesį, tai belieka Egiptas... mirksiukas.gif

Na, siaip ji is Londono zada skristi, bet ne per agentura, o savarankiskai. Egiptas man irgi atrodo tinkamiausias pagal ora ir kaina, bet jauciu dabar po tu ivykiu su rykliais, gali ji atsisakyt sio mano pasiulymo lotuliukas.gif O kaip Turkija, salta dar turbut bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2011 02 28, 18:03)
Na, siaip ji is Londono zada skristi, bet ne per agentura, o savarankiskai. Egiptas man irgi atrodo tinkamiausias pagal ora ir kaina, bet jauciu dabar po tu ivykiu su rykliais, gali ji atsisakyt sio mano pasiulymo  lotuliukas.gif  O kaip Turkija, salta dar turbut bus?  g.gif

Jei nori skristi iš Londono ir dar savarankiškai, tai manau geriausias variantas ir būtų Kanarų salos. Į jas iš Londono skraido Raynair kompanija ir kaina tikrai bus gera 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2011 03 01, 07:49)
Jei nori skristi iš Londono ir dar savarankiškai, tai manau geriausias variantas ir būtų Kanarų salos. Į jas iš Londono skraido Raynair kompanija ir kaina tikrai bus gera 4u.gif

Na reik apmastyt sita varianta, aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Mes balandi varisim i Kanarų salos , Playa de las Americas Gal kas koke info,pasidalins mirksiukas.gif patiko ? ka reike su savim pasiimt ? kaip kainos ten? nu eskursijom, maistui gal blush2.gif
Atsakyti