Labas visiems kas planuoja keliauti ar jau kelavo geguzes men.
Mes planuojam kelione su dviem vaikais: 1,2 m ir 5 m. geguzes menesi. Tai noriu suzinuoti i koki sali geriau nuvaziuoti, kad budu silta ir jura silta.
Turkija, Egiptas. Vaikai nedideli, turbūt, nenorėsit intensyvios kelionės. Tuo laiku ir Kroatijoj, Prancūzijoj, Ispanijoj, Šveicarijoj gražu
Oi, kaip laukiu kokios kelionės. Širdis cypia. Pernai negalėjau išvažiuot, nes mažas vaikelis, tai visą vasarą tik tos mintys sukosi, net naktimis sapnuodavau, bet vaikas svarbiau
Ir šiemet nežinau, kaip pavyks, bet teks ryžtis. Man gal bus sunkaiu, nei jam

Oi, kaip laukiu kokios kelionės. Širdis cypia. Pernai negalėjau išvažiuot, nes mažas vaikelis, tai visą vasarą tik tos mintys sukosi, net naktimis sapnuodavau, bet vaikas svarbiau

o man reik patarimo kur nuvaziuoti uo kovo 20

Laba diena
Atejau pas jus su klausimeliu, tikiuosi kas nors pagelbes
Kur pataretumete nuvykti (Europa) kovo men. (link pabaigos), kad butu galimybe i jura ilisti?
Numanau, kad variantu nedaug, nes kiek ziurineju pati, tai visur dar pakankamai salta
Turbut galetu tikti tik koks Egiptas ar Turkija
Bet as tokia kelioniu zinove, kad galiu ir grybauti
Buciau labai dekinga, jei kas nors mane bent kiek apsviestu ir akytes atmerktu

Kur pataretumete nuvykti (Europa) kovo men. (link pabaigos), kad butu galimybe i jura ilisti?

QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2011 02 28, 13:25)
Laba diena
Numanau, kad variantu nedaug, nes kiek ziurineju pati, tai visur dar pakankamai salta
Turbut galetu tikti tik koks Egiptas ar Turkija
Bet as tokia kelioniu zinove, kad galiu ir grybauti

Kovo mėnesį į jūrą Europoje drąsiai galite įlisti Kanarų salose (Gran Kanarija, Tenerifė ir t.t.)...

QUOTE(Tete2006 @ 2011 02 28, 11:51)
Kovo mėnesį į jūrą Europoje drąsiai galite įlisti Kanarų salose (Gran Kanarija, Tenerifė ir t.t.)... 

Numanau, kad tokia kelione truputi brangesne nei vidutine?

QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2011 02 28, 13:54)
Numanau, kad tokia kelione truputi brangesne nei vidutine?
Mama sumaste pailseti, tai jei reiktu kokio nebrangaus varianto, bet ir reikalavimu pas ja nedaug, tiesiog poilsine kelione, su jura ir saulute 

Taip, jei iš LT, tai tikrai brangiau, nei vidutinė...Bet mamai kitoks variantas ko gero ir netinka, tad jei kovo mėnesį, tai belieka Egiptas...

QUOTE(Tete2006 @ 2011 02 28, 15:52)
Taip, jei iš LT, tai tikrai brangiau, nei vidutinė...Bet mamai kitoks variantas ko gero ir netinka, tad jei kovo mėnesį, tai belieka Egiptas... 

Na, siaip ji is Londono zada skristi, bet ne per agentura, o savarankiskai. Egiptas man irgi atrodo tinkamiausias pagal ora ir kaina, bet jauciu dabar po tu ivykiu su rykliais, gali ji atsisakyt sio mano pasiulymo

QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2011 02 28, 18:03)
Na, siaip ji is Londono zada skristi, bet ne per agentura, o savarankiskai. Egiptas man irgi atrodo tinkamiausias pagal ora ir kaina, bet jauciu dabar po tu ivykiu su rykliais, gali ji atsisakyt sio mano pasiulymo
O kaip Turkija, salta dar turbut bus? 

Jei nori skristi iš Londono ir dar savarankiškai, tai manau geriausias variantas ir būtų Kanarų salos. Į jas iš Londono skraido Raynair kompanija ir kaina tikrai bus gera

QUOTE(Tete2006 @ 2011 03 01, 07:49)
Jei nori skristi iš Londono ir dar savarankiškai, tai manau geriausias variantas ir būtų Kanarų salos. Į jas iš Londono skraido Raynair kompanija ir kaina tikrai bus gera 

Na reik apmastyt sita varianta, aciu uz patarimus

Mes balandi varisim i Kanarų salos , Playa de las Americas Gal kas koke info,pasidalins
patiko ? ka reike su savim pasiimt ? kaip kainos ten? nu eskursijom, maistui gal