Įkraunama...
Įkraunama...

1997m gimusių paaugliukų mamos

QUOTE(rasike @ 2010 06 21, 20:12)
ojej...tai pagirta tarp vyru esi  thumbup.gif

wacko.gif kaip cia pasakius... dar du katinas ir suo - patinai, o man kompanija palaiko tik sunike kambarine ir dickio mergaite retkarciais atvaziuoja. Tiesa didysis ne biologinis man vaikas, bet savas kraujas ir mano uzaugintas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2010 06 21, 21:57)
wacko.gif kaip cia pasakius... dar du katinas ir suo - patinai, o man kompanija palaiko tik sunike kambarine ir dickio mergaite retkarciais atvaziuoja. Tiesa didysis ne biologinis man vaikas, bet savas kraujas ir mano uzaugintas  4u.gif

saunuole kokia, musu seimoj dabar isivyravo lygybe
Atsakyti
QUOTE(skurdas @ 2010 06 21, 21:29)
saunuole kokia, musu seimoj dabar isivyravo lygybe

smile.gif ne tokia ir saunuole - gyvenimas priverte rinktis: auginti paciai ar vaiku namai. Pasirinkimo sakyciau nebuvo - uzauginau as su vyru ax.gif O kad pas mus lygybe lytyse isivyrautu reiketu dar gerokai pasidarbuoti toje srityje kasytes raitant lotuliukas.gif , bet gal jau kaip ir aciu - uzteks to ka turiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(praavil @ 2010 06 21, 16:19)
Artemide , kaip faina kad pakeliausit  thumbup.gif mes kolkas po Lietuva keliaujam su vaikiukais, maniškis į užusienį tai tik su šokių kolektyvu buvo išvažiavęs, tai pliusą užsidėjo, nebezyzia, kad nevažiuojam , o mažiai dar ir pasų neturi, vis neprisiruošiam padaryti...

O kur šokat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2010 06 21, 23:28)
O kur šokat? ax.gif

Šokam 7 metus Moksleivių rūmų Tautinių šokių kolektyve "Malūnėlis" smile.gif

Ale žiūriu čia net kelios turi 1997 + 2001
maniškiai kol mažesni buvo sutarė puikiai, o dabar jau paugliukas čirškia kad jį nervina sesė, kad maivosi ir t.t. tai labai sveika kai mašinos gale per vidurį pasodintas mažasis, jis abiem patinka tai ramu, ypač kai keliones metu visi trys miega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(praavil @ 2010 06 22, 11:59)
Šokam 7 metus Moksleivių rūmų Tautinių šokių kolektyve "Malūnėlis"  smile.gif

Ale žiūriu čia net kelios turi 1997 + 2001
maniškiai kol mažesni buvo sutarė puikiai, o dabar jau paugliukas čirškia kad jį nervina sesė, kad maivosi ir t.t. tai labai sveika kai mašinos gale per vidurį pasodintas mažasis, jis abiem patinka tai ramu, ypač kai keliones metu visi trys miega  biggrin.gif

Kažkur tai matyta ir girdėta doh.gif hihihi.gif

Mes tai Kalveliukai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2010 06 22, 13:52)
Kažkur tai matyta ir girdėta  doh.gif  hihihi.gif

Mes tai Kalveliukai... ax.gif

ooo pagrindiniai konkurentai kovojant dėl laureatų vardo biggrin.gif
Atsakyti
Labukas..... tylu cia kazkaip g.gif
Atsakyti
labas

vel isvaziuoju pas tevus,busim iki liepos men

nors orai prasti,bet linkiu gero linksmo ilgojo savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Ką veikiat pavyzdžiui dirbat, atostogaujat, vaikus namie auginat?

Aš džiūgauju, kad liko darbo 15 minučių ir turėsiu poilsio, nežinau ką veiksiu, bet dabar tai noriu miegot, kažkaip tas lietutis migdančiai veikia smile.gif

Neturim draugų rate jokių Jonų ir Janinų tai šios šventės mūsų neįpareigoja, laisvas laikas kaip sakant...o kad pinigų neprūdai tai kogero namuose tupinėsim ax.gif nors norėtusi šen ten pasilakstyti...nu... bet...tačiau...gal kada nors biggrin.gif

Smagaus savaitgalio 4u.gif jei rasiu laiko ir namie nosį įkišiu į kompą smile.gif
Atsakyti
Mes visi atostogaujam... orelis kelionėms nekoks...tai greičiausia ir joninės namie praeis
Atsakyti
QUOTE(praavil @ 2010 06 23, 15:17)
Ką veikiat pavyzdžiui dirbat, atostogaujat, vaikus namie auginat?

Aš džiūgauju, kad liko darbo 15 minučių ir turėsiu poilsio, nežinau ką veiksiu, bet dabar tai noriu miegot, kažkaip tas lietutis migdančiai veikia  smile.gif

Neturim draugų rate jokių Jonų ir Janinų tai šios šventės mūsų neįpareigoja, laisvas laikas kaip sakant...o kad pinigų neprūdai tai kogero namuose tupinėsim  ax.gif nors norėtusi šen ten pasilakstyti...nu... bet...tačiau...gal kada nors  biggrin.gif

Smagaus savaitgalio  4u.gif jei rasiu laiko ir namie nosį įkišiu į kompą  smile.gif

nu ka veikiam smile.gif
ryte atsikeliam ir visa diena apie vaikus tupineju ir namus kuopiu, bet tvarkos kaip ner taip ner, ai tiesa, vakar masina technikine variau, tai eilej ilgai stovejau, o paskui kas neatitiko reikalvaimu taise pazystamas remontininkas, tai as pas puske visa likusia diena prasedejau,
as kazkaip neturiu laisvo laiko, o jei yra tai paguliu blush2.gif , bet retai dien taip bunanebent kai didieji vel i mokykla prades eiti lotuliukas.gif
Atsakyti