Įkraunama...
Įkraunama...

1997m gimusių paaugliukų mamos

QUOTE(praavil @ 2010 06 23, 11:44)
ooo pagrindiniai konkurentai  kovojant dėl laureatų vardo  biggrin.gif

schmoll.gif schmoll.gif
Brazdžiūtė be konkurencijos, tai Malūnėlis be konkurencijos.... Aguonėlė Panevėžy parodė...
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2010 06 23, 16:37)
schmoll.gif  schmoll.gif
Brazdžiūtė be konkurencijos, tai Malūnėlis be konkurencijos.... Aguonėlė Panevėžy parodė...

tipo korupcija unsure.gif

nežinau, nebuvau, kitų programų nemačiau...
prieš kelis metus buvau Kalvelio jubiliejiniam koncerte...man gražu buvo 4u.gif

labiausia man patinka kai Kauno dainų šventėj, o dar geriau respublikinėje daug kolektyvų draugiškai šoka mirksiukas.gif

Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif
Atsakyti
ax.gif sakau temute labai jau apmire...visos dziaugiates vasariskais orais bigsmile.gif
Atsakyti
Labai smarkiai dirbau kolegės atostogavo tai ir už dvi ir už tirs variau, o darbelio vasara pas mumis ohoho...bet jau matau šviesą tunelio gale , nuo kitos savaitės atostogos, tai jau penktadinį po darbuko startuojam į pajūrį thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif o as atvirksciai - atostogavau ax.gif , bet ziuriu per ta laika cia niekas nebendravo.
Atsakyti
aha pabėgo visos, aš kaip naujokė ir netriukšmauju, laukiu kol kas atsiras ax.gif

Atsakyti
As atsiradau. labukas... tik labai trumpai pabusiu ir einu jau ilsetis.... ryt vel i darba doh.gif
Atsakyti
Sveikos , na mes taip ir atostogavom... vyras pirmiau paskui as tai net isleke niekur nebuvom si met unsure.gif man atostogos jau i pabaiga o antradieni darban doh.gif

Andriu jau apipirkinejam mokyklai ir kagi... vel nauji mokslo metai doh.gif doh.gif

dar , pries pora savaiciu adenoidus isoperavom ,tai gal kvepuos geriau ir slogos baigsis. rolleyes.gif

Laukiam rugsejo ,varysim londono apziuret blush2.gif smile.gif ir sese aplankyt wub.gif

kaip jusu vaikuciai? juk jau 7 klase sviecia doh.gif ar laukia mokslu?/
Papildyta:
Mergaites, maciau kad musu Kotryna nestuke.gif wub.gif jetau kaip gerai ji tiek lauke wub.gif wub.gif
Papildyta:
va pasirodom rolleyes.gif rolleyes.gif

user posted image

Atsakyti
Labas rytas.. aptilo mamytes.. ruosiasi ko gero rugsejo pirmajai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasike @ 2010 08 14, 08:15)
Labas rytas.. aptilo mamytes.. ruosiasi ko gero rugsejo pirmajai...  g.gif

mes dar ne irnesakyk.gif rolleyes.gif
Atsakyti