Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba 5-tema

QUOTE(rogrinta @ 2009 11 13, 23:00)
Vo kaip reik prekiaut kasdien  yess.gif Mokinkitės moteros  mirksiukas.gif
Juodom raganom negali būt tokia diena nesėkminga  thumbup.gif

blush2.gif negedink
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2009 11 13, 17:53)
na ka visai nebloga diena gavos is tu nervu thumbup.gif jauciu kad geriausia sia savaite thumbup.gif o taip pykau blush2.gif

na baiit, sprogsiu iš pavydo doh.gif (labai džiaugiuosi už jus visas wink.gif

QUOTE(Emilyte @ 2009 11 13, 19:37)

Man šiandien dienelė superinė,pirmą savaitę tik taip gerai buvo,tai šis tryliktas penktadienis man buvo sėkmingas kaip niekada ax.gif  thumbup.gif

O dėl humanos tai manau,vistiek iš tonos rasi tokių rūbų kad parduosi ir atsipirks,nes juk už tona mokėtum tik 250lt plius kuras,o rast gal ir gali gerų,dzin kad daug išsimesi. Tik va kaip parsivežti g.gif

pavydžiu cool.gif

Jei aš gerai skaičiuoju, o tai darau kožną dieną, tai tona turėtų kaštuoti 450 cool.gif

QUOTE(rogrinta @ 2009 11 13, 19:56)
Visai nebloga dienelė  smile.gif

nu baikit, pas mus prasta verysad.gif

QUOTE(doviliukei @ 2009 11 13, 21:08)

man reik labai dideliu drabuziu  doh.gif bet nieks ju neturi verysad.gif

aš, aš turiu bigsmile.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Šiandien prikabinau striukių, paltų, ryt (arba poryt) važiuosiu kabinti naujos siuntos, tikiuosi ir man pavyks prasimušti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 13, 23:02)
na baiit, sprogsiu iš pavydo  doh.gif  (labai džiaugiuosi už jus visas wink.gif
pavydžiu cool.gif

Jei aš gerai skaičiuoju, o tai darau kožną dieną, tai tona turėtų kaštuoti 450 cool.gif
nu baikit, pas mus prasta verysad.gif
aš, aš turiu bigsmile.gif  lotuliukas.gif

ti blogai skaiciuojat mazas kiekis po 45 cnt o virs puses tonos jau po 25 cnt.ecka kur drambliu rubu pirkai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 13, 22:04)
ti blogai skaiciuojat mazas kiekis po 45 cnt o virs puses tonos jau po 25 cnt.ecka kur drambliu rubu pirkai mirksiukas.gif

ai, nugis ti jo doh.gif lotuliukas.gif Jei tona, tai 0,25 bigsmile.gif Kur gaut fūrą???? lotuliukas.gif

Ups, ten pat wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 13 lapkričio 2009 - 21:09
lotuliukas.gif baba jaga biggrin.gif viskas bus gerai mergaites,nenusiminkite
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 13, 23:08)
ai, nugis ti jo doh.gif  lotuliukas.gif  Jei tona, tai  0,25 bigsmile.gif  Kur gaut fūrą???? lotuliukas.gif

Ups, ten pat wink.gif

kam furos uztektu i mikriuko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 13, 22:12)

a kur aną nustverti lotuliukas.gif Bet , bijau, kad mikriukas tiek nepavilktų schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 13, 23:20)
a kur aną nustverti lotuliukas.gif  Bet , bijau, kad mikriukas tiek nepavilktų schmoll.gif  g.gif

ziurint koks mikriukas mirksiukas.gif ma sake kad tecio mikras sutilptu tona doh.gif
Atsakyti
Oi pas mane visi trys maišai buvo didelių dydžių,galėjau parduoti biggrin.gif Ir dabar ne ką mažesni,bet bent jau normalesni.

Oho 500lt tai labai super thumbup.gif Taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 13, 23:12)

kazi ar tona tilptu i mikriuka... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 11 13, 23:22)
kazi ar tona tilptu i mikriuka... smile.gif

tilps juk i tona 1000 kg, ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ecka @ 2009 11 13, 22:20)
a kur aną nustverti lotuliukas.gif  Bet , bijau, kad mikriukas tiek nepavilktų schmoll.gif  g.gif

Į mikriuką sutilptų,kiek skambinausi kur nuomuoja tai daugiausia iki pusantros tonos,jei Vilniui tai gal ir apsimokėtų,o man kainuotų plius dar 170lt,kad parsivežti,tai truputį daugoka g.gif Nebent per pažystamus kur rasčiau g.gif tai tikrai važiuočiau rolleyes.gif
Atsakyti