Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba 5-tema

QUOTE(Emilyte @ 2009 11 13, 23:24)
Į mikriuką sutilptų,kiek skambinausi kur nuomuoja tai daugiausia iki pusantros tonos,jei Vilniui tai gal ir apsimokėtų,o man kainuotų plius dar 170lt,kad parsivežti,tai truputį daugoka g.gif  Nebent per pažystamus kur rasčiau g.gif  tai tikrai važiuočiau rolleyes.gif

tai tona 250 plius transportas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vajuta @ 2009 11 13, 21:22)
kazi ar tona tilptu i mikriuka... smile.gif

tai dar prekaba prikabink lotuliukas.gif
Atsakyti
i minivena sukisu 300 -400 kg pora reisu ir parsivelkat biggrin.gif o kam tona imt..ple koks sandeliavimas koperuokites dvi-trys kisate i masinas metates pinigus mokate viena ir gausis kaip viena eme tona biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2009 11 13, 23:27)
tai tona 250 plius transportas ax.gif

o ma tik rubai ir bendzino kaina ir tai da neaisku a uz bendzina ims is manes ax.gif
Atsakyti
Jo,nu gal pagalvojus ir nedaug gaunasi 420 tada, Nu reikės pamastyti,jei per savaitgali nerasiu per pažystamus tada reikės jaučiu nuomuotis.
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 13, 23:30)
Jo,nu gal pagalvojus ir nedaug gaunasi 420 tada, Nu reikės pamastyti,jei per savaitgali nerasiu per pažystamus tada reikės jaučiu nuomuotis.

o sandeliuot turi kur doh.gif tiek
Papildyta:
as is tecio garaza viena konfiskuosiu sandeliavimui doh.gif
Atsakyti
Matai bent jau i mano mašiną tik 140kg telpa,o sandėliuotis tai turiu kur,didelis garažas ir rusys po namu. Nusipirksiu ir bus ramu,nes vyras išeina į kitą darbą tai nebegalės taip atsiprašinėti,tai manęs jau nebus kam nuvežti,o pati tai nevairuoju.
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 13, 23:34)
Matai bent jau i mano mašiną tik 140kg telpa,o sandėliuotis tai turiu kur,didelis garažas ir rusys po namu. Nusipirksiu ir bus ramu,nes vyras išeina į kitą darbą tai nebegalės taip atsiprašinėti,tai manęs jau nebus kam nuvežti,o pati tai nevairuoju.

teks paciai teises issilaikyti mirksiukas.gif ir vazineti
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 13, 22:24)
Į mikriuką sutilptų,kiek skambinausi kur nuomuoja tai daugiausia iki pusantros tonos,jei Vilniui tai gal ir apsimokėtų,o man kainuotų plius dar 170lt,kad parsivežti,tai truputį daugoka g.gif  Nebent per pažystamus kur rasčiau g.gif  tai tikrai važiuočiau rolleyes.gif

žinot, važinėju su darbine mašina "kabluku", sakau gal "netyčia " palėkti lotuliukas.gif (juokauju)

Einu pas migonius, juodai akys pavargę nuo kompo, nuo darbo kojų nepavelku, gal kitą dieną suprekiausim geriau, bus kuo ir man pasidžiaugti biggrin.gif

Gerų sapnų wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ecka: 13 lapkričio 2009 - 21:37
Jau buvau užsidegus,lapkričio 19 prasideda kursai,bet su pinigėliais dabar nera labai super tai nukeliu tada dar porai mėnesių.
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 13, 23:24)

gundausi... bet kur tiek sudet reiketu... vien tai atbaido ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2009 11 13, 23:37)
Jau buvau užsidegus,lapkričio 19 prasideda kursai,bet su pinigėliais dabar nera labai super tai nukeliu tada dar porai mėnesių.

ir man reik prisiverst issilaikyti like tik regitroj issilaikyt doh.gif
Atsakyti