Įkraunama...
Įkraunama...

Skrandžio erozijos ir gastritas

QUOTE(a.inesa @ 2009 11 19, 16:35)

justyte**, junkis prie musu, mielai priimam. Norejau parasyt, SVEIKA ATVYKUS, bet, kad nesveikos esam rolleyes.gif  tongue.gif
as to pikio dar nebandziau, zinokit man super tas alijosius su medum ir Jadvygos arbata, jau beveik pasveikau, pfu pfu pfu, kad ji kur...

kiek ta arbata kainuoja? ir kiek jos reik gert per diena? nes as kankinuosi.. labai.. ka nesuvalgau, tai susuka pilva, vidurius paleidzia. si savaitgali maniau isvis mirsiu.. taip skaudejo skrandi. visa nakti ir diena.. doh.gif
Atsakyti
12 lt, as pirkau arbatos ir kavos namuose, gal ir vaistinese yra. Ja reikia gerti 3 kartus per diena pries valgi po puse stiklines. Visai nedaug, ir laukti nereikia, gali iskart valgyti.
oi uzjauciu mieloji, ir man viena dien tokia buvo, kad galvojau prisibaigsiu. tik mano viduriai kieti. bet tasyk laisvinamaisiais pries zarnos rijima teko valytis tai privemiau tuo paciu didziausia bliuda, o skrandzio ir pilvo skausmai buvo kaip per gimdyma, galvojau nupusiu.
vien tik avizine kose be jokiu priedu kelias dienas bandyk valgyti, man tik su tokiu maistu siaip taip aprimo ir su alijosium dar. Medaus imk i burna ir siltos arbatos daug
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a.inesa: 19 lapkričio 2009 - 15:51
QUOTE(a.inesa @ 2009 11 19, 16:49)
12 lt, as pirkau arbatos ir kavos namuose, gal ir vaistinese yra. Ja reikia gerti 3 kartus per diena pries valgi po puse stiklines. Visai nedaug, ir laukti nereikia, gali iskart valgyti.
oi uzjauciu mieloji, ir man viena dien tokia buvo, kad galvojau prisibaigsiu. tik mano viduriai kieti. bet tasyk laisvinamaisiais pries zarnos rijima teko valytis tai privemiau tuo paciu didziausia bliuda, o skrandzio ir pilvo skausmai buvo kaip per gimdyma, galvojau nupusiu.
vien tik avizine kose be jokiu priedu kelias dienas bandyk valgyti, man tik su tokiu maistu siaip taip aprimo ir su alijosium dar. Medaus imk i burna ir siltos arbatos daug

reiks nusipirkt ir man pamegint... 4u.gif aciu 4u.gif
as tai kai ejau ryt zarna, tai diena pries nieko nevalgiau ir ta pacia diena net nieko negeriau doh.gif tai ejau ryt ir ant tiek silpna buvo, kad net liejosi viskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 11 19, 15:52)
reiks nusipirkt ir man pamegint...  4u.gif aciu  4u.gif
as tai kai ejau ryt zarna, tai diena pries nieko nevalgiau ir ta pacia diena net nieko negeriau  doh.gif  tai ejau ryt ir ant tiek silpna buvo, kad net liejosi viskas biggrin.gif

as irgi ejau nuo vakaro nevalgius ir negerus, bet ir negalejau valgyt taip skaudejo. Bet gal tau dar blogiau buvo. Varse mergaite, uzjauciu labai 4u.gif laikykis 4u.gif pabandyk kur nors alijosiaus gaut, arba saltalankio aliejus sako zaizdas gerai gydo, ryte ant tuscio skrandzio reikia sauksta isgerti
Atsakyti
QUOTE(a.inesa @ 2009 11 19, 16:57)
as irgi ejau nuo vakaro nevalgius ir negerus, bet ir negalejau valgyt taip skaudejo. Bet gal tau dar blogiau buvo. Varse mergaite, uzjauciu labai 4u.gif laikykis 4u.gif pabandyk kur nors alijosiaus gaut, arba saltalankio aliejus sako zaizdas gerai gydo, ryte ant tuscio skrandzio reikia sauksta isgerti

na reikes bandyt 4u.gif nors ir atrodo niekad nevalgiau labai nesveiko maisto. o cia taip yra doh.gif aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 11 19, 15:59)
na reikes bandyt  4u.gif  nors ir atrodo niekad nevalgiau labai nesveiko maisto. o cia taip yra  doh.gif  aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ir as gana normaliai maitinausi, bet deja... sako nerviniu pagrindu dazniausiai sitie dalykai darosi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a.inesa: 19 lapkričio 2009 - 20:11
QUOTE(a.inesa @ 2009 11 19, 21:10)
ir as gana normaliai maitinausi, bet deja... sako nerviniu pagrindu dazniausiai sitie dalykai darosi unsure.gif

kad del nervu tai tikiu... 4u.gif pries kelis metus geriau tiesiog valerijona del skrandzio. sako nervus numalsins ir skrandis praeis.. bet deja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(a.inesa @ 2009 11 19, 16:35)
o as tai pupeliu negaliu valgyti man blogai zarnynui nuo ju, ir apie baltaguzi kopusta negraziu dalyku skaiciau tiems kieno skrandis jautrus, kazkokias negeras lasteles jis skatina gamintis.
bet kokia tu sveikuole-briuselio kopustai ir brokoliai man fe kaip neskanu, kaka lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ale reiks kazka valgyt.
as burokelius virtus valgau, man jie gerai ir morkas dabar jau galiu, tai reiks ka prisigalvot.

Na taip, aš tokia prie sveikuolių patapau, tiksliau gyvenimas privertė smile.gif va šiandien vakarienei kaiptik daržovių troškinys- brokoliai, morkos, bulvės, kukurūzai, keli pomidoriukai ax.gif niam niam essen.gif
O kopūstai tai tikrai nėra gerai, bet kad vien bulvių ir morkų nesinori valgyti biggrin.gif O taspats per tą patį irgi greitai pabosta. O ypač kai man daugybės produktų negalima valgyti ax.gif
Atsakyti
Moliūgas, cukinijos labai gerai.
Atsakyti
Na va, aš jau po visų žarnų smile.gif
Daktaras mažai kalbantis, tai viską tiksliau pasakys mano gydytoja, kai nueisiu. Bet kiek supratau ir išsiklausiau- erozijų nebėra, bet gastritas likęs, sakė skrandis raudonas, yra nemažai "negražių" vietų. Galvoju gal čia tas erozijas man išsinaikinti padėjo tos visos mūsų aptartos priemonės smile.gif Bet ko tada jis raudonas... g.gif
Aš išvis norėčiau pamiršti apie skrandžio bėdas bigsmile.gif Na, bet visgi čia žingsnis pirmyn, o ne atgal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 11 20, 12:45)
Na va, aš jau po visų žarnų smile.gif
Daktaras mažai kalbantis, tai viską tiksliau pasakys mano gydytoja, kai nueisiu. Bet kiek supratau ir išsiklausiau- erozijų nebėra, bet gastritas likęs, sakė skrandis raudonas, yra nemažai "negražių" vietų. Galvoju gal čia tas erozijas man išsinaikinti padėjo tos visos mūsų aptartos priemonės  smile.gif Bet ko tada jis raudonas...  g.gif
Aš išvis norėčiau pamiršti apie skrandžio bėdas  bigsmile.gif  Na, bet visgi čia žingsnis pirmyn, o ne atgal  smile.gif

sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif mano draugas sian irgi ryjo zarna g.gif g.gif o manes zarna laukia po dvieju menesiu kazkur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2009 11 20, 12:51)
sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  mano draugas sian irgi ryjo zarna  g.gif  g.gif  o manes zarna laukia po dvieju menesiu kazkur  doh.gif

Dėkui smile.gif Šiandien kažkokia žarnų ryjimo diena biggrin.gif
Draugas profilaktiškai, ar irgi skranduką skauda? ax.gif
Atsakyti