Beje, dar pamirsau pasakyti, kad yra valgomasis alijosius, kuris skatina skrandzio sulciu atsiradima, kam dingsta apetitas... atrodo neestetiskai, bet tikrai padeda...
P.s. nieko nesiulau, nei parduodu, bet jei reik konsultaciju, galiu padet...
QUOTE(ta2kas @ 2009 11 27, 23:06)
Beje, dar pamirsau pasakyti, kad yra valgomasis alijosius, kuris skatina skrandzio sulciu atsiradima, kam dingsta apetitas... atrodo neestetiskai, bet tikrai padeda...
o tai kuo skiriasi mums zinomas alijosius nuo valgomo

QUOTE(Jammin1 @ 2009 11 27, 14:01)
Merginos, gal kuri tiksliai žinote ar daroma gastroskopija besilaukiančiai leliuko? 

Aš manau kad daro , bet geriau iš tiesų pasiteirauti

merginos ką galit pasakyti apie metoclopramidman jis nuima skausmus , beveik dienai
QUOTE(satanele @ 2009 11 28, 19:09)
merginos ką galit pasakyti apie metoclopramidman jis nuima skausmus , beveik dienai

Aš nebandžiau..

QUOTE(satanele @ 2009 11 28, 19:09)

Cia tas pats cerukalis,populiarus vaistas nuo pykinimo,ir dar,kaip man gydytoja aiskino,padeda kai yra refliuksas,kazkiek rugstis nuima.Man,beje,jis nepadeda,bet kai labai blogai buna vis tiek geriu,su viltim,o gal...
AAA... Cerukalis tai man nei nuo pykinimo, nei nuo skrandžio nepadėdavo...
Na, jau senokai vartojau jį, pamenu ligoninėj nuolat jį leisdavo, tai gal dabar pašalinus kitas sveikatos problemas ir padėtų. Bet kažkaip ryte atsikelus ultop'o įkalu, poto pavalgau ir kol nebūnu alkana tai tas skrandžio skausmas nebūna didelis

Na, jau senokai vartojau jį, pamenu ligoninėj nuolat jį leisdavo, tai gal dabar pašalinus kitas sveikatos problemas ir padėtų. Bet kažkaip ryte atsikelus ultop'o įkalu, poto pavalgau ir kol nebūnu alkana tai tas skrandžio skausmas nebūna didelis

QUOTE(Jammin1 @ 2009 11 29, 09:30)
AAA... Cerukalis tai man nei nuo pykinimo, nei nuo skrandžio nepadėdavo...

tai va, merginos stenkites nebuti alkanos. Skrandukas turi nuolatos po nedaug gauti darbuko, as dabarkaip kudikis kas pora val valgau ir gerai

QUOTE(a.inesa @ 2009 11 29, 12:05)
tai va, merginos stenkites nebuti alkanos. Skrandukas turi nuolatos po nedaug gauti darbuko, as dabarkaip kudikis kas pora val valgau ir gerai 

Įsitikinau , tuščias dskrandukas tikrai bėda, metu visus darbus ir pamaitinu , tai išvengiu skausmo, bet vakar truputį padauginau pavalgyti, tai ir vėl blogai

QUOTE(satanele @ 2009 11 29, 13:35)
Įsitikinau , tuščias dskrandukas tikrai bėda, metu visus darbus ir pamaitinu , tai išvengiu skausmo, bet vakar truputį padauginau pavalgyti, tai ir vėl blogai 

Faktas, kad per daug irgi blogai. Man persivalgius ir nuo skrandžio, ir nuo kasos taaaaip bloga būna, kol neprasivirškina, tai iš lovos atsikelt negaliu

QUOTE(a.inesa @ 2009 11 28, 12:23)
o tai kuo skiriasi mums zinomas alijosius nuo valgomo
as paprasta naudoju, man super 

Na, matot yra alijosiaus n rusiu, o sita skiriasi tuo, kad ji nupjovus sultys alijosiaus tysta kaip gleives... nezinau, tiesiog mane mociute ismoke apie zoles kazkiek, kai nuvaziuosiu pas ja, butinai atsiusiu foto... tereikia to alijosiaus suvalgyt po gabaliuka kasdien, tik nupjovus krastelius su spygliais, ir savijauta skranduko jau po pirmo valgymo pasitaiso.
QUOTE(ta2kas @ 2009 11 30, 15:17)
Na, matot yra alijosiaus n rusiu, o sita skiriasi tuo, kad ji nupjovus sultys alijosiaus tysta kaip gleives... nezinau, tiesiog mane mociute ismoke apie zoles kazkiek, kai nuvaziuosiu pas ja, butinai atsiusiu foto... tereikia to alijosiaus suvalgyt po gabaliuka kasdien, tik nupjovus krastelius su spygliais, ir savijauta skranduko jau po pirmo valgymo pasitaiso.
O gajus netinka? labai panašus į alijošių,

Tiesa labas vakarėlis

QUOTE(ta2kas @ 2009 11 30, 14:17)
o man ir nuo mano alijosiau po keliu kartu labai pagerejo, tai dabar kol visa nugenesiu tol gersiu as ji. Vat