jeigu alio-nkos mama sutiktu parvezti tai ko mes noretume
tai butu nuostabu! susirgau sia liga jau vasaros pabaigoj, bet labai sunkia forma

Mane pavasarį įtariu domins mini., p. mini, treileriai, bet jau nusižiūrėjus pas ką yra Lietuvoj
, zysiu

Aš tai laaa..bai noriu Optimara Ever Precious
.Žinau kas turi
Pavasarį kaip nors gal lapuką išeis gauti
Nemanau ,kad pereičiau prie miniukų

Nemanau ,kad pereičiau prie miniukų

man tai miniukes labai grazu, dailios, mazytes... bet bent jau kolkas nelabai sekasi
gal dar suprasiu ko jom reikia

Sveikutes.
Noriu parodyti savo sedevra ir tuo paciu su jumis pasikonsultuoti. Stai mano grozis:

Kazkaip netycia nebeturedama kur pasodinti atliekama jauna sanpaulyte, kai skaldziau kelmeli, ikisau ja i gelyciu miksa. Maniau, kad nieko gero neiseis. Man visada labai grazu, kai yra gelyciu miksas. Ir stai pasirodo visoms gelytems tokia draugija labai patiko.
Tik dabar ziuriu,kad vietos vazonelyje darosi mazai. Bet kaip isivaizduoju,kad kol zydi, geriau gelyciu nepersodineti....
Ka patartumete? Pas mane ant triju palangiu zydi sitokios melynos sanpaulytes, o ant kito balta su sviesiai violetiniu krasteliu sanpaulyte. Tai kaip grazu. Negaliu jomis atsidziaugti.
Tik ne vienos nezinau pavadinimu.
O galima tokiu metu laiku persodinti gelytes?
Noriu parodyti savo sedevra ir tuo paciu su jumis pasikonsultuoti. Stai mano grozis:

Kazkaip netycia nebeturedama kur pasodinti atliekama jauna sanpaulyte, kai skaldziau kelmeli, ikisau ja i gelyciu miksa. Maniau, kad nieko gero neiseis. Man visada labai grazu, kai yra gelyciu miksas. Ir stai pasirodo visoms gelytems tokia draugija labai patiko.

QUOTE(simLij @ 2009 11 27, 14:08)
Aš tai jau noriu

~saulyte~, kažkos nelabai vykęs miksas

As tai sergu ta "sanpaulige" taip, kad jokiam gripui nebelieka vietos isitvirtinti mano organizme
Isduosiu paslapti, lapkricio pradzioje netiketai pasitaike galimybe per pazistamos pazistama parvezti lapukus is Maskvos (I.Milehino) Na tai spekit kiek rusiu uzsakiau..17 (mini ir p/mini)
ziemai -lapukai
vietos-nulis
ar ne ligonis !?
Gavus susodinau ta pacia diena(nors pilnatis buvo). Dabar vaikstau ratais aplink ta dezute su "maskvietem"- ir dziugu ir baugu
Vyras juokiasi,sako atrodo ne torto dezute atidarai, o skynia su brangiausias papuosalais
Va mano "brangakmeniai"

Isduosiu paslapti, lapkricio pradzioje netiketai pasitaike galimybe per pazistamos pazistama parvezti lapukus is Maskvos (I.Milehino) Na tai spekit kiek rusiu uzsakiau..17 (mini ir p/mini)

Gavus susodinau ta pacia diena(nors pilnatis buvo). Dabar vaikstau ratais aplink ta dezute su "maskvietem"- ir dziugu ir baugu

Va mano "brangakmeniai"

QUOTE(l@n@ @ 2009 11 27, 15:20)
Aik tu sau, kaip man patinka visos varpelio formos žiedais

Faina

QUOTE(dzūkė @ 2009 11 27, 16:10)
Gal šeimininkei ir skaudu, bet pritarčiau Dzūkei. Ne tik nelabai vykęs, kad augalai nelabai dera tarppusavyje, bet ir dėl to, kad kartu susodinti augalais, kuriems reikia skirtingų auginimo sąlygų, skirtingos priežiūros.
QUOTE(l@n@ @ 2009 11 27, 16:20)
ziemai -lapukai
vietos-nulis
ar ne ligonis !?

Sveikinu

Didžiausi sveikinimai

Ir sau palinkėsiu kantrybės laukiant ,kol jie paaugs

QUOTE(dzūkė @ 2009 11 27, 13:02)
Iš kur ten alionkos mama parveža
, išsirinktume, darytume užsakymus
Neprisimenu tos nuorodos
Dieve, dieve, ot liga
, aršiau už gripą 

Neprisimenu tos nuorodos

Dieve, dieve, ot liga

As tai sergu ta "sanpaulige" taip, kad jokiam gripui nebelieka vietos isitvirtinti mano organizme
ziemai -lapukai
vietos-nulis
ar ne ligonis !?

Pazistamas jausmas, pas mane dar trys lapai(vasarinio uzsakimo) be vaiku, o dar ziema reikia pergyventi