Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų aktualijos

simLij, subtilios spalvytės wub.gif .
Atsakyti
user posted image,user posted image
Atsakyti
linaule,Ness' Firefly gal miniukė ax.gif g.gif ?
Atsakyti
Niu, susinervavau mad.gif
Jus man, tundrai pasakykit kaip Jus saknydinat lapukus. Anksciau paprastai vandeny saknydindavau, tokiu bedu nebudavo doh.gif
Turejau sausu kiminu, tai as juos sudrekinau ir lapukus imerkiau.
Paziuriu, 2 nupuvo, kiti, kur sausesni - saknis leidzia viskas ok.
SOS, patarkit unsure.gif
Atsakyti
Na, pas mane dauguma lapukų sėkmingai išleido šakneles vandeny, o vienas, kur vandeny vis puvo galiukas, pagaliau apsivaikavo kiminuose. Tik kiminai turi būti, kiek suprantu, ne šlapi, o tik drėgni.
Atsakyti
Kaip pastebėjau dabar lapukai jau sunkiau šakneles leidžia g.gif Matyt metų laikas nelabai tinkamas šaknis leisti g.gif schmoll.gif
Atsakyti
Jus man, tundrai pasakykit kaip Jus saknydinat lapukus. Anksciau paprastai vandeny saknydindavau, tokiu bedu nebudavo doh.gif
SOS, patarkit  unsure.gif

Sunku ką nors konkrečiai patarti, nes vieni augintojai mėgsta vieną būdą, kiti kitą. Man paprastai gerai šaknydinasi drėgnuose kimuose, bet kartais ir supūna. Šio rudens pavyzdys: šaknydinau kiminuose, du kartus pradėjo kotelis pūti. Trečią kartą atnaujinus pjūvį ir vėl įkišus į kiminus, sėkmingai išleido šakneles. Taip, kad.... nežinai, kas kada ir kaip g.gif
Atsakyti
Jo, su tais kiminais nesuprasi, gak ten juos "nugręžt" labai reika nutaikyt g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2009 12 02, 16:25)
Niu, susinervavau  mad.gif
SOS, patarkit  unsure.gif

Visus lapukus sėkmingai įšaknidinau vandenyje. Man šis būdas pats paprasčiausias ir priimtiniausias, nes nei vienas lapukas nesupuvo.
Kitos sanpaulijų augintojos sėkmingai ir kiminuose įšaknidina. Svarbiausia, kiekvienai atrasti sau tinkamą būdą 4u.gif
Atsakyti
as tai is kart i zeme kisu dabar g.gif
Atsakyti
Aš du lapus(be kotelių) įkišau tiesiai į žemę, vaikus augina g.gif
Nesuprasi user posted image
Atsakyti
bet as pastebejau ,kad is lapo be koto greiciau isisaknija ir vaiku greiciau atsiveda biggrin.gif
Atsakyti