Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų aktualijos

O aš pastebėjau, kad greičiausiai įsišaknija ir vaikus duoda nereikalingi lapai, t.y. kai pasimerki, nes pagaili išmesti kokį nulūžusį, ar apgenėtą lapelį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2009 12 03, 11:27)
O aš pastebėjau, kad greičiausiai įsišaknija ir vaikus duoda nereikalingi  lapai, t.y. kai pasimerki, nes pagaili išmesti kokį nulūžusį, ar apgenėtą lapelį rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

Kiminuose įsišaknijo supuvusios Fredette's Risen Star lapai, galvoju gal perkelt į žemę g.gif , tie kiminai pradžiūvo, paliejau - bijau, kad nesupūtų unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, vis paskaitau, bet nelabai turiu ką parašyt ax.gif
Žiūriu kalbat apie lapukus, tai aš visus į kiminus sukišus ir tik keli numirė, o kiti sėkmingai gyvena, tik vat vaikuotis tai nenori (jaučiu netinkamas dabar metas doh.gif ir šviesos ir šilumos per mažai doh.gif verysad.gif ). Bet vis pagalvoju, gal juos reiktų į žemes persodint g.gif Bet labai bijau kad supus unsure.gif
Atsakyti
as tai visada merkiu i vandeni, nes kiminuose supuna man verysad.gif bet rugsejo pabaigoj pasodinau lapukus jau su saknytem i zemes, bet dar iki dabar niekas neisaugo! ir net nesimato,kad isaugs, nors lapukai nei puna nei ka,tiesiog sastingis siltnamiukuose... idomu, ar tai del to,kad ruduo? ar kas cia g.gif o gal zeme negera?
Atsakyti
Gali būti kad lapeliai kokie užsispyrę pasitaikė. būna kartai, kad tik po kokio pusmečio vaikus išaugina. Aišku ir laikas ne pats palankiausias, viskas sulėtėję.

Dar gali būti, kad giliai pasodinti. kartai dėl to vaikus labai ilgai augina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 03 gruodžio 2009 - 19:38
kai paskaitau,kad ilgai vaikų neaugina tai net nervas ima g.gif mano gi daugiausiai lapukai.bet aš rami,aš laukiu dry.gif
Atsakyti
Taigi dabar ramybės metas, turim ramiai laukt rolleyes.gif dry.gif

Sparklebery
user posted image
Atsakyti
Sveiki
QUOTE(linaule @ 2009 12 02, 22:13)
as tai is kart i zeme kisu dabar g.gif

ir man tas budas geriausias
QUOTE(dzūkė @ 2009 12 02, 22:35)
Aš du lapus(be kotelių) įkišau  tiesiai į žemę, vaikus augina g.gif
Nesuprasi user posted image

taip i zeme galima ir be koteliu, tas budas labai tinka, jei kotelis supuvo, o tas lapas buvo vienintelis
QUOTE(Kerpena @ 2009 12 03, 12:27)
O aš pastebėjau, kad greičiausiai įsišaknija ir vaikus duoda nereikalingi  lapai, t.y. kai pasimerki, nes pagaili išmesti kokį nulūžusį, ar apgenėtą lapelį rolleyes.gif

drinks_cheers.gif 100%tiesa

QUOTE(Kerpena @ 2009 12 03, 20:38)
Gali būti kad lapeliai kokie užsispyrę pasitaikė. būna kartai, kad tik po kokio pusmečio vaikus išaugina. Aišku ir laikas ne pats palankiausias, viskas sulėtėję.
Dar gali būti, kad giliai pasodinti. kartai dėl to vaikus labai ilgai augina.

As is tu kurias vasara gavau, pirmu vaiku sulaukiau tik po mienesio, o trys uzsispireliai- zalioja, o vaiku neduoda doh.gif
QUOTE(dzūkė @ 2009 12 03, 22:48)
Taigi dabar ramybės metas, turim ramiai laukt rolleyes.gif  dry.gif

Sparklebery

Kaip visada wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
nu dzūke,kaip visada ,grazus ziedelis thumbup.gif
Atsakyti
Sparklebery

bigsmile.gif SUPER!!! O marguuumas user posted image
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sparklebery

Dzūke, tik Tavo dėka atkreipiau dėmesį į šią veislę. Pasirodo - gražuolė thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,galima ir man pasirodyti? As nezinau net pavadinimo,bet man jos labai patinka. Pirkau paprastoj parduotuvej,jau vuvo nuzydejusi,tiesa viena gelyte supuvo verysad.gif taciau kita stai kaip prazydo bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti