O aš pastebėjau, kad greičiausiai įsišaknija ir vaikus duoda nereikalingi lapai, t.y. kai pasimerki, nes pagaili išmesti kokį nulūžusį, ar apgenėtą lapelį

QUOTE(Kerpena @ 2009 12 03, 11:27)
O aš pastebėjau, kad greičiausiai įsišaknija ir vaikus duoda nereikalingi lapai, t.y. kai pasimerki, nes pagaili išmesti kokį nulūžusį, ar apgenėtą lapelį 

Kiminuose įsišaknijo supuvusios Fredette's Risen Star lapai, galvoju gal perkelt į žemę

Sveikos, vis paskaitau, bet nelabai turiu ką parašyt
Žiūriu kalbat apie lapukus, tai aš visus į kiminus sukišus ir tik keli numirė, o kiti sėkmingai gyvena, tik vat vaikuotis tai nenori (jaučiu netinkamas dabar metas
ir šviesos ir šilumos per mažai
). Bet vis pagalvoju, gal juos reiktų į žemes persodint
Bet labai bijau kad supus

Žiūriu kalbat apie lapukus, tai aš visus į kiminus sukišus ir tik keli numirė, o kiti sėkmingai gyvena, tik vat vaikuotis tai nenori (jaučiu netinkamas dabar metas

as tai visada merkiu i vandeni, nes kiminuose supuna man
bet rugsejo pabaigoj pasodinau lapukus jau su saknytem i zemes, bet dar iki dabar niekas neisaugo! ir net nesimato,kad isaugs, nors lapukai nei puna nei ka,tiesiog sastingis siltnamiukuose... idomu, ar tai del to,kad ruduo? ar kas cia
o gal zeme negera?

Gali būti kad lapeliai kokie užsispyrę pasitaikė. būna kartai, kad tik po kokio pusmečio vaikus išaugina. Aišku ir laikas ne pats palankiausias, viskas sulėtėję.
Dar gali būti, kad giliai pasodinti. kartai dėl to vaikus labai ilgai augina.
kai paskaitau,kad ilgai vaikų neaugina tai net nervas ima
mano gi daugiausiai lapukai.bet aš rami,aš laukiu

Sveiki
ir man tas budas geriausias
taip i zeme galima ir be koteliu, tas budas labai tinka, jei kotelis supuvo, o tas lapas buvo vienintelis
100%tiesa
As is tu kurias vasara gavau, pirmu vaiku sulaukiau tik po mienesio, o trys uzsispireliai- zalioja, o vaiku neduoda
Kaip visada
QUOTE(linaule @ 2009 12 02, 22:13)
ir man tas budas geriausias
QUOTE(dzūkė @ 2009 12 02, 22:35)
taip i zeme galima ir be koteliu, tas budas labai tinka, jei kotelis supuvo, o tas lapas buvo vienintelis
QUOTE(Kerpena @ 2009 12 03, 12:27)

QUOTE(Kerpena @ 2009 12 03, 20:38)
Gali būti kad lapeliai kokie užsispyrę pasitaikė. būna kartai, kad tik po kokio pusmečio vaikus išaugina. Aišku ir laikas ne pats palankiausias, viskas sulėtėję.
As is tu kurias vasara gavau, pirmu vaiku sulaukiau tik po mienesio, o trys uzsispireliai- zalioja, o vaiku neduoda

QUOTE(dzūkė @ 2009 12 03, 22:48)
Kaip visada

nu dzūke,kaip visada ,grazus ziedelis

QUOTE(dzūkė @ 2009 12 03, 22:48)
Sparklebery
Dzūke, tik Tavo dėka atkreipiau dėmesį į šią veislę. Pasirodo - gražuolė