Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų aktualijos

23- Река Енисей 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(apsinge @ 2010 01 10, 21:24)
23- Река Енисей 4u.gif

Pas mane 23-Rečka Severka, tai aš nežinodama jai , kaip ir kitom, pašalinau pažastinukus doh.gif lotuliukas.gif , paskui lyg ligota atrodė ir šiaip tokia susitraukus, išgnybiau centrą - dabar gražus krūmas thumbup.gif , gal net praretint reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 01 10, 13:47)
merga, sunku ką ir pasakyt, manau diagnozė - žiema. Gal perdžiūvo, gal perliejai, gal per šalta, gal oras per sausas... biggrin.gif
Man pirma žiema, kai gyvenu su tokia gausybe sanpaulijų, sakyčiau kol kas visai neblogai sekasi, tik trys žuvo blush2.gif , simptomai buvo panašūs  biggrin.gif
apsinge, man tavo medis gerai atrodo thumbup.gif  lotuliukas.gif , apskainiok apatinius lapelius, kad negriūtų augalas pririšk prie kokio strypuko ir augink mirksiukas.gif  biggrin.gif
Arba atiduok man lotuliukas.gif

AČIŪ 4u.gif
Nudžiūti nelabai galėjo nes laistau pavizdingai.O vat šalto oro galėjo gauti(turiu vieną rūkoių,kuris vis langą pradaro) mad.gif ph34r.gif .
Oi,ta žiema. Ech gaila,labai jau gražios,o ir laikėsi visai puikiai.Na,ką gi laidosiu su triūbais doh.gif cool.gif
Kai atšils , "Frozen in Time "pirksiu.Bandysiu žiūrėti gal kas iš Klaipediškių turi,o jei ne-tai pas Almute+ kreipsiuos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 11 sausio 2010 - 08:32
Parodau, kaip atrodė 23-Rečka Severka rugsėjo pradžioje ir dabar ax.gif
(antra foto rugsėjo mėn.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 11 sausio 2010 - 13:03
tai kodėl mano netokia marga g.gif
Atsakyti
Taigi ten nuo daug ko priklauso, nuo visų augimo salygų...... nesuprasi jų irnesakyk.gif
Atsakyti
tu čia man kažikątai slepi ax.gif žinokit pas ją ten viskas žydi visakaip gražiai topsecret.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(apsinge @ 2010 01 11, 21:51)
tu čia man kažikątai slepi ax.gif žinokit pas ją ten viskas žydi visakaip gražiai topsecret.gif  irnesakyk.gif

Visada kitur ir pas kitus viskas gražiau ir kitaip mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 01 04, 03:19)
.va ir pati turiu tikrai veislinę parodoj pirktą nežiniukę, kurios pavadinimą atsekt sunku - pasimetė, o daug veislių auginantys veisėjai tiesiog iš nuotraukų spręsti negali..labai daug panašių veislių yra..

Galima bandyti atsekti pavadinimą.Likę parodos archyvai,gal atpažins savininkė ar kas kitas.Nereikia nuleisti rankų nieko nepabandžius.
Atsakyti
Kitų dviejų žiedstiebių žiedeliai Ness Blueberry Puff skleidžiasi be fantazy verysad.gif
Atsakyti
O man prazydo visai ne ta veisle (turejo buti Peper Mintie ,o si viens prie vieno Smokey Moon). Gal ir tiktu, bet turiu jau Smokey Moon. Gal kas noretu keistis su manim ax.gif
va taip mes zydim
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 01 14, 13:29)
Kitų dviejų žiedstiebių žiedeliai  Ness Blueberry Puff skleidžiasi be fantazy verysad.gif

Dzūke, neliūdėk, šitų irgi dar daug pas mane auga, turėsiu tave minty mirksiukas.gif .
Pas mane kol kas viena jau pražydo, tai su fantazy, žiūrėsim kokie kiti žiedeliai bus. O Strelec Elit pirmus du žiedelius išskleidė, tai fantazy vos vos įžiūrima, gal antras žydėjimas margesnis bus g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštonė: 14 sausio 2010 - 16:01