Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų aktualijos

Man žiedas primena Optical Illusion.
Atsakyti
Pabandžiau pafotografuot savąsias ax.gif , nuotraukų kokybė galėtų būt ir geresnė, bet...
Taigis...
user posted image

Šita ant vieno žiedkočio žiedeliai su fantazy, ant kitų, deja, be.
user posted image

Sora Fuzzy Face man patinka neįprasta žiedelių forma ir aišku margais lapais wub.gif
user posted image
user posted image

Va, o Arctic Frost pražydo baltai, pačiam viduriuke yra labai labai nedaug melsvumo, bet šitą vaikį turbūt reik laikyt sportu, kaip manot g.gif ?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2010 01 30, 15:28)
Pabandžiau pafotografuot savąsias  ax.gif , nuotraukų kokybė galėtų būt ir geresnė, bet...
Taigis...
user posted image

user posted image

Sora Fuzzy Face man patinka neįprasta žiedelių forma ir aišku margais lapais  wub.gif 
user posted image
user posted image

Va, o Arctic Frost pražydo baltai, pačiam viduriuke yra labai labai nedaug melsvumo, bet šitą vaikį turbūt reik laikyt sportu, kaip manot  g.gif ?
user posted image

Labai gražūs žiedai. wub.gif
Atsakyti
Dar pora gražuolių:
Ode to Beauty - šitos spalva man labai labai wub.gif
user posted image

Frozen in Time pirmieji žiedeliai
user posted image
Atsakyti
Dzūke, Kaštone, nuostabūs žiedai wub.gif Merginos, būkit geros, neapsunkinkite forumo, necituokite postų su didžiulėmis nuotraukomiss, net ne viena ir ne dviem. Ir be nuotraukų citavimo galima pagirti taip, kad gėlyčių augintojos suprastų, apie ką kalba
Atsakyti
QUOTE(Kaštonė @ 2010 01 30, 15:28)

Pas mane lygiai taip pat biggrin.gif

Zima ulybaetsa - gražuolė wub.gif
Atsakyti
Visos labai gražios gėlytės thumbup.gif
O Zima Ulybaetsa - nuostabi wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fira: 06 vasario 2010 - 16:51
Miargiukai reikia skubaus patarimoAr visoms sanpaulijoms reikia pazastinukus nukarpyti? unsure.gif Mano veisliniai geliukai leidzia daug soniniu lapeliu ar nepadarysiu nesamones jei visus nukirpsiu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meiles_naktys: 08 vasario 2010 - 17:53
QUOTE(Meiles_naktys @ 2010 02 08, 17:53)
Miargiukai reikia skubaus patarimoAr visoms sanpaulijoms reikia pazastinukus nukarpyti? unsure.gif Mano veisliniai geliukai leidzia daug soniniu lapeliu ar nepadarysiu nesamones jei visus nukirpsiu?

Žiūrėk, jeigu treileris(kupstinė) nereikia, kitų reika.
Juos reika pašalinti, ne tik lapelius nukarpyt.
Kol visai maži, aš dantų krapštuku pasinaudoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 02 08, 21:25)
Žiūrėk, jeigu treileris(kupstinė) nereikia, kitų reika.
Juos reika pašalinti, ne tik lapelius nukarpyt.
Kol visai maži, aš dantų krapštuku pasinaudoju biggrin.gif

O kaip dar pasalint, ta prasme kartu su kociukais? Nelabai zinau, kas tie treileriai dovanokit blush2.gif Turiu tokias red lantern, dumplin, jan- madam ir dar kazkokia. Viena maksimine ir miniuka. Tas miniukas kaip paprasta santpaulija tik kazkokia miniatiurine, lapiukai visai mazulyciai (pirkau uz 3lt, galvojau dar maza, bet taip i didele ir nebeisaugo, nors persodinau biggrin.gif )
Atsakyti
Meilės naktys, pas tave ne treileriai.
Na kaip pašalint g.gif , prisitaikai kokį įrankį ir pašalini tą ūgliuką, stengiesi nesužalot pagrindinio augalo lapų...
Atsakyti
Auginau labai ilgai užsispyrusį lapą Jubilee Red. Kažkaip įsivaizdavau, kad bus raudona. Visagino psl rašė: "Pusiau pilnaviduriai ir pilnaviduriai raudonai-avietiniai žiedai su žaliu kutuotu apvadu"
Bet pražydo rožinis žiedas su žaliu kraštu... Dabar pagoolinau, tai panašius vaizdus ir meta, kaip mano pražydo. Nors gal nuotraukose ir tamsesnės. Gal kas auginat?
Reikės rytoj nufotografuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerpena: 13 vasario 2010 - 21:41