Man žiedas primena Optical Illusion.
Pabandžiau pafotografuot savąsias
, nuotraukų kokybė galėtų būt ir geresnė, bet...
Taigis...

Šita ant vieno žiedkočio žiedeliai su fantazy, ant kitų, deja, be.

Sora Fuzzy Face man patinka neįprasta žiedelių forma ir aišku margais lapais

Va, o Arctic Frost pražydo baltai, pačiam viduriuke yra labai labai nedaug melsvumo, bet šitą vaikį turbūt reik laikyt sportu, kaip manot
?

Taigis...

Va, o Arctic Frost pražydo baltai, pačiam viduriuke yra labai labai nedaug melsvumo, bet šitą vaikį turbūt reik laikyt sportu, kaip manot

QUOTE(Kaštonė @ 2010 01 30, 15:28)
Pabandžiau pafotografuot savąsias
, nuotraukų kokybė galėtų būt ir geresnė, bet...
Taigis...

?

Taigis...

Labai gražūs žiedai.

Dzūke, Kaštone, nuostabūs žiedai
Merginos, būkit geros, neapsunkinkite forumo, necituokite postų su didžiulėmis nuotraukomiss, net ne viena ir ne dviem. Ir be nuotraukų citavimo galima pagirti taip, kad gėlyčių augintojos suprastų, apie ką kalba

QUOTE(Kaštonė @ 2010 01 30, 15:28)
Pas mane lygiai taip pat

Zima ulybaetsa - gražuolė

Visos labai gražios gėlytės
O Zima Ulybaetsa - nuostabi

O Zima Ulybaetsa - nuostabi

Miargiukai reikia skubaus patarimoAr visoms sanpaulijoms reikia pazastinukus nukarpyti?
Mano veisliniai geliukai leidzia daug soniniu lapeliu ar nepadarysiu nesamones jei visus nukirpsiu?

QUOTE(Meiles_naktys @ 2010 02 08, 17:53)
Miargiukai reikia skubaus patarimoAr visoms sanpaulijoms reikia pazastinukus nukarpyti?
Mano veisliniai geliukai leidzia daug soniniu lapeliu ar nepadarysiu nesamones jei visus nukirpsiu?

Žiūrėk, jeigu treileris(kupstinė) nereikia, kitų reika.
Juos reika pašalinti, ne tik lapelius nukarpyt.
Kol visai maži, aš dantų krapštuku pasinaudoju

QUOTE(dzūkė @ 2010 02 08, 21:25)
Žiūrėk, jeigu treileris(kupstinė) nereikia, kitų reika.

O kaip dar pasalint, ta prasme kartu su kociukais? Nelabai zinau, kas tie treileriai dovanokit

Meilės naktys, pas tave ne treileriai.
Na kaip pašalint
, prisitaikai kokį įrankį ir pašalini tą ūgliuką, stengiesi nesužalot pagrindinio augalo lapų...
Na kaip pašalint

Auginau labai ilgai užsispyrusį lapą Jubilee Red. Kažkaip įsivaizdavau, kad bus raudona. Visagino psl rašė: "Pusiau pilnaviduriai ir pilnaviduriai raudonai-avietiniai žiedai su žaliu kutuotu apvadu"
Bet pražydo rožinis žiedas su žaliu kraštu... Dabar pagoolinau, tai panašius vaizdus ir meta, kaip mano pražydo. Nors gal nuotraukose ir tamsesnės. Gal kas auginat?
Reikės rytoj nufotografuoti.
Bet pražydo rožinis žiedas su žaliu kraštu... Dabar pagoolinau, tai panašius vaizdus ir meta, kaip mano pražydo. Nors gal nuotraukose ir tamsesnės. Gal kas auginat?
Reikės rytoj nufotografuoti.