Geras zenklas,tai liga!
Gražuoliai visų pavasariniai žiedai
Pražydo mano Lemon Kisses (Sorano):

Na ka,mergaites,bloga itaka darot.Jau turi pirmaji savo lapuka
Dabar padekit man ji pridaiginti.Zinau,kad lyg reikia lygiai nupjauti ir negiliai pamerkti.Ar teisingai?
Fira,tikros princeses
Fira,tikros princeses
Dievuleliau, kiek nuostabiu ziedu prasiskleide pas jus , mergaites, atejus pavasariui
Gavosi virtuali paroda
As aip pat prisidesiu
Rob's Argyle Socks (p/mini) -pirmi ziedukai, fantasy yra
Skleidziasi trecia ziedukas-zymiai ryskesnis,pilnaviduris
Miniuke Silly Girl -taip pat nepavede
, fantasy, o dar ir toks gausus pirmas zydejimas

2000 (Миллениум)-treileris,standartas. Cia geguzes men. fotografuota, o dabar visa apsipilus ziedais
Tik vat niekaip nenori kupstuotis (vargstu as su standartiniais treileriais, dar turesiu 23-recka Severka "operuoti"
nes matau kad be mano pagalbos nesiruosia kupstuotis
)

Lullaby (mini),nuotraukos kokybe prastoka, kai prasiskleis daugiau ziedeliu perfotografuosiu

Na ir nerealiai man idomi veisle Vespa Verde (p/mini)

Na pradziai tiek
Gavosi virtuali paroda
As aip pat prisidesiu
Rob's Argyle Socks (p/mini) -pirmi ziedukai, fantasy yra
Miniuke Silly Girl -taip pat nepavede

2000 (Миллениум)-treileris,standartas. Cia geguzes men. fotografuota, o dabar visa apsipilus ziedais

Lullaby (mini),nuotraukos kokybe prastoka, kai prasiskleis daugiau ziedeliu perfotografuosiu

Na ir nerealiai man idomi veisle Vespa Verde (p/mini)

Na pradziai tiek
l@n@ super ziedeliai
l@n@ labai grazus ziedeliai
l@n@, gražios ir įdomios gėlytės
Pas mane irgi nemažai žydinčių, alia kažkaip jau atvėsau ir nelekiu rodytis su kiekvienu naujai prasiskleidusiu žiedu
Aij, su viena pasirodysiu, l@n@ dovanota miniukė/nežiniukė
Pas mane irgi nemažai žydinčių, alia kažkaip jau atvėsau ir nelekiu rodytis su kiekvienu naujai prasiskleidusiu žiedu
labas rytas...
norejau paklost, kodel pirma karta zydejus teisingai "B-MAN'S ETNA" dabar visada zydi be "fantazy"?
norejau paklost, kodel pirma karta zydejus teisingai "B-MAN'S ETNA" dabar visada zydi be "fantazy"?
Labas rytas,
Labai norėčiau paprašyti konsultacijos.
Prisidaiginau lapuką ir kaip suprantu, man reikia išskirstyti daigeliu.?
Norėjau paklausti kada jau galima juos atskirti?
Ir dar kitą klausimėlį turiu. Mano mini labai priaugusi naujų augaliukų. Norėčiau ją išskirstyti tik ji žydi. O žydinčios gal geriau neliesti?

Labai ačiū.
Labai norėčiau paprašyti konsultacijos.

Ir dar kitą klausimėlį turiu. Mano mini labai priaugusi naujų augaliukų. Norėčiau ją išskirstyti tik ji žydi. O žydinčios gal geriau neliesti?

Labai ačiū.
QUOTE(<>I love......<> @ 2010 04 12, 07:48)
kodel pirma karta zydejus teisingai "B-MAN'S ETNA" dabar visada zydi be "fantazy"?
Sunku pasakyti, gal mutacija įvyko augalui augant pasikeitus sąlygoms ar dar dėl kažko. labai įdomu, nes paprastai būna atvirkščiai - neteisingas būna pirmas žydėjimas
QUOTE(AusraJ @ 2010 04 12, 09:54)
Vaikučiai dar labai maži, nors ir su keturiais lapukais, tikrai nereikia dabar atskirti, dar gerokai paauginkite.
Miniukės pažastiniai ūgliukai jau tikrai dideli, reikėtų greičiau juos pašalinti, nes augalas bus labai asimetriškas, be to, labai daug augimo energijos išnaudojama pažastinukams. Beje, tokius didelius pažastinius ūgliukus atskyrus galima sėkmingai įšaknydinti - bus dar keli jauni augaliukai.
QUOTE(linaule @ 2010 04 11, 08:19)
Aciu
QUOTE(magnolija+saule @ 2010 04 11, 12:03)
QUOTE(dzūkė @ 2010 04 11, 21:54)
l@n@, gražios ir įdomios gėlytės
Vajeeeetau, keik ziedu/pumpuru. Nori tikriausiai pasirodyti nepraste uz "kilmingasias" kaimynes
QUOTE(ausrazs @ 2010 04 12, 09:25)
Sunku pasakyti, gal mutacija įvyko augalui augant pasikeitus sąlygoms ar dar dėl kažko. labai įdomu, nes paprastai būna atvirkščiai - neteisingas būna pirmas žydėjimas
Pasirodo ta taisyklė nevisada galioja
l@n@, ta miniukė turbūt kilminga, tik vardas pamestas