Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijų augintojų aktualijos

As pamirsau pridurti, kad domina sanpauliju augintoju elektroninio puslapio, is kur butu galima uzsisakyti is Latvijos biggrin.gif
Atsakyti

AusraJ, antrosios ten jau tokie žiedai ar dar tik pumpurai? Tiek daug blink.gif g.gif

Čia jos žiedai. Tik kazkur pamečiau jos pavadinimą. Saugiai pasidėjau smile.gif
Man ji labai keista pasirodė, tai ir nusipirkau.
Dabar labai laukiu kada veislinės pražys.
biggrin.gif
Atsakyti
Aš rašau adresu fialki@sugardas.lt, visuomet pavyksta
Na taip ir aš šituo,bet nekuomet nepavyksta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2010 04 07, 14:19)
Čikibari, paaugusius pažastinukus galima atsargiai pašalinti aštriu peiliu ar skalpeliu. Pjūvio vietą būtų gerai pabarstyti trinta medžio anglimi.
Į didesnį vazoną nesodinčiau, tik pakeisčiau žemę nauja. Jeigu priaugęs pilnas vazonas šaknų, jas galima apipjaustyti (pjūvius padžiovinti, vėlgi nepakenktų apibarstyti trinta anglimi). Sėkmės.

ačiū labai už atsakymą. negailestingai išpjausčiau ūgliukus verysad.gif nelabai graži gėlytė paliko. einu revizuoti šaknų 4u.gif
Atsakyti
Na o aš įkelsiu pavasarinių žiedų:

Lemon kisses wub.gif
user posted image

Poceluj rusalki
user posted image

ir susportavusi Boginia krasoty
user posted image
Atsakyti
o as neiskenciu ir giriuosi ax.gif kai prasiskleis pasigirsiu dar karteli blush2.gif
user posted image
EK ciornaja zemciuzina ruosiasi pirmam zydejimui wub.gif
Atsakyti
Mano gelynas smile.gif user posted image,user posted image,user posted image,user posted image,user posted image,user posted image,user posted image
Papildyta:
,user posted image,user posted image,user posted image,user posted image,user posted image
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 04 07, 17:23)
Iš čia ax.gif

Gali kreiptis pas l@n@, ji dažnai turi augaliukų , gal ir lapų ax.gif ..... ir vilnietė ax.gif

Man neatidaro jusu nuorodos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2010 04 09, 18:06)
Man neatidaro jusu nuorodos  unsure.gif

O, tikrai neatidaro unsure.gif , gal jau bankrutavo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 09 balandžio 2010 - 18:51
QUOTE(*finy* @ 2010 04 09, 19:06)
Man neatidaro jusu nuorodos  unsure.gif

http://public.fotki....42/sanpaulijos/
Atsakyti
www.sugardas.lt ? g.gif unsure.gif
Atsakyti
Isimylejau jusu gelytes,niekaip negaliu iseiti is jusu puslapiuko doh.gif Vykit lauk mane mergaites,visa tema perskaiciau,einu ir vel is naujo.Siaubas kazkoks doh.gif
Atsakyti