QUOTE(dzūkė @ 2010 04 17, 14:50)
laba deina mergaites, as tokia irgi kol kas lengva forma serganti sanpaulijom, kokiu laiku geriausia persodint sias grazuoles, kaip atnaujinti senus krumus, ir kokia labiausiai tinka zeme, gal yra atskira tema apie tai bet neradau as
aciu
Sveikos
nulaužiau netyčia lapuką nuo savo sanpaulijos
ir kažkaip gaila išmest buvo. Pasodinau. Išleidęs šaknis jau. Po kiek laiko gėlytės išaugintos iš lapo pradeda žydėti?
QUOTE(neramuole @ 2010 04 19, 13:56)
laba deina mergaites, as tokia irgi kol kas lengva forma serganti sanpaulijom, kokiu laiku geriausia persodint sias grazuoles, kaip atnaujinti senus krumus, ir kokia labiausiai tinka zeme, gal yra atskira tema apie tai bet neradau as
aciu
Čia rasite patarimų apie sanpaulijų auginimą http://www.sugardas....laneous_lt.html
QUOTE(Kshatrija @ 2010 04 19, 19:38)
Žiedų laukti tenka mažddaug tiek, kiek ir kūdikėlio, - apie 9 mėn. Tiesa, kartais užtrunka ir visus metus
Ačiū ausrazs už atsakymą
QUOTE(ausrazs @ 2010 04 19, 20:14)
Čia rasite patarimų apie sanpaulijų auginimą http://www.sugardas....laneous_lt.html
Žiedų laukti tenka mažddaug tiek, kiek ir kūdikėlio, - apie 9 mėn. Tiesa, kartais užtrunka ir visus metus
labai aciu, lendu ten
Крупные полумахровые синие звёзды с гофрированным белым краем (иногда с золотисто-зелёным). Великолепное сочетание цветов с тёмно-зелёной волнистой листвой.

Ačiū, alio-nka, kaip sekasi
Na, tai mano gėlytė normos ribose
Pas tą augintoją, iš kurios įsigijau, albume įžiūriu visą mėlyną ir sugarde mėlyna
Na, tai mano gėlytė normos ribose
Pas tą augintoją, iš kurios įsigijau, albume įžiūriu visą mėlyną ir sugarde mėlyna
QUOTE(dzūkė @ 2010 04 20, 22:05)
Kas nors auginat Windy Day?
Va kaip pas mane pražydo
, ar ji turi turėt baltus kraštelius? Iš matytų nuotraukų susidarius vaizdą jog mėlyna, daugiau pilnavidurė garbanotais kraštais
Va kaip pas mane pražydo
Dzūke, o ar Taviškės 'Windy Day' lapų apatinė pusė raudona? Nuotraukoje lapų garbanotumas nedidelis, bet gal taip turi būti jauno augaliuko.
Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2010 04 21, 13:15)
Hearland's Lime Sherbet
Gal galit pasakyt, kas šis veislės "išradėjas"
Gal galit pasakyt, kas šis veislės "išradėjas"
D.Martens