Įkraunama...
Įkraunama...

Kūno šveitikliai, kokius naudojat?

Naudoju tokius:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Avon "Planet Spa" kūno šveitiklis su ruduoju cukrumi ir taukmedžio sviestu! Labai skaniai kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~Indre~ @ 2010 07 02, 17:43)
Avon "Planet Spa" kūno šveitiklis su ruduoju cukrumi ir taukmedžio sviestu! Labai skaniai kvepia  wub.gif

Ir puikiai nušveičia thumbup.gif Man taip pat jie patiko, tik ne dėl kvapo, o dėl šveitimo ir konsistencijos. Tikrai dar kartočiau (ors labai nemėgstu visokių platinamų kosmetikų, bet PlanetSpa - vertinu)

Dar labai patiko šie:
user posted image

user posted image

Kvapo jos neturi kažkokio įpatingo, bet užtat kokia oda po šveitimo wub.gif
Atsakyti
ka patartumete jei noriu nusveisti nugara nuo spuogu?kas geriau tie kavos tirsciai ar paieskot parduotuveje kokiu sveitikliu?jau nebezinau ka daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Justinutė @ 2010 07 06, 22:40)
ka patartumete jei noriu nusveisti nugara nuo spuogu?kas geriau tie kavos tirsciai ar paieskot parduotuveje kokiu sveitikliu?jau nebezinau ka daryt g.gif

Na aš su nugara neturiu jokių problemų, bet mano kojytės nuo įaugusių plaukelių, tai ojojoj vaizdialis nekoks smile.gif Iš patirties galiu pasakyti, kad šveičiau ir su visokiais "bodyshopo" šveitikliais ir su kava (atsibodo valyti vonią po tokių procedūrų), dabar naudoju pilinginę kempinę (prekybos centruose yra, tokia violetinė, kaina septynis apie litus), tai kojas šveičiu iki nukritimo, tai gal po kažkiek laiko ir matysis rezultatas, tai kaip suprantu tokiems dalykams reikia laiko sad.gif Patarčiau tą kempinę išbandyti, bent jau brangiai nekainuoja, o gal tiks ir patiks smile.gif
Atsakyti

Aš pirmiausia siūlyčiau problemos "iš vidaus" iešklot... Akivaizdu kad nepakanka iš išorės patrint kempine ar šveitikliais... g.gif
Jei turit galimybę, apsilankykit pas kosmetologę ar odos gyd 4u.gif Gali tekt ne tik tepaliukais vaistiniais tept, bet ir vaistukų pagert...

Mano pusbroliui bėrė nugarą, bet jau žiauriai, net randai likdavo doh.gif Nuėjo pas gyd, padarė kraujo tyrimus, pasirodo organizme kaži koks brudas-infekcija ar kaip pavadint yra. Tai gėrė antibus ir kartą per sav imdavo iš venos kraują, jį maišydavo su C vit ir atgal suvarydavo doh.gif Na kažkas tokio buvo daroma. Tai dabar nugara ledinė (jei ne tie iš seniau likę randukai) Beje jam ir veidas buvo beriamas, skustis negalėdavo per spuogus. Tai ir veidas ir nugara susitvarkė visu 100%, nors kokių tik kosmetikų ir šveitiklių, kremų, serumų nenaudojo - nieks nepadėjo, tik rimtesnis gydymas....

Na va - "paguodžiau", dabar daryt išvada belieka... 4u.gif
Atsakyti

na jeigu problema nera labai didele (jei taip tai NORIKA parase ka daryti), tai pasidaryciau sveitikli is rupios druskos, aliejuko ( arba duso gelio) ir ilasinciau arbatmedzio aliejaus. bus geriau negu kavos tirsciai.
Atsakyti
dekui uz patarimus smile.gif isbandysiu sveitiklius kuriuos siulet ir ta kempine,na jei nepades tada tikrai teks i gydytoja kreiptis g.gif
Atsakyti
Labai patiko Geomar sveitiklis su juros druska ir eteriniais alejais, oda nuo jo tiesog thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Gal galit kokį nebrangų, bet gerą parekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 07 02, 18:59)
Ir puikiai nušveičia  thumbup.gif  Man taip pat jie patiko, tik ne dėl kvapo, o dėl šveitimo ir konsistencijos. Tikrai dar kartočiau (ors labai nemėgstu visokių platinamų kosmetikų, bet PlanetSpa - vertinu)

Pritariu Jums, kad is Avon turbut labiausiai vertinu Planet Spa linija, bet man geriausias sveitiklis ne su ruduoju cukrumi, o su alyvuogiu aliejumi-zalia linija thumbup.gif sveitimas ir konsistencija nepakartojama,ypac pries depiliacija, niekas kitas taip nepakelia man koju plaukeliu kaip sios linijos sveitiklis thumbup.gif
Atsakyti

4u.gif

naudoju kūno šveitimui dažniausiai kavos tirščius sumaišytus su aliejais
(šiuo metu pamėgau sezamų ir kviečių gemalų aliejus,kartais įpilu ir alyvuogių)
Nušveitusi odą ištepu abrikosų kauliukų aliejuku-nebereikia jokių mandrų kremų ar
šveitiklių bigsmile.gif
Atsakyti