Įkraunama...
Įkraunama...

Kūno šveitikliai, kokius naudojat?

QUOTE(*4ever @ 2010 06 05, 23:29)
naudoju TBS šveitiklį,nes nervina mane terlionės su kava ir medumi,nors sutinku,kad rezultatas viską atperka,bet ax.gif

Sutinku, kaip mano vyras sako, kur tik duše pasisuksi visur tik kava blush2.gif Mane jau irgi nervina nusiprausus dar ir dušą prausti kiekvieną kartą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Godike @ 2010 05 18, 20:41)
Skaičiau, kad kempinė gerai nušveičia odą. O dėl kokios pemzos, tai bijau rizikuoti, nes prisiskaičiau, apie mikroslifavimą, tai mano gudrusis vyrelis atnešė ir garažo mikro šlifavimo popierių ir sako čia tas pats, tik nereikės didelių pinigų mokėti  g.gif  Nu ką pabandžiau, tai dabar vienoje kojos vietoje toks raginis sluoksnis susidarė, kad jokie pilingai nebepadeda gun_bandana.gif  Tai dabar galvoju, gal mikrošlifavimą pasidaryti, bet kad internete randu kad tik veidui tokias procedūras daro, tai nežinau smile.gif Todėl norėčiau išbandyti tą kempinę ir būtinai parašyti čia atsiliepimą  biggrin.gif

Tai cia ta magic peel berods. Yra temele apie ja atskira
Atsakyti
naudoju faberlic kuno sveitikli thumbup.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2010 06 07, 19:38)
Tai cia ta magic peel berods. Yra temele apie ja atskira

Tai jau išsiaiškinau, kad tai magic peel, bet dar jos nenusipirkau smile.gif Dabar naudoju pilinginę kempinę už septynis litus iš prekybos centro, tokią violetinę. Tai ji man labai gerai nušveičia odą, bet randelių (spuogelių nuo įauginėjamų plaukelių nepanaikina), vis tiek kai kojas nušveiti jos būna raudonais spuogeliais (kas taip pat turi, tai mane supras), tai aš kelias dienas tepiau kojas "Depileve Intimate Folisan - priemonė prieš plaukelių įaugimą" jis skirtas bikini zonai, bet tik tokį turėjau, tai po kelių dienų raudonumas išnyko, odos spalva susilygino ir jau galiu nešioti sijoną thumbup.gif net pati nepatikėjau tokiu rezultatu, kojas pasausino, bet raudonumas išnyko, aišku tą buteliuką per kelis kartus išnaudojau, bet rezultatas vertas tongue.gif
Atsakyti
user posted image

man labai patinka ir tinka wub.gif nuostabus kvapas, kiekviena karta ji benaudodama galvoju kaip neparagaut blush2.gif
Atsakyti
Seniau naudojau iš Eurokos įvairius. Paskui nuo naujų metų kažkur praktikavau kavą ir alyvuogių aliejų - labai patiko thumbup.gif Tačiau, pabodo vonią kaskart po tos procedūros tvarkyti nuo tų kavos tirščių.

Atradau Geomar Thalasso Srcurb:
user posted image

Labai juo esu patenkinta ir toliau kartosiu wub.gif Oda tarsi atsigavusi po jo būna, tokia gaiviai kvepianti, švelni ir stangri thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheetah: 15 birželio 2010 - 18:55
QUOTE(amber123 @ 2010 05 18, 20:48)
blink.gif as del pemzos juokavau 4u.gif  lotuliukas.gif gi cia kunas, o ne akmuo koks 4u.gif

juokai juokais, bet zinokit tik su pemza man pavyko atsikratyti giliai iaugusiu plauku, oda aisku subruzinau kaip reikia doh.gif na bet gan greitai uzgijo ir pavyko apsieiti be gydytoju intervencijos, nes jau planavau kaip ir kur eiti, kad juos isoperuotu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika333 @ 2010 06 17, 12:46)
juokai juokais, bet zinokit tik su pemza man pavyko atsikratyti giliai iaugusiu plauku, oda aisku subruzinau kaip reikia  doh.gif

g.gif eina sau.. as kaip tokios problemos neturiu, tai sunku suprast.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheetah @ 2010 06 15, 19:53)
user posted image

Pastebejau,sita daug kas giria,reiks pameginti, manau smile.gif
Pilinguojuosi su pirstinem,tai labai super,nusveicia gerai.
Dar kazkada bandziau NevO sveitikli su aliejais, tai superinis,tik kad brangokas.
Atsakyti
kava, kempinė. kartais dušo žėlė su jūros druska.. kažkaip nieko specialiai neperku, naudoju tai, ką randu namie. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 06 17, 17:57)
kava, kempinė. kartais dušo žėlė su jūros druska.. kažkaip nieko specialiai neperku, naudoju tai, ką randu namie.  mirksiukas.gif

Man irgi labiau patinka "naminiai" produktai, tik kad ta vonia nelabai kaip beatrodo po mano prausimosi tongue.gif
Atsakyti

user posted image

o man jis neypatingas, geras, bet nieko supr duper, daug putoja, gal net perdaug sakyčiau g.gif ir kaina jo apie 25 lt su akcija.
Papildyta:
šio, kvapas gaivus labai
user posted image
Atsakyti