Man visai patinka is Maximos pirkti sveitikliai su juros druska ir aliejais - oda svelni, glotni lieka . Lietuvoje pagaminta. Jei ka domins, namuose paveizesiu tikslesni pavadinima.
Tikra tiesa, kad kavos tirsciai puikus. Alia mes negeriam kavos, be to, tu tirsciu prisitasko laaabai daug.
Man visai patinka is Maximos pirkti sveitikliai su juros druska ir aliejais - oda svelni, glotni lieka . Lietuvoje pagaminta. Jei ka domins, namuose paveizesiu tikslesni pavadinima.
turiu specialų kūno šveitiklį, bet kartais su kavos tirščiai nusišveičiu
QUOTE(jadzka @ 2011 01 01, 22:12)
Man dabar atradimas šveitimo pirštinė. Nurutulioja odą, pasidaro švelni, tik būtinai reikia kremu tepti po procedūros. Smagu, kad nereikia vonios po kavos tirščių plauti ir odą šveičia geriau už pirktinius pylingus. Žodžiu čia metų atradimas man.
gal galima plačiau? iš kur pirkta, kiek kainuoja? ar galima LT įsigyti (kiek žiūrinėjau, angluose- 7,50 svarų kainuoja)? iš ko pagaminta?
QUOTE(irmulia @ 2011 01 02, 13:47)
gal galima plačiau? iš kur pirkta, kiek kainuoja? ar galima LT įsigyti (kiek žiūrinėjau, angluose- 7,50 svarų kainuoja)? iš ko pagaminta? 
Aš pirkau čia: http://www.provancas...i-pirstine.html
tik parduotuvėje (Gedimino 9 Ekobangoje) mokėjau 29 lt. Buvo dar kažkokia juoda taip pat. Rodos kiek aštresnė, bet nelabai man juoda patiko
Dėkui, už info
reikės išbandyti
QUOTE(irmulia @ 2011 01 02, 14:33)
Nėr už ką
As naudoju is EUROKOS
QUOTE(EEERNESTUKAS @ 2011 01 07, 16:24)
Nu labai issamiai paraset....
Su kavos tirsciais patiko,bet tas sveitimas vonios paskui tai
.Bandysiu dabar su druska ir aliejumi.
QUOTE(PUPA13 @ 2011 01 08, 13:06)
Su kavos tirsciais patiko,bet tas sveitimas vonios paskui tai
.Bandysiu dabar su druska ir aliejumi.
po aliejaus tuo labiau reiks šveist
man geriausiais pylingas, kaip daugelis minėjo kavos tirščiai,dar įdedu šiek tiek medaus,ir cinamono ir gerai nusišveičia, ir kvapas super