Įkraunama...
Įkraunama...

Kūno šveitikliai, kokius naudojat?

Tikra tiesa, kad kavos tirsciai puikus. Alia mes negeriam kavos, be to, tu tirsciu prisitasko laaabai daug.
Man visai patinka is Maximos pirkti sveitikliai su juros druska ir aliejais - oda svelni, glotni lieka . Lietuvoje pagaminta. Jei ka domins, namuose paveizesiu tikslesni pavadinima. 4u.gif
Atsakyti
turiu specialų kūno šveitiklį, bet kartais su kavos tirščiai nusišveičiu ax.gif
Atsakyti
Man dabar atradimas šveitimo pirštinė. Nurutulioja odą, pasidaro švelni, tik būtinai reikia kremu tepti po procedūros. Smagu, kad nereikia vonios po kavos tirščių plauti ir odą šveičia geriau už pirktinius pylingus. Žodžiu čia metų atradimas man.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2011 01 01, 22:12)
Man dabar atradimas šveitimo pirštinė. Nurutulioja odą, pasidaro švelni, tik būtinai reikia kremu tepti po procedūros. Smagu, kad nereikia vonios po kavos tirščių plauti ir odą šveičia geriau už pirktinius pylingus. Žodžiu čia metų atradimas man.

gal galima plačiau? iš kur pirkta, kiek kainuoja? ar galima LT įsigyti (kiek žiūrinėjau, angluose- 7,50 svarų kainuoja)? iš ko pagaminta? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 01 02, 13:47)
gal galima plačiau? iš kur pirkta, kiek kainuoja? ar galima LT įsigyti (kiek žiūrinėjau, angluose- 7,50 svarų kainuoja)? iš ko pagaminta?  mirksiukas.gif

Aš pirkau čia: http://www.provancas...i-pirstine.html

tik parduotuvėje (Gedimino 9 Ekobangoje) mokėjau 29 lt. Buvo dar kažkokia juoda taip pat. Rodos kiek aštresnė, bet nelabai man juoda patiko smile.gif
Atsakyti
Dėkui, už info mirksiukas.gif reikės išbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 01 02, 14:33)
Dėkui, už info  mirksiukas.gif  reikės išbandyti  bigsmile.gif

Nėr už ką wink.gif Įdomūs bus atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
As naudoju is EUROKOS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EEERNESTUKAS @ 2011 01 07, 16:24)
As naudoju  is EUROKOS smile.gif

Nu labai issamiai paraset.... doh.gif
Atsakyti
Su kavos tirsciais patiko,bet tas sveitimas vonios paskui tai schmoll.gif .Bandysiu dabar su druska ir aliejumi.
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2011 01 08, 13:06)
Su kavos tirsciais patiko,bet tas sveitimas vonios paskui tai schmoll.gif .Bandysiu dabar su druska ir aliejumi.

po aliejaus tuo labiau reiks šveist hihihi.gif
Atsakyti
man geriausiais pylingas, kaip daugelis minėjo kavos tirščiai,dar įdedu šiek tiek medaus,ir cinamono ir gerai nusišveičia, ir kvapas super wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sincity: 21 sausio 2011 - 00:02