QUOTE(Euforija88 @ 2011 03 18, 15:10)
Norėčiau pasiteirauti, jūs kūną šveičiate rankomis ar naudojate kokią nors kempinėlę?
jei naudoju šveitiklį, tai nebereik pirštinės. O jei šveičiuos su pirštine, tai naudoju tiesiog muilą ar dušo žele
Sveikos merginos, prisitaupiau as irgi tu kavos tirsciu ir dabar pasiskaicius jusu pasisakymus pasirodo reikia pilinguotis su sausa kava, nors kiek suprantu yra ir su nuplikytos kavos tirsciais daranciu. Tai vat idomu cia jusu daugiau su sausa kava ar su nuplikyta kava daranciu
O mamytes, kurios sakosi negeria kavos uztai nedaro, tai juk galima siaip kavos nusipirkti siam tikslui, jos yra tikrai nebrangios. Tuo labiau jei pilingas su sausa kava, tai vistiek ja tada perka visos tik pilingui.

O mamytes, kurios sakosi negeria kavos uztai nedaro, tai juk galima siaip kavos nusipirkti siam tikslui, jos yra tikrai nebrangios. Tuo labiau jei pilingas su sausa kava, tai vistiek ja tada perka visos tik pilingui.

O man patinka "Greenland'o" šveitikliai kūnui

as naudoju paprasta ir lb man patinkanty sveitikly, ne tik kunui bet ir veidui. kavos tirsciai (apsiplikau juos su lb mazai vandens) ir dedu medaus kas kiek nori, viska sumaisau gerai ir tada pylinguoju visa kuna. kas per svelnumas ir minkstumas odos ir dar lb skaniai kvepia

Vakar bandžiau šveistis su kavos tirščiais. Šiaip kavos negeriu, bet sesė buvo palikusi kavos tai sumąsčiau, kad reikia sunaudot
Užplikiau su trupučiu vandens, palaukiau kol atvės ir pradėjau šveisti nuo pilvo. Vos tik pradėjus šveisti, visas pilvas paraudonavo
Greitai nuploviau visus tirščius, bet raudonumas tik po geros valandos pranyko
kas čia galėjo būti?

pritariu kad su kavos tirsciais efektas tikrai labai geras, bet jau kaip atsibodo valyti visa dusa po ju, o as dar plius i tirscius megstu deti medaus ar aliejaus ,tai tada isviso uztrunku antra tiek kol vone nusveiciu

QUOTE(emiliuxas @ 2011 03 26, 17:29)
pritariu kad su kavos tirsciais efektas tikrai labai geras, bet jau kaip atsibodo valyti visa dusa po ju, o as dar plius i tirscius megstu deti medaus ar aliejaus ,tai tada isviso uztrunku antra tiek kol vone nusveiciu 

Pritariu

QUOTE(emiliuxas @ 2011 03 26, 18:29)

nebent vasara prie kokio upelio ar ezero issitrinti ir bristi i vandeni, nereikes po to vonios valyti

QUOTE(marcipane* @ 2011 03 26, 18:28)
Vakar bandžiau šveistis su kavos tirščiais. Šiaip kavos negeriu, bet sesė buvo palikusi kavos tai sumąsčiau, kad reikia sunaudot
Užplikiau su trupučiu vandens, palaukiau kol atvės ir pradėjau šveisti nuo pilvo. Vos tik pradėjus šveisti, visas pilvas paraudonavo
Greitai nuploviau visus tirščius, bet raudonumas tik po geros valandos pranyko
kas čia galėjo būti? 

taigi normalu, man irgi tas raudonumas būna, juk šveičiat odą. Stipriau patrinat ir paraudonuoja.
QUOTE(Muscade @ 2011 03 28, 12:37)
taigi normalu, man irgi tas raudonumas būna, juk šveičiat odą. Stipriau patrinat ir paraudonuoja.
Netiksliai parašiau

QUOTE(marcipane* @ 2011 03 28, 14:34)
Netiksliai parašiau
Man net nespėjus pilnai išsitept (o ką jau kalbėt apie šveitimą) visas pilvas paraudonavo 

Na tada keista, niekad nesu atkreipus dėmesio, ryt šveisiuos odą tai pasižiūrėsiu ar man taip nėra