Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kas bandėt Tenderline pleistrus?

Oij, per tuos darbus pamirsau pateikti ataskaita.... ax.gif
Taigis, vakar pavyko gauti to marazmo Savas prekybos centre (Kaunas ) Farmos vaistinej.
Kaina pleistru nuo 30 iki 60......
Nugi pradejau kamantinet vaistininke kiek ten vnt dezutej - nezino, o ant dezutes neparasyta, ai galvoju, nugi nusoirksiu, bo akiu ir lupu konturui kainavo 30 litu.
Isvadoj dezutej 3 tokie uzvakumuoti pakiukai, 1 pakiuke komplektas akims ir lupoms. Yra baisiai grazi knygute, kokie jie veiksmingi ir t.t., bet nera jokios instrukcijos, kaip tuos pleistrus klijuotis.... g.gif
Gavosi taip, kad lupu konturo pleistrus susiklijavau po akim.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Siaip efektas matesi, dar biski ir siandien matosi, bet parasyta, kad reikia minimum 2 kart. i savaite, tai i menesi 8, tai cia gaunasi 80 litu g.gif
Nes jei pakuotej tik 3 vnt. tai vieno vnt kaina 10 lt.....
Isvadoj uz tokias babkes galima super duper krema nusipirkti. Ai, labai sunkiai nusilupo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(APA @ 2005 10 26, 18:40)
Ar kas jau bandėt dabar taip reklamuojamus Tenderline pleistrus nuo strijų, celiulito, raukšlių, nagus stiprinantį? Ar tikrai jie, kaip reklamuojama, daugeliu atveju pranašesni ir efektyvesni už kremus? Ir kokia jų kaina?


Ištikrųjų tai nebandžiau, bet man masažistė sakė kad priemonės veiksmingos nuo celiulito, kai tepamos ant šilto raumens, t.y. tik po masažo, o kitu atveju visos priemonės nieko nevertos. O nuo strijų tai niekas nepadės, tik plastinė operacija
Atsakyti
Vakar pirkau Tenderline pleistrus nagams. Pirkau farma vaistineje, Norfoje, kalvariju g., netoli Baltupiu. Pakelis 29,94lt. , jame 30 pleistru. Vakar ir pabandziau, visai patiko, gal ir efektas yra. Galima butu naudoti ir dazniau, tik kad tikrai nepigu iseina, viena procedura 10Lt. Bet nagai lyg ir grazesni, bet svarbiausiai pirkau issausejusiai odeliai aplink nagucius, ji siek tiek tikrai pagrazejo.
O kaip jums sekesi?
mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgit: 16 gruodžio 2005 - 10:35
QUOTE(jurgit @ 2005 12 16, 10:31)
Vakar pirkau Tenderline pleistrus nagams. Pirkau farma vaistineja, Norfoje, kalvariju g., netoli Baltupiu. Pakelis 29,94lt. , jame 30 pleistru. Vakar ir pabandziau, visai patiko, gal ir efektas yra. Galima butu naudoti ir dazniau, tik kad tikrai nepigu iseina, viena procedura 10Lt. Bet nagai lyg ir grazesni, bet svarbiausiai pirkau issausejusiai odeliai aplink nagucius, ji siek tiek tikrai pagrazejo.
O kaip jums sekesi?
mirksiukas.gif



ka reiskia "nagai lyg ir grazesni" blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mintee: 16 gruodžio 2005 - 10:34
QUOTE(Mintee @ 2005 12 16, 11:34)
ka reiskia "nagai lyg ir grazesni"  blink.gif

Labiau blizga, lygesni... turbut... Labai jau sunku pasakyti
Atsakyti
QUOTE(jurgit @ 2005 12 16, 10:38)
Labiau blizga, lygesni... turbut... Labai jau sunku pasakyti



Siaip jau pazeistas nagas turi nuaugt, o atauges nagas, naudojant kazkokias priemones jau gali buti stipresnis/lygesnis ar pan.

Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2005 12 16, 11:44)
Siaip jau pazeistas nagas turi nuaugt, o atauges nagas, naudojant kazkokias priemones jau gali buti stipresnis/lygesnis ar pan.

Matyt taip ir yra, ne tokia jau as protinga, lauksiu kol ataugs nagai, tai reikes palaukti matyt 4 menesius, neprisimenu per kiek atauga nagai, (matyt labai individualiai) reikes pasiziureti anatomijos vadovelyje(bet turbut patingesiu). Nors reklaminiame buklete raso, kad medziagos prasiskverbia i naga, o ne nago sakni, nagas yra toks pat apsauginis organizmo audinys kaip ir oda, taigi drisciau papriestarauti, kad gali kazkiek medziagu pasisavinti ir proceduros metu. Bet efektu nesu tikra todel ir rasau turbut..., gal man tik taip atrodo.
Noreciau ir apie kitu patirti isgirsti.
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2005 12 15, 15:30)
Gavosi taip, kad lupu konturo pleistrus susiklijavau po akim.... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Siaip efektas matesi, dar biski ir siandien matosi, bet parasyta, kad reikia minimum 2 kart. i savaite, tai i menesi 8, tai cia gaunasi 80 litu  g.gif

o butent koks efektas matosi? man jau idomu darosi g.gif gal reiktu pabandyti g.gif
Atsakyti
Aš tai jei susigundysiu, tai bandysiu nuo striju... Pas mane ant krutines yra, tai kai pakeli tai matosi, ypac, jei idegusi... biggrin.gif bigsmile.gif Tai va reik pabandyti, nes operacija daug pinigu ima, be to man sake daktare, kad operacija irgi nepades, vienintelis budas tempti oda, traukti, tuo paciu ir strijos nusiims su nereikalinga oda... o randas? Vienu zodziu man netinka schmoll.gif o cia vis, zinau, kad yra kremu, kurie sutraukia stijas ir tik ploni siuleliai lieka, tai jei sie pleistrai kaip tik tai daro, tai valio thumbup.gif man tinka. Kadangi dar ryt neperku, o ir ciklas kaip supratau bent menesio, tai rezultatu teks palaukti, veliau gal ka gero parasysiu. cool.gif
Atsakyti
Skaiciau, kad nuo striju netinka besilaukiancioms nestuke.gif ; ir maitinancioms mamytems.
Atsakyti
as pirkau pleistrus nuo striju.kaina 30lt.,o ten tik 2vakumuoti pakeliai, kuriuose po tokius keturis mazus pleistriukus.vienu zodziu kaip suprantu 8mazi pleistriukai.man mazai pasirode.jei vienam kartui reikia ant abieju koju, o dar ant pilvo, tai is karto tris sunaudoji.o naudoti reikia 30dienu.man pasirode brangu.o gal as ka nors ne taip supratau?instrukcijos tai nera kaip naudoti tik reklamine knygute.apie poveiki negaliu pasakyti, nes dar nenaudojau.
Atsakyti
na kaip sakoma geras daiktas nera pigus.. O jei jau cia vaizduoja kaip kokia revoliucija tai tuo labiau.. biggrin.gif
Atsakyti