Gal kuri raset darbeli apie krizine situacija darbe?(dest. Burgis)

Sveikos,
Gal kam teko susidurti su destytoju Knasu ir jo destomu inovaciju valdymu???? Kokie ispudziai? Man pasirode baugu!
Gal kam teko susidurti su destytoju Knasu ir jo destomu inovaciju valdymu???? Kokie ispudziai? Man pasirode baugu!
QUOTE(Rima0531 @ 2011 03 25, 20:51)
Sveikos,
Man irgi si semestra paskaitos pas knasa.mokinuos neakivaizdiniam.paskaitos buvo sausi, tai keistokas keistokas

QUOTE(Cooper @ 2011 03 26, 18:24)
Man irgi si semestra paskaitos pas knasa.mokinuos neakivaizdiniam.paskaitos buvo sausi, tai keistokas keistokas
o kelintam kurse tu?kada egzamina zadat laikyt?

As irgi sausio sesijoj su knasu susipazinau ir birzelio men privalau issilaikyti pas ji egzamina. As ir sutrumpintu studiju. Bijau, kad liudna bus labai!!!
Nors studijavau ne vadyba, bet kaip pasirenkamaji dalyka klausiau inovaciju valdyma. Man siaip tos paskaitos jo nepasirode labai sausos, net patiko, bet cia matyt lyginant su tuo, kad daug sausesnius dalykus teko ne vienus metus pastudijuot
kas liecia egzamina, tai jis buvo stiprus ir pakankamai sunkus, ta prasme, kad reikia tikrai but pastudijavus uzrasus, bet, sakau, manau, man siek tiek sunkiau buvo del to, kad nebuvau vadybos studente ir pagrindu sio dalyko neturejau. Sekmes

QUOTE(Simona00 @ 2011 03 28, 13:21)
Nors studijavau ne vadyba, bet kaip pasirenkamaji dalyka klausiau inovaciju valdyma. Man siaip tos paskaitos jo nepasirode labai sausos, net patiko, bet cia matyt lyginant su tuo, kad daug sausesnius dalykus teko ne vienus metus pastudijuot
kas liecia egzamina, tai jis buvo stiprus ir pakankamai sunkus, ta prasme, kad reikia tikrai but pastudijavus uzrasus, bet, sakau, manau, man siek tiek sunkiau buvo del to, kad nebuvau vadybos studente ir pagrindu sio dalyko neturejau. Sekmes 

Aciu labai uz atsakyma. Man irgi pasirode nenuobodu per paskaita, bet pasirode rimtas vyras ir bus daug ka mokintis. Reiskias manes nuojauta neapgavo. Ar uzteko egzaminui pasiruosti is uzrasu???
QUOTE(eglelapas @ 2011 01 24, 22:20)
Aciu uz nuomones pasidalijima
, na man ne sesijos metu gimdyt, o tarp sesiju, bet gazdina, kaip reikes susidoroti su naujagimiu glebi ir dar darbus rasyt ir egzamenams ruostis.

Na,taip pat is patirties galiu pasakyt tik tiek,kad kuo mazesnis vaikutis,tuo lengviau,nes jis kol dar maziukas tai labai daug miega.o vat kai jau pradeda ropoti,vaikscioti,demesio reikalauti tai tada jau sunkiau

Bet cia velgi,vaikas vaikui nelygus.
Beje,esu baigusi andragogika,tai visus studiju metus kruopsciai rinkausi konspektus,sakau gal kam praverstu

sveikos mielosios studentes, esu baigius KU social.mokslus administravima 2009 metais ir human.mokslus - filologija pries gerus 5-6metus., bet pasiskaicius jusu pasakymus tokia nostalgija apeme...
Papildyta:
[quote=rloreta,2011 03 29, 16:05]
kad kuo mazesnis vaikutis,tuo lengviau,nes jis kol dar maziukas tai labai daug miega.
kad vaikiukas ilgai rytais miegodavo,tai tada vakare velai prie mokslu atsisesdavau ir panaktinedavau,o po to abu su maziuku pamiegodavom ilgiau ryte
visiskai, pagimdziau rudeni, o pavasari jau apsiginiau, tikrai kuo mazesnis tuo lengviau, dabar pasiziurejus i savaji "huligana" nieko neislaikyciau ir neapsiginciau:)
striprybes jums, mamytes.
dar turiu dauguma uzrasu del vies.administravimo, ir apie destytojus viska atsimenu, rasykit, klauskit...
Papildyta:
[quote=rloreta,2011 03 29, 16:05]
kad kuo mazesnis vaikutis,tuo lengviau,nes jis kol dar maziukas tai labai daug miega.
kad vaikiukas ilgai rytais miegodavo,tai tada vakare velai prie mokslu atsisesdavau ir panaktinedavau,o po to abu su maziuku pamiegodavom ilgiau ryte

striprybes jums, mamytes.
dar turiu dauguma uzrasu del vies.administravimo, ir apie destytojus viska atsimenu, rasykit, klauskit...
QUOTE(Rima0531 @ 2011 03 25, 21:51)
Sveikos,
musu mokslu laiku buvo tokia situacija - Knasas deste inovaciju valdyma, taciau grupe buvo nepateikinta destymo, nes kiek atsimenu paskaitos tikrai buvo "sausokos", grupe parase prasyme perkelti si dalyka ir pakeisti destytoja, kas ir buvo sekmingai padaryta (grupes seniuno deka)
ir visi kiek atsimenu labai gerai islaike, nors destytojas buvo pakviestas is vln, ir per egza dalyvavo 3 destytojai, t.p.mus stebejo:0
Gal atsiras studijuojanciu Viesaji administravima? Planuoju stoti ir noreciau pasiklausineti, galbut tai padetu man galutinai apsispresti

QUOTE(Jonete @ 2011 02 09, 00:50)
Sveikutes
norejau paklausti, gal kas zinot koki laisvai pasirenkamaji dalyka, kur destytojas nelabai sektu lankomuma
nes as dirbu ir si semestra sunkiai suspeju i darba
, o ta pasirenkamaji dalyka butinai reikia pasirinkti 

Jau pervėlu turbūt, bet gal kažkam kitam reikės tokios pat info. Taigi, einate į pedagogikos faką, ten yra tokie dalykai kaip "sveika gyvensena" ar kažkas pan, dėst.Strazdienė, paskaitų nebūna, bet reikia parašyti referatą. Dar yra "šiuolaikinės technologijos", taipogi į paskt.nereikia, bet reikia atlikti darbą - berods referatas ar skaidrės plius savo rankom padarytas kažkoks darbelis

Taigi, patarimas arba ieškoti kokio nors dalyko pedagoginiam fake, arba rinktis tokią paskaitą, į kurią labai daug žmonių susirenka.
Sveikos mamytes
Jungiuosi prie jusu,gal yra studijuojanciu neakivaizdiniam socialine pedagogika?
Butu malonu susipazinti