Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos Universiteto auklėtinės (KU)

Sveiki besimokantys ir jau baigę mirksiukas.gif
Noriu paklaust, kas ku mokosi magistrantūroje: nerandu info, kiek procentų studentų gauna nemokamas vietas g.gif , o gal magistrantūroj viesiems dabar reikia mokėt?
Atsakyti
sveikos KU studenciokes 4u.gif norejau paklausti ar daug jusu cia yra ketvirtakursiu? smile.gif pati baigineju tai smalsu pasidare kaip su diplominiu rasymais? ar as cia vienintele sedziu tik su pirma dalimi, nes visiskai nera noro ir jegu sedeti prie to bakalaurinio doh.gif kaip jums? smile.gif
Atsakyti
sveikos as ir mokausi KU tik menu fakultete. kaip paskaiciau truputi ka pirmai raset tai supratau kad niekas daugiau meno nesimoko sad.gif o taip reiketu pagalbos jei tokia atsirastu gal galetu man i AZ parasyti nes reikia diiideles pagalbos doh.gif ACIU
Atsakyti
Sveiki, gal kas jau girdėjo ar ka žino apie sutrumpintas studijas bakalauro g.gif Per TV vis pasakojo, bet taip info nerandu, sake kad dieniniam ir neakivaizdiniame strumpina studiju ilguma. unsure.gif
Atsakyti
gal kas turit kokios medziagos apie kinoziterapija slaugoje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2010 03 15, 19:26)
sveikos KU studenciokes 4u.gif  norejau paklausti ar daug jusu cia yra ketvirtakursiu?  smile.gif  pati baigineju tai smalsu pasidare kaip su diplominiu rasymais? ar as cia vienintele sedziu tik su pirma dalimi, nes visiskai nera noro ir jegu sedeti prie to bakalaurinio doh.gif  kaip jums? smile.gif

as esu gryzusi is po 2m pertraukos, bet ir iki geguzes 10 jau reik pristatyt darba, o as nei anketu sugalvojusi nei kaip ta tyurima padaryt. gal kas zinot - pvz man reikia apklausti tikybos mokytojus, tevus ir mokinius. Nu su mokiniais aisku, su tevais, tai dar gali sumastyt kad anketas namo parnestu vaikai, bet is kur tikybos mokytoju gaut daug? Kiek zinau, tiriamuju kazkur 100 turi buti, tai cia visu po simta ar bendrai kazi galima imt simta? ot sumasciau vejus...

Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2010 03 24, 13:43)
as esu gryzusi is po 2m pertraukos, bet ir iki geguzes 10 jau reik pristatyt darba, o as nei anketu sugalvojusi nei kaip ta tyurima padaryt. gal kas zinot -  pvz man reikia apklausti tikybos mokytojus, tevus ir mokinius. Nu su mokiniais aisku, su tevais, tai dar gali sumastyt kad anketas namo parnestu vaikai, bet is kur tikybos mokytoju gaut daug?  Kiek zinau, tiriamuju kazkur 100 turi buti, tai cia visu po simta ar bendrai kazi galima imt simta?  ot sumasciau vejus...

o kodel jums tiek anksti reikia priduoti darbus? mums tai pvz uzregistruoti tik geguzes 21d. g.gif o del mokytoju tai teks per mokyklas eiti ar i kokia baznycia uzsukti kad duotu duomenis tu mokytoju
Atsakyti
nu maciau kad pakabintas skelbimas buvo. Tai cia speju pries katedriny, paskui vistiek vos ne menuo lieka pasitaisyt kas ne taip jei destytojai prileidzia prie gynimo. Tai tikiuos apsiginti..nes paskui nebus jau galimybiu su dviem pypliais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(InesaP @ 2010 03 24, 12:43)
as esu gryzusi is po 2m pertraukos, bet ir iki geguzes 10 jau reik pristatyt darba, o as nei anketu sugalvojusi nei kaip ta tyurima padaryt. gal kas zinot -  pvz man reikia apklausti tikybos mokytojus, tevus ir mokinius. Nu su mokiniais aisku, su tevais, tai dar gali sumastyt kad anketas namo parnestu vaikai, bet is kur tikybos mokytoju gaut daug?  Kiek zinau, tiriamuju kazkur 100 turi buti, tai cia visu po simta ar bendrai kazi galima imt simta?  ot sumasciau vejus...

tai cia bendrai 100, na pvz. 23 mokytojai, 50 mokiniu ir likusieji tevai. bet vistiek 100 tai daug kaip bakalaure, nes pas mumis magistriniame darbe minimumas 100 respondentu turi buti....
Atsakyti
QUOTE(aistutėlė @ 2010 03 26, 07:48)
tai cia bendrai 100, na pvz. 23 mokytojai, 50 mokiniu ir likusieji tevai. bet vistiek 100 tai daug kaip bakalaure, nes pas mumis magistriniame darbe minimumas 100 respondentu turi buti....

tai reiks bet kokius skaicius yrasyt, paskui pasitikslinsiu kai eisiu y pokalby. unsure.gif
Atsakyti
gal kas praktikos metu darete uzduotis ir galetumet pagelbeti doh.gif iš viesšojo administravimo
Atsakyti
QUOTE(AFRIKANTĖ @ 2010 03 29, 16:23)
gal kas praktikos metu darete uzduotis ir galetumet pagelbeti doh.gif iš viesšojo administravimo

mano drauge viesaji studijuoja, kas tave domina gal as galesiu ka nors papasakoti? smile.gif
Atsakyti