Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

deimapov, super atrodo, tik man tie piršteliai schmoll.gif

o koks sviestas ir kokioj pardėj bigsmile.gif , aš mąstau gal pereit ant margarino, gal pigiau cool.gif sviestą tik vaikui duot ir košes gardint unsure.gif tik margarino rūšių šiai dienai doh.gif gal kuri naudojat ir galit rekomenduot cool.gif ar neverta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2009 12 10, 17:57)
deimapov, super atrodo, tik man tie piršteliai  schmoll.gif

o koks sviestas ir kokioj pardėj  bigsmile.gif , aš mąstau gal pereit ant margarino, gal pigiau  cool.gif sviestą tik vaikui duot ir košes gardint  unsure.gif tik margarino rūšių šiai dienai  doh.gif gal kuri naudojat ir galit rekomenduot  cool.gif ar neverta 4u.gif

žvaigždute sviestas 1,89 šiandien kainuoja aibė berods parduotuvė. o tie vištienos piršteliai tai žinok kokie skanūs, kažkaip man tie visi kepsniukai tokio tipo nepatikdavo itin, bet va šitie labai liux, mat jų dėžutė (320g) 5lt su centais kainuoja, kadangi galiojimas dar kelios dienos tai dabar 2,09. o kai pirkdavau po 2lt-2,50lt (pastovi tokia kaina) tai man nelabai patikdavo.
Atsakyti
labas panikes 4u.gif
na mano seimynai jau 600 lt nebeuztenka 4 asmenims blush2.gif blush2.gif siaubas kas darosi blush2.gif na tai db pradesiu sakiau darytis meniu savitei ir ziureti kur tie pinigai dingsta doh.gif
tai va siryt valgem mb ir as valgem sildytus vakarykstes dienos vedarus ax.gif
pietums buvo kepta paukstiena su morku misraine ir bulvemis
vakarienei as lavasa isidarius sukirtau o mazsis tai desrele dickis dar nieko nevalge blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2009 12 10, 19:26)
labas panikes

sweikute, gero taupymo 4u.gif
Atsakyti
pusryčiams sūrelis prie arbatos, pietums farsu įdaryti caneloni ir darzoviu salotos, vakarienei bulvių košė su faršo kepsniukais
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2009 12 10, 15:21)
Pusryciai - virti kiausiniai, sumustiniai
Pietus - pupeliu sriuba (pupeles, pastarnokai, morkos, bulves, petrazoles), karbonadai, bulviu kose, burokeliu salotos
Vakarienei isvaziuosim tai turbut nieko ir nebedarysiu

Vis del to vakarienei issikepem namine pica
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 12 10, 16:13)
o aš kiekvieną dieną užsuku ir šią savaitę vis ką nors prigriebiu ko nebūnu numačius biggrin.gif

Dėl to ir stengiuosi apeit parduotuves, nes žinau, kad tikrai kažkas dar įkris į krepšelį nenumatyto doh.gif
O mes vakar cukinijų prisikepėm, tai dar ir šiandien pusryčiams liko. Dar vakar ištraukiau pangasiją iš kameros, tai vakare troškinsiu piene ax.gif (mažiau tų visokių keptų su aliejais blush2.gif )
Atsakyti
siandien bus silke su svoguniukais,bulves,saltibarsciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 12 11, 08:25)
Dėl to ir stengiuosi apeit parduotuves, nes žinau, kad tikrai kažkas dar įkris į krepšelį nenumatyto  doh.gif

tai ir aš visad taip, bet va ši savaitė be valios biggrin.gif

šiandien ploooovas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 12 10, 12:25)
**Papraščiausiai ištirpinu želatina ir supilu  į kokį nors pirktinį jogurtą  mirksiukas.gif  ir liuks  gavosi. Kas ragavo, tai patiko, sako, toks šlapias  tongue.gif

Ačiukas. Sutepiau vakar. essen.gif Saugau dabar, kad nieks nepraragautų, nes eisim į svečius, bus ką nusinešt. tongue.gif

šiandien pusryčiams sumuštinių susitepėm,
pietums vakarykštis guliašas su bulvių koše
vakarienei vaikui grikinių blynelių iškepsiu su sviesto/grietinės padažu, o mes tai į svečius.. alc.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, taupuolės.
Na, sugrįžtu pas jus ir aš. Kadangi nuo šiandienos jau nebedirbsiu, tai laiko gaminimui turėsiu daug daugiau. Apleidusi buvau jūsų skyrelį šiek tiek unsure.gif Pasitaisysiu.
Taigi, šiandien planuoju iškepti mielinių bandelių, bus rytojui vežtis į kelionę, nes truputuką išvažiuojam, ir vakarienei prie arbatos mums labai patinka bandutės.
Pietums dar nesugalvojau ką darysiu doh.gif Gal blynų reiks išsikept g.gif
Atsakyti
Pusryciai - brandinti karbonadai su bulviu kose
Pietus - brandinta pupeliu sriuba, makaronai su naminemis parukytomis desrelemis valgeme su burokeliu misraine
Vakariene - naminiai hamburgeriai, makaronu misraine (makaronai, kons. kukuruzai, krabu lazdeles, majonezas)
Atsakyti