QUOTE(Smurka @ 2010 01 03, 11:33)
Aš gaminau iš pusės nedidelio kopūsto, vienos morkos, dviejų kiaušinių, manų kruopų, druskos, prieskonių.
Kopūstą supjausčiau, išviriau ir sugrūdau bulvių grūstuvu, bet ne iki visiškai vientisos masės, nieko tokio, jei ir gabaliukais bus tų kopūstų. Įtarkavau morką (burokine tarka), įmušiau kiaušinius, sudėjau druską ir prieskonius (čia jau pagal skonį, kas kokius mėgsta), viską išmaišiau. Tada subėriau manus, recepte buvo parašyta, kad pusė stiklinės, bet man jos neužteko, tešla gavosi per skysta, tai paskui manų bėriau iš akies, kol masė pasidarė tinkaa kotletukams fomuot.
Tai tiek tos ruošliavos. Įkaitini riebalus ir kepi iš abiejų pusių, kol apskrus
RASTIKA , va pagal šitą dariau

tik morkų pamiršaqu, o įdėjau krapų
Papildyta:
vis dar vengiu parduotuviu ir gaminu iš ko turiu
siandien damušėm burokėlių sriubą ir kopūstų blynus, o dabar iškepiau koldūnus, paskui padariau padaziuką, apipyliau, sūrio užtarkavau ir kelioms minutėms į orkaitę