Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

QUOTE(deimapov @ 2010 01 08, 20:50)
o kaip gamini, man aktualu, nes mėgstu ir aš dažnai juos naudoti, bet jie pastoviai man baigiasi ir baigiasi biggrin.gif

Is maiseliu ispilu,kur siltai palieku,arciau peciaus pvs biggrin.gif spintelej,o paskui su mesmale sumalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2010 01 08, 19:53)
Is maiseliu ispilu,kur siltai palieku,arciau peciaus pvs biggrin.gif  spintelej,o paskui su mesmale sumalu smile.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2010 01 08, 18:53)
Is maiseliu ispilu,kur siltai palieku,arciau peciaus pvs biggrin.gif  spintelej,o paskui su mesmale sumalu smile.gif

su mėsmale mali kai sudžiūvę jau būna?
Atsakyti
kadangi namie dazniausiai valgome visi vakariene, tai gavosi nevienai dienai... taigi turejau didele vistienos krutinele, is kurios isviriau sriuba pacia parasciausia (bulves,morkos, makaronai). is puses vistienos krutineles padariau padaza makaronams (keptuveje susmulkinu vistiena, svoguniuka, viska zodziu ka turiu ir grietines). Kita diena is kitos puses krutineles dariau separdo pyraga, uzteko dviem dienom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pop_mama: 08 sausio 2010 - 21:35
QUOTE(deimapov @ 2010 01 08, 22:48)
su mėsmale mali kai sudžiūvę jau būna?

Taip smile.gif
Atsakyti
jei namie nėra mėsmalės, arba nedaug tų džiūvėsių yra, galima sausas pluteles sutarkuoti smulkia tarka mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2010 01 03, 11:33)
Aš gaminau iš pusės nedidelio kopūsto, vienos morkos, dviejų kiaušinių, manų kruopų, druskos, prieskonių.

Kopūstą supjausčiau, išviriau ir sugrūdau bulvių grūstuvu, bet ne iki visiškai vientisos masės, nieko tokio, jei ir gabaliukais bus tų kopūstų. Įtarkavau morką (burokine tarka), įmušiau kiaušinius, sudėjau druską ir prieskonius (čia jau pagal skonį, kas kokius mėgsta), viską išmaišiau. Tada subėriau manus, recepte buvo parašyta, kad pusė stiklinės, bet man jos neužteko, tešla gavosi per skysta, tai paskui manų bėriau iš akies, kol masė pasidarė tinkaa kotletukams fomuot.

Tai tiek tos ruošliavos. Įkaitini riebalus ir kepi iš abiejų pusių, kol apskrus

RASTIKA , va pagal šitą dariau mirksiukas.gif tik morkų pamiršaqu, o įdėjau krapų thumbup.gif
Papildyta:
vis dar vengiu parduotuviu ir gaminu iš ko turiu tongue.gif
siandien damušėm burokėlių sriubą ir kopūstų blynus, o dabar iškepiau koldūnus, paskui padariau padaziuką, apipyliau, sūrio užtarkavau ir kelioms minutėms į orkaitę thumbup.gif
Atsakyti
Pusryciai - sumustiniai, ir siaip ivairus likuciai
Pietus - bulviniai blynai
Vakariene - lietiniai su desrelemis, kiti su troskintomis morkomis ir svogunais, ir silke su svogunais
Atsakyti
mickute7, ooo l. paprasta reiks iabandyti thumbup.gif
I-rugpienis su avietem ir selenom
priespieciams - saldi sriuba
pietus - guliasas su bulvėmis
Atsakyti
Pusryciai - silke su garnyru (keptos morkos su svogunais ir pomidoru padazu)
Pietus - pupeliu sriuba, virti mesos kaulai, bulves, burokeliu salotos
Vakariene - naminiai hamburgeriai
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 01 09, 20:47)

priespieciams - saldi sriuba

Kokią saldžią sriubą gaminai?
Atsakyti
Penktadienis:
Pusryciai - kava, man dar sumustiniai su suriu
Pietus - sveciuose pas drauge, MB nezinau, tikriausiai kiausiniu pasikepe
Vakariene - man kefyras su duona, veliau burokeliu sriuba, kefyras, MB - kepti kiausiniai, duona, kefyras

Vakar:
Pusryciai - kava, sumustiniai su suriu
Velyvi pietus - man brandinta burokeliu sriuba, MB - kepti kiausiniai su duona, arbata
Vakariene- pabaigiau sriuba ir kotletai, bulves, rauginti agurkai abiems

Siandien:
Pusryciai - kava
Priespieciai - MB vakarykstes bulves pakeptos su kiausiniais, man - daug arbatos
Pietus - cepelinai
Vakariene - cepelinai, arbata.

Atsakyti