Įkraunama...
Įkraunama...

Planavimas ir žindymas

QUOTE(Luki @ 2010 05 06, 17:11)
thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif
Kažkokios keistos mmm....  unsure.gif  vos vos yra ir jokio pilvo, šonų maudimo  g.gif  O juk pirmosios po gimdymo. Jau laukiau, kad pils taip, kad plauksiu ir su skausmais  unsure.gif

man irgi visiskai neskaudejo, nors pries tai bedu budavo... smile.gif

SVEIKINIMAI nestukei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luki @ 2010 05 07, 08:50)
Džiaugiuosi.. tik BT ir šiandien 37.0 , o jau kaip skaitytųsi, kad antra mmm diena  blink.gif  Kažin ką gali reikšt? Jau pradedu įtarinėt, kad koks uždegimas gali būti... tik kad neskauda nieko  unsure.gif

pirmiausia reiktų pasitikrint dėl uždegimo
Atsakyti
Virve kaip sveikatytė? Ar ir toliau maitini? Aš jau nebe, laukiau skandalo,bet viskas baigėsi labai sėkmingai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitoria @ 2010 05 14, 12:57)
Virve kaip sveikatytė? Ar ir toliau maitini? Aš jau nebe, laukiau skandalo,bet viskas baigėsi labai sėkmingai  ax.gif

maitinu ir nežadu nutraukt, jei tyrimai bus geri. aišku, jei nuo pykinimo jausiuosi išsekus, reiks kažką daryt doh.gif tfu tfu tfu kolkas savijauta puiki

iki, merginos. aš vasarėlei pasitraukiu iš SM, būsiu be ryšio

sėkmės 4u.gif
Atsakyti
tai vat, sulaukiau as savo pirmosios normaliosios, pilnavertes Ovuliacijos po gimdymo. dabar toliau matuoju temperatura, nors ir kai miegu po 4-5 val su atsikelimais ir nemigom, tai turbut nelabai tiksli, bet vis tiek graziai uzkilo smile.gif

noriu paklausti, gal prisimenat. Ar tokie patys pozymiai pirmieji turi buti su antru, ir dar zindant pirmaji?
pvz visi mano nestumai (nesekmingi, ir paskui sekmingas taip pat) pasireiksdavo savaite po ovuliacijos krutines stiprejanciu skausmeliu, paspaudus. Bet dabar galvoju, jei as zindau, tai gali ir neskaudet jos? 4u.gif man cia budavo geriausias irodymas, dar pries testui parodant II, galvoju gal ir dabar atspeciau dar nesitestavusi smile.gif smile.gif
Atsakyti
atsakau i temos klausima- SUDERINAMA smile.gif

atspejau nesitestavusi, o atspejo mano mazoji, vis snekindama kazkokius angeliukus virs musu lovos.... vis paklausiu jos, kai pradeda juoktis ir tiesti rankytes i lubas: "O kur tavo brolis arba sese?" ir mazoji vel atsisuka i ta vieta...

siandien NT jau teigiamas, o hcg kraujas rodo 10,4.... labai noriu issaugoti maziuka stebukliuka, nes net nesitikejau, kad taip gali pavykti... kazkas nerealaus...

baisoka ir zindyti, bet kadangi dar tik 9 diena po ovuliacijos ( nestumo), tai kai nieko neskauda, nepykina, tai ir toliau zindau n kartu nakti ir n kartu diena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 05 24, 19:38)

Tyliai tyliai džiaugiuosi 4u.gif 4u.gif Kuo lengvesnio nešiojimo, dideliausios sėkmės 4u.gif wub.gif
Atsakyti

Šis pranešimas yra skelbiamas daugelyje forumo temų, čia informacija apie pasikeitusią tvarką, ir būsimą parašų tvarkymosi akciją

! 

Mieli portalo narės/nariai,
Norėtumėm paprašyti susitvarkyti Jūsų parašus, kurie paskutiniu metu labai neatitinka taisyklių. (taisykles rasite čia )

Norėtumėm priminti, kad paraše gali būti:

* arba 2 liniuotės
* arba 1 liniuotė 1 paveikslėlis/nuotrauka
* arba 1 liniuotė 1 didesnis užrašas (7-10dydžio)
* arba 2 liniuotės vienas mažas užrašas (iki 5 dydžio pageidautina)

Paraše negalima susirašyti kilogramų, centimetrų bei dantukų ar kokių kitų jūsų mažylių pasiekimų, tam skirti Jūsų dienoraščiai forume)

Yra narių, kurios į parašus įsikelia galerijų/temų nuorodas, norėtumėm priminti, kad paraše galima turėti:

* šeimos nuotraukų galeriją
* augintinių/augalų nuotraukų galerija
* rankdarbių galeriją be kainų
* nuorodą į paramos, ar kitą ne komercinės paskirties temą (kelionės, bendraminčiai, bendraamžiai ir pan.)

Blog'ų, parašuose turėti negalima. Norinčios jį turėti, gali įsikelti per profilio informaciją "asmeninis tinklalapis".

tema apie parašus yra čia ir čia
konkretus paaiškinimas, kas ir kodėl leistina/neleistina yra čia

Informacija apie tai, ko nei temose nei parašuose turėti negalima čia

Pastaruoju metu buvo padaryti keli pakeitimai dėl leidžiamų simbolių skaičiaus  paraše. Šiuo metu paraše galima turėti 3 eilutes užrašų/liniuočių/nuorodų. Sistemą tarpą tarp liniuočių ar nuorodų priima irgi kaip eilutę.

P.S. narės, išsipirkusios komercines temas, parašuose gali turėti tiek galerijas su kainomis, tiek nuorodas į jų komercines temas, tiek kvietimus pirkti jų prekes.

Prašytume susitvarkyti parašus per 2 savaites, nes nuo birželio 14d., prasidės masinis parašų trynimas, ir radus netvarkingą parašą, jis bus naikinamas, o narei/nariui skiriama nuobauda.

Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2010 05 24, 20:38)

atspejau nesitestavusi, o atspejo mano mazoji, vis snekindama kazkokius angeliukus virs musu lovos.... vis paklausiu jos, kai pradeda juoktis ir tiesti rankytes i lubas: "O kur tavo brolis arba sese?" ir mazoji vel atsisuka i ta vieta...

siandien NT jau teigiamas, o hcg kraujas rodo 10,4.... labai noriu issaugoti maziuka stebukliuka, nes net nesitikejau, kad taip gali pavykti... kazkas nerealaus...

baisoka ir zindyti, bet kadangi dar tik 9 diena po ovuliacijos ( nestumo), tai kai nieko neskauda, nepykina, tai ir toliau zindau n kartu nakti ir n kartu diena biggrin.gif

labai labai sveikinu! žiūriu, kaip ir aš, sau gimtadienio dovaną pasidovanosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virvė @ 2010 06 11, 14:42)
labai labai sveikinu! žiūriu, kaip ir aš, sau gimtadienio dovaną pasidovanosi  lotuliukas.gif

na, panasiai. Bet per pati gimtadieni jau bus savaite pernesiotas smile.gif

beje, man pienuko zaibiskai mazeja, ir nakti jau nebeismaitinu maziukes, kadani keliasi kas tris valandas valgyt, tai misinio duodu 22 val, tada apie 1-2 val MP, o jau paryciais misini vel tenka ruost, nes mp pavalgo ir neuzmiega, iesko dar....

na, vaikas pats pasirinko, ka darysi. Bent jau iki 9 menesiu ismaitinau smile.gif kol dar bus nors kiek, tol maitinsiu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės,
maitinu 13 mėn. pirmagimę, rudeniop pradėsime planuoti antrą vaikelį. Tačiau dar man nėra mmm, o maitinimo (maitinu pilnai dieną naktį) nutraukt nenoriu. Ar tikėtis, kad susirgsiu, ar vis dėlto reikia kažką keisti su žindymu?
Kaip suprantu mmm atsiranda kai organizmas pasiruošęs kitam nėštumui, tai gal man organizmas išsekęs nuo žindymo ir derėtų atstatyti vitaminų atsargas, ko pasekoje ir atsirastų mmm? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rojaus*paukštė* @ 2010 06 19, 08:24)
Sveikutės,
ėra mmm, o maitinimo (maitinu pilnai dieną naktį) nutraukt nenoriu. Ar tikėtis, kad susirgsiu, ar vis dėlto reikia kažką keisti su žindymu?
Kaip suprantu mmm atsiranda kai organizmas pasiruošęs kitam nėštumui, tai gal man organizmas išsekęs nuo žindymo ir derėtų atstatyti vitaminų atsargas, ko pasekoje ir atsirastų mmm?  unsure.gif

sintetiniai vitaminai- didziulis blogis, kad ir kaip juos bandytu "prastumti" gydytojai. as zindziau pilnu tempu, man atsistate savaime, nors, kaip as isivaizdavau, buvau visiskai issekusi (nakti keliuosi kas 15-30 min prie mazes, mp nakti budavo kad maitinu ir kas valanda...). Mityba buvo itin skurdi, nes teko laikytis hipoalergines dietos. bet gi atsistate tongue.gif 4u.gif

individualiai visom, bet suserga vis tiek 4u.gif
Atsakyti